Ford Mondeo Boya Koruma Uygulamasi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Merhaba Bugun kü Aracımız Ford Mondeo 2016 Model

Araç üzerinde Yogun Harelenme ve Kılcal çizikler mevcut

Kullanılan Malzemeler

M 105 Orta Kalın Pasta
M 83 İnce Pasta
M205 Hare Giderici
M 21 Boya Koruma
M 40 Vinil Kaucuk Koruma
M 34 Yüzey Temizleme
D 108 Motor Temizleme
D 140 Jant Temizleme
Endurance jel

Araç Yıkama evresini direk geçiyorum arkadaşlar
Araç etrafına komple kil uygulaması yapılıp kurutuldu ve Maskelendi

Aracın bı kısmında uygulama yapıp spot ışıkta degerlendirdim.

Pasta ve Hare Giderme işlemi

Boya Koruma Uygulaması yapıldıktan sonra 2 Saat bekletip kürleşmesini sağladım daha kolay ve pürüzsüz silinmesi için

mp3 hosting site

Motor Temizleme işlemi sadece temizleyici ve tornado yardımıyla yapıldı Su tutulmadı.

Bir Kaç Spot ta çektiğim resimler öncesi ve sonrası Araç gümüş gri oldugu için görülmesi çok zor ama çekmeye çalıştım

Bagaj kapagı

Motor Kaputu

Çeşitli Bölgeler

Son düzenleme:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ellerinize sağlık, boya korumanın türü nedir? Yani hiç bilmiyorum da biraz tanıtır mısınız? Ama çok güzel ıslak bir görüntü etmiş onu çok sevdim. :)
Meguiars M 21 1.89 Lt lik Küçük galonda geliyor hocam Sentetik Polimer içerikli Profesyonel bir ürün Bu Firmanın en sevdigim ürünlerinden 1 tanesidir Derin ve yansımalı bir parlaklık saglar pasta ve hare gidericiden sonra kalan kılcal harelenmeyi kaybediyor derin bir parlaklık saglıyor sürekli kullandıgım bir üründür.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba Bugun kü Aracımız Ford Mondeo 2016 Model

Araç üzerinde Yogun Harelenme ve Kılcal çizikler mevcut

Kullanılan Malzemeler

M 105 Orta Kalın Pasta
M 83 İnce Pasta
M205 Hare Giderici
M 21 Boya Koruma
M 40 Vinil Kaucuk Koruma
M 34 Yüzey Temizleme
D 108 Motor Temizleme
D 140 Jant Temizleme
Endurance jel

Araç Yıkama evresini direk geçiyorum arkadaşlar
Araç etrafına komple kil uygulaması yapılıp kurutuldu ve Maskelendi

Aracın bı kısmında uygulama yapıp spot ışıkta degerlendirdim.

Pasta ve Hare Giderme işlemi

Boya Koruma Uygulaması yapıldıktan sonra 2 Saat bekletip kürleşmesini sağladım daha kolay ve pürüzsüz silinmesi için

mp3 hosting site

Motor Temizleme işlemi sadece temizleyici ve tornado yardımıyla yapıldı Su tutulmadı.

Bir Kaç Spot ta çektiğim resimler öncesi ve sonrası Araç gümüş gri oldugu için görülmesi çok zor ama çekmeye çalıştım

Bagaj kapagı

Motor Kaputu

Çeşitli Bölgeler

Hocam ellerinize sağlık güzel iş çıkarmışsınız. Yanlış anlamazsanız son fotoğraflardaki spot testinde hafif donukluk ve az hologram var. Bunun sebebi de orbital makine kullanmamış olmanız. Bir miktar cutting de yetmemiş olabilir. Yün ped ile çizik alıp bir orbital dediğimiz dual action makine ile hare işlemini yaparsanız berraklığı ve simlerdeki canlılığı göreceksiniz. Benden tavsiye :) İmkanınız varsa deneyin

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam ellerinize sağlık güzel iş çıkarmışsınız. Yanlış anlamazsanız son fotoğraflardaki spot testinde hafif donukluk ve az hologram var. Bunun sebebi de orbital makine kullanmamış olmanız. Bir miktar cutting de yetmemiş olabilir. Yün ped ile çizik alıp bir orbital dediğimiz dual action makine ile hare işlemini yaparsanız berraklığı ve simlerdeki canlılığı göreceksiniz. Benden tavsiye :) İmkanınız varsa deneyin
Resim donuk çıkmış hocam net çekemedik yani resmi netleyememişiz olan resimleride paylaştım zaman kalmamıştı ben kontrol ettiğimde sıkıntı yoktu:) olsa zaten atmazdım orbital kullanıyoruz arada bu arada yanlış anlamadım sıkıntı yok hocam iyi düşünceleriniz teşekkür ederim.

Son düzenleme: