Forumda görmeyi özlediğimiz üyeler

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
Katılım
14 Şub 2020
Mesajlar
2,666
Beğeniler
5,769
Yaş
23
İl
Denizli
#33
Hahahah sayısalın çıktığı falan yok :D Pazar günleri dahil çalışıyorum biraz boş vakit bulursam arabayı temizliyorum ama fotoğraf çekip konu açıcak hiç vaktim olmuyor, beni unutmadığınız için teşekkürler. :D :)
 

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
Katılım
25 Eyl 2020
Mesajlar
205
Beğeniler
409
Yaş
34
İl
Ankara
#35
@Sefa46 siz da Detayin Pek Tadi Olmuyor ya Ben Görüsüyorum arada kendisiyle insallah kisa zaman da gelirde Testlere devam ederiz En Son Bana Yurtdisindan Bir Koli Yolladi sende dursun gelince alirim diye Dayanamadim açtim Ohoo bir dünya Wax/Sealant ve Seramik Almiş :terlisırıtan:
 

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
Katılım
25 Kas 2017
Mesajlar
1,541
Beğeniler
3,734
İl
-
#37
@El_Diablo @Paian @ege @Numloq Beyler, mazeret bildirin yoksa yok yazacağım. Ya da rapor getirin lütfen aaaa.
Benim işler karışık biraz. Oryantasyon dönemindeyiz. Benim çeyiz hala tam olarak eve taşınabilmiş değil :). Mesela taaa zamanında forumca gaza gelip aldığımız Çinli seramikleri duşa kabin uygulaması ile eve soktum. Truva atım oldu sağolsunlar sonrasında bir dünya ürün daha soktum :D. B33’ü mesela genel temizlik içinmiş gibi gösterip beraberinde waxları soktum.

Takipteyim ama forumu, bu süreçte Vonixx’in blend ceramic waxını aldım acayip memnunum. Geçenlerde Sam’s Detailing incelemesi vardı liquid ceramic wax onu aldım. Hatta geçenlerde TW ceramic ve Sam’s başlıklarına yazacaktım mutlaka nemli aplikatörle uygulayın diye. Yeni araba siyah olunca bazı ürünlerle ilgili görüşlerim değişti. Ama kaldı tabi…

3D Bead It Up yorumları görüyorum yabancılarda mesela onu yazacaktım iyi duruyor. Mother’s yeni seramik wax çıkarmış meşhur CMX gelmedi hala ama fena değil gibi. Gerçi getirmiyor bizim distribütör.

Ezcümle, bu aralar bahar indirimlerinden çamaşır deterjanı, havlu peçete vs. bakacak durumdayız bakalım. Elbet düzene girer :D
 
Son düzenleme: