Ford Mustang Detailing

ffsahin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Öncelikle hayırlı olsun, bereketli kazançlar dilerim:) uygulama ve anlatım gerçekten çok güzel, devamını bekleriz:)
Teşekkür ederim , inşallah bundan sonra devamı gelecek :) .
Faik hayırlı uğurlu olsun. Araç ve uygulanan detay şahane.

Umarım kalbinin temizliği ve iyi niyetin bu işte seni daha iyi yerlere getirir. <3
Teşekkür ederim abi iyi dilek ve sözlerin için :) . Bekliyoruz senide bi an önce :)
Tebrik ederim, araca yakışan bir uygulama olmuş. Finallere bayıldım. Başarılarınızın devamını dilerim.:nazar::alkis:
Teşekkür ederim :) .
Hocam yeni işiniz hayırlısı olsun, bol kazançlar. Mustang işin ehli ile buluşunca söze pek gerek kalmamış, elinize sağlık..
Teşekkürler :) .
Kardeşim eline koluna sağlık, cold start beni benden aldı:) Keşke gelebilseydim de beraber yapsaydık bu yavruya detay. Bıl bol paylaşom bekliyoruz artık, Allah işini gücünü rasgetirsin. Bol kazançlar olsun.
Abi çok teşekkür ederim , sen gel ben bunu tekrar alırım bide üstüne gezeriz :D . Sesi videoda düşük çıkıyor arabanın , kapalı yerde hazırlıksız yakalanınca yerinden sıçratıyor cold startta :D .

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Teşekkür ederim abi iyi dilek ve sözlerin için :) . Bekliyoruz senide bi an önce :)

Abi çok teşekkür ederim , sen gel ben bunu tekrar alırım bide üstüne gezeriz :D . Sesi videoda düşük çıkıyor arabanın , kapalı yerde hazırlıksız yakalanınca yerinden sıçratıyor cold startta :D .
Ortalık durulsun geleceğim söz :fisilti:

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Araç şahane, uygulama bir o kadar müthiş. Ellerinize sağlık. Gözümüz gönlümüz açıldı vallahi :)

Kerim07

Acemi Detaycı
Üye
Vay Faik abi öncelikle yeni işin hayırlı olsun Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin mustang harika çook sağlam giriş oldu :) uygulamayla da hakkını vermişsin final fotoğraflarIna bayıldım eline sağlık artık bol bol uygulamalarını bekliyoruz abi ;)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Kardeşim bir de giriş olarak çıtayı çok yukarı çıkarttın şimdi, bu işin sonu ferrariye kadar gider:)

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Forumdan uzak kaldığım zamana denk gelmiş tanışamamışız ama şu karantina günlerini geride bırakabilirsek ilk iş yanına uğrayacağım abi, Kayseri'de detaycı birilerinin varlığı her zaman mutlu ediyor beni @Mentalfeed @Pro :) Yeni işyerin de hayırlı olsun inşallah, Rabbim bol kazançlar nasip etsin.

Mustang'e gelecek olursak fotoğraflarda V8'i görünce içim bı kıpır kıpır olmuştu ama videodaki şahlanan atın sesini de duyunca mest oldum doğrusu. Koltuklarının kondisyonu beni oldukça şaşırttı, yaşına göre çok iyi görünüyor sanki. Yapılan uygulamalar ise tek kelimeyle şahane, eline emeğine sağlık abi :)

ffsahin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Araç şahane, uygulama bir o kadar müthiş. Ellerinize sağlık. Gözümüz gönlümüz açıldı vallahi :)
Vay Faik abi öncelikle yeni işin hayırlı olsun Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin mustang harika çook sağlam giriş oldu :) uygulamayla da hakkını vermişsin final fotoğraflarIna bayıldım eline sağlık artık bol bol uygulamalarını bekliyoruz abi ;)
Estafurullah ne abisi , benim yaşım gözükmüyor mu forumda acaba :D . Teşekkür ederim :)
Kardeşim bir de giriş olarak çıtayı çok yukarı çıkarttın şimdi, bu işin sonu ferrariye kadar gider:)
Ferrari bulabilir miyim bilmiyorum ama yakınlarımda yeşil bir lambo var bir galeride . Etrafında geziyorum arada , kanlarına girerim belki :D
Forumdan uzak kaldığım zamana denk gelmiş tanışamamışız ama şu karantina günlerini geride bırakabilirsek ilk iş yanına uğrayacağım abi, Kayseri'de detaycı birilerinin varlığı her zaman mutlu ediyor beni @Mentalfeed @Pro :) Yeni işyerin de hayırlı olsun inşallah, Rabbim bol kazançlar nasip etsin.

Mustang'e gelecek olursak fotoğraflarda V8'i görünce içim bı kıpır kıpır olmuştu ama videodaki şahlanan atın sesini de duyunca mest oldum doğrusu. Koltuklarının kondisyonu beni oldukça şaşırttı, yaşına göre çok iyi görünüyor sanki. Yapılan uygulamalar ise tek kelimeyle şahane, eline emeğine sağlık abi :)
Teşekkür ederim , çok sevinirim kapım buradaki herkese açık. Çaya , çorbaya , detaya, yeterki gelin :) .
Koltuklar gerçekten iyi durumda , arka tarafta hiç oturulmamış nerdeyse.
Elinize sağlık hayırlı kazançlar güzel uygulama olmuş:)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Estafurullah ne abisi , benim yaşım gözükmüyor mu forumda acaba :D . Teşekkür ederim :)

Ferrari bulabilir miyim bilmiyorum ama yakınlarımda yeşil bir lambo var bir galeride . Etrafında geziyorum arada , kanlarına girerim belki :D

Teşekkür ederim , çok sevinirim kapım buradaki herkese açık. Çaya , çorbaya , detaya, yeterki gelin :) .
Koltuklar gerçekten iyi durumda , arka tarafta hiç oturulmamış nerdeyse.

Ben lamboya detay yaparsam zirvede bırakırım detayı:)

ffsahin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Uygulamanızı yeni gördüm, elinize sağlık, tam kıvamında, çok güzel olmuş, araç sahibinin umarım aklı başına gelmiştir de, rutin yıkamalara size getirir.

ffsahin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
@drerdogan, Teşekkür ederim . Uygulama yapacağım araç sahiplerine öncesinde detaylı anlatıyorum , bu uygulamalar sonrasında araç uygun şekilde yıkanmazsa yapılan işlemlerin anlamsız olacağını söylüyorum. O yüzden yıkamalarını ya ben yapıyorum ya da benim anlattığım şekilde kendileri yapıyorlar.

@Mentalfeed, Teşekkür ederim kardeşim :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık abi, müşteri iyi ki aracı tekrardan size yıkatmış yoksa bütün emekler boşa gidecekmiş. :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulamalardaki ışığı görenler böyle devam etse bütün arabalar güzel kalacak, umarım devam eder elinize sağlık Faik bey :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Geçtiğimiz günlerde aracın uygulamadan sonraki ilk yıkamasını yaptım. Zaten çok kirlenmemişti. Vp ansf ile ön yıkamadan sonra pek kir kalmadı. Kurulama kısmında nerdeyse hiç havlu kullanmadım. Hava ile çok kurulandı.

Koruma budur ellerine sağlık boncuklar dans ediyor.