Forum kullanımı

Cliocu

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Selam forum a yeni geldim.forum hayırlı olsun öncelikle.forumda en üstte genel bakış kısmı biraz karmaşık geldi bana,daha sade olabilir.birde kullanıcılara özel mesaj gönderme kısmını göremedim yok galiba.
Edit: ö.m kısmını şimdi gördüm.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Tekrar hoşgeldiniz, forumda vakit geçirdikçe zamanla gözünüz aşina olacaktır. Şimdiye kadar bu tip bir şikayet ile karşılaşmadık. Üzerine adminimiz çalışma yapacak yada daha detaylı bilgi verecektir. İlginize teşekkür ederiz.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Türkiye
Cliocu' Alıntı:
Selam forum a yeni geldim.forum hayırlı olsun öncelikle.forumda en üstte genel bakış kısmı biraz karmaşık geldi bana,daha sade olabilir.birde kullanıcılara özel mesaj gönderme kısmını göremedim yok galiba.
Edit: ö.m kısmını şimdi gördüm.
Foruma hoşgeldiniz, siteyi olabildiğince kullanıcıyı yormayacak şekilde tasarlamaya çalışıyoruz , ilerleyen zamanlarda site üzerinde iyileştirmeler yapacağız. Teşekkürler.

kaptik_virusu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Tasarım anlamında bir öneride bulunmak istiyorum. Soldaki profil paneli üstten alta çok uzun bence. Bu yüzden bir satırlık bir mesaj yaklaşık 40 satırlık yer kaplıyor.
Sol taraftaki bazı detaylar silinebilir. (Konular, mesleği, gibi). Profil resmi küçülebilir. Satırlar arasındaki boşluk azaltılabilir, vs.

kadirx

Çaylak Detaycı
Üye
Üstdeki profil bildirim arama kısmı vs olan yer devamlı üstde olsa daha kullanışlı olur.

Sayfanın en altında iken en üste çıkmak gerekiyor ;)

Anlatması zor oldu ama adminler beni anladı galiba ;)

Son düzenleme:

informatiker

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Benim nacizane önerim şu:
Mobil sürümde aşağı tarafa sürüklediğimizde en üstte bulunan logonun olduğu koyu temas kayboluyor.
Tekrar ana sayfaya dönmek için sayfayı en üstte sürüklememiz veya sağ alttaki yukarı okuna tıklamanız gerekiyor. Logonun bulunduğu koyu temas sabit kalsa daha pratik kolay olmaz mı ana sayfaya dönmek için?