Ford Tourneo Courier Detailing

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Elinize sağlık, detaya ilk başladığım zamanı hatırladım. Ben de bütün ürünlerim meg. kullanırdım . Hala da sempati duyarım.
Araca gelirsek sıfır komisyonuna dönmüş. Beyaz patlayınca ayrı güzel.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize sağlık, detaya ilk başladığım zamanı hatırladım. Ben de bütün ürünlerim meg. kullanırdım . Hala da sempati duyarım.
Araca gelirsek sıfır komisyonuna dönmüş. Beyaz patlayınca ayrı güzel.
Teşekkürler hocam Meguiars in Türkiye de tüm ürünleri mevcut farklı markalara burada gördükçe alıyorum deniyorum yaptığım işten zevk alarak birilerine birşeyleri begendirerek yapıyorum günlük 1 araç yapıyorum en beğendiklerini sizlerin beğeneceğinizi düşündüğüm uygulamaları paylaşıyorum saygılar. :)

Böyle Courier 'de gördük çok şükür :) Ellerine sağlık hocam :)
Teşekkürler hocam :)

Bende hocam :) su an İstanbudayim
Tamam hocam özelden mesaj atayım tanışırız :)

Hkn Özdmr

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam ilk defa boyle sil bastan temizlik yapilipta sifir kondisyona gelen Ford Courier goruyorum bizim is yerinde 7 tane var 7 sini toplasan sizinki kadar temizligi ortaya cikmaz ben cok begendim burdaki isyerindeki calisma arkadaslarima ve soforlere gosterdim hepsi hayran kaldi Elinize saglik guzel calisma Profesyonel iscilik

KENANSVN

Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
Sefa Bey eline saglik bu aractan Babaminda var bu arabanin boyle temiz oldugunu sifir kondisyona getirildigini bir gostersem bi daha arabayida vermez Eline saglik abi muhtesem olmus Resimler cok iyi ince detaylar kapi aralarina raylarina kadar girmissin Profesyonel bir iscilik sergilemissiniz :tesekkurr:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam ilk defa boyle sil bastan temizlik yapilipta sifir kondisyona gelen Ford Courier goruyorum bizim is yerinde 7 tane var 7 sini toplasan sizinki kadar temizligi ortaya cikmaz ben cok begendim burdaki isyerindeki calisma arkadaslarima ve soforlere gosterdim hepsi hayran kaldi Elinize saglik guzel calisma Profesyonel iscilik
Teşekkür ederim Arkadaşlarınızı da buraya davet edebilirsiniz hem onlarda buralardan faydalanabilir ve Forum un yeni katılanlar ve davet edenler için güzel bir çekiliş ödülü var bence kacirmayin:)
Sefa Bey eline saglik bu aractan Babaminda var bu arabanin boyle temiz oldugunu sifir kondisyona getirildigini bir gostersem bi daha arabayida vermez Eline saglik abi muhtesem olmus Resimler cok iyi ince detaylar kapi aralarina raylarina kadar girmissin Profesyonel bir iscilik sergilemissiniz :tesekkurr:
Teşekkür ederim :)

SezaiBilen

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
Elinize saglık hocam profesyonel bir uygulama olmuş saatlerce ugraşmısınız ben kendi aracımı 10 dk petrole gidip yıkayınca yoruluyorum tıkanıyorum siz iyi ugraşıyorsunuz

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık. Enerjine ve titiz çalışmanıza hayran kaldım. :alkıssx::nazar:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
ellerine sağlık abi, bu nedir ya araç sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi hatta daha iyisi. :)