Fra-ber Lustra Wax arıyorum.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Kireçe dayanikligili çok iyimis diye duymuştum
Kireç olayını bilemiyorum ama 2 şekilde uygulanabiliyor. Sulandırabiliyorsun ve ıslak yüzeye sıkıp duruluyorsun veya sulandırmadan kuru yüzeye sıkıp siliyorsun. Care Solution'da 1 lt şişe içine 1 kapak ürün koyduk 2 hafta etkisini sürdürdü. (adamların önerdiği sulandırma ile uzaktan yakında alakası olmayan bir sulandırma ile bu etkiyi gösterdi) Bende o nedenle adam gibi inceleme yapayım diye 0km ürün alayım dedim. Diğer fra-ber familyasının fiyatlarından biraz fazladır diye düşündüm hiç 225 TL beklemiyordum şok oldu bana :(

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu arada arkadaşım da sipariş vermiş ürünler yarın gelecek dedi ama o da fiyat söylemedi. Umarım o da 225 TL demez, yoksa bu sevda çok acıklı başlayacak. Fra-ber sitesinde otursam o kadar aidat vermem herhalde :D :D

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bir tane rus sitesi var, orada baktım fiyatı 90 TL civarında. Bizdeki gyeon ürünleri de adamlarda kur farkı ile aynı mertebede seyrediyor. Demekki ürünün fiyatı max 100 TL olması lazım ki bende o fiyata razıyım ama 225 TL harbiden fazlaymış. :(

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Sana çok zahmet verdim. Fiyatı umduğunun 2 katı oldu. Ben 100-120 arası birşey tahmin ediyordum. :(
Ne zahmeti abi ne demek :) Fiyatı beni de şaşırttı bu sorduğum firma tüm ürünleri deneyip o şekilde satıyor onlar da bizim gibi hasta en zorlu koşulları deniyorlar :D

Kireç olayını bilemiyorum ama 2 şekilde uygulanabiliyor. Sulandırabiliyorsun ve ıslak yüzeye sıkıp duruluyorsun veya sulandırmadan kuru yüzeye sıkıp siliyorsun. Care Solution'da 1 lt şişe içine 1 kapak ürün koyduk 2 hafta etkisini sürdürdü. (adamların önerdiği sulandırma ile uzaktan yakında alakası olmayan bir sulandırma ile bu etkiyi gösterdi) Bende o nedenle adam gibi inceleme yapayım diye 0km ürün alayım dedim. Diğer fra-ber familyasının fiyatlarından biraz fazladır diye düşündüm hiç 225 TL beklemiyordum şok oldu bana :(
Aracı izmir şebeke suyu ile ıslak bırakmışlar güneş altında neredeyse hiç kireç olmamış. Bilenler vardır izmirin suyu berbat...

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Değişik bir ürün. İlk izlenim benim için çok olumlu oldu. Önerilen şekilde sulandırsaydık kimmbilir ne olacaktı merak ettim. Bakalım yarın arkadaşım ne fiyat söyleyecek. Kadıköy meydanda mendil açtırtmaz umarım. :D
-Şu zır deliye fra-ber lustrawax parası,
-ekmek parası değilmiydi o ya,
-yok abi, cila parası :D :D

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bir tane rus sitesi var, orada baktım fiyatı 90 TL civarında. Bizdeki gyeon ürünleri de adamlarda kur farkı ile aynı mertebede seyrediyor. Demekki ürünün fiyatı max 100 TL olması lazım ki bende o fiyata razıyım ama 225 TL harbiden fazlaymış. :(
Fiyat gerçekten çok fazlaymış, bu fiyat bandında çok güzel ürünler var. O klasmanda olabilir mi sence Hakan.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Fiyat gerçekten çok fazlaymış, bu fiyat bandında çok güzel ürünler var. O klasmanda olabilir mi sence Hakan.
1-2 videodan da izlediğim kadarıyla fena ürün değil. Abuk sabuk sulandırma ile de fena sonuç vermedi. Ama açıkçası 225 TL'lik ürün değil :(

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
İnnovacar urunleri gelme ihtimali var onlarda da fiyat bu civarlarda ancak performans inanılmaz yüksek bi kaç test beraber yaptık video çekmeme izin vermediler gyeon dan daha iyi boncuklayip dayanan sampuan var. Fraber icin yüksek fiyat dediğiniz gibi onun nedeni de Euro

Chemicalman

Çaylak Detaycı
Üye
İnnovacar urunleri gelme ihtimali var onlarda da fiyat bu civarlarda ancak performans inanılmaz yüksek bi kaç test beraber yaptık video çekmeme izin vermediler gyeon dan daha iyi boncuklayip dayanan sampuan var. Fraber icin yüksek fiyat dediğiniz gibi onun nedeni de Euro
Pardon, Sonax veya Mothers gibi markalar Japon Yeni ile mi geliyor EURO yerine :hava:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Labocosmetica ürünleri de İtalyan ve onlar da epey pahalı. Sorun İtalyanlarda da olabilir.

Chemicalman

Çaylak Detaycı
Üye
Labocosmetica ürünleri de İtalyan ve onlar da epey pahalı. Sorun İtalyanlarda da olabilir.
Sorun italyan ürünlerini Türkiye ye getirenlerde, italya avrupanın en ucuz kimyasal üretim yeri ve 10 a yakın üretici firma birbirini yiyor ufacık ülkede. İsimlerde FRA var farkettiyseniz, kardeşler demek, MA- fra matteo kardeşler, fra - Ber bertolini kardeşler demek. Bertolini kardeşler olan firma zaten en son türeyenlerden :)

berkayesilyurtt

Acemi Detaycı
Üye
Sorun italyan ürünlerini Türkiye ye getirenlerde, italya avrupanın en ucuz kimyasal üretim yeri ve 10 a yakın üretici firma birbirini yiyor ufacık ülkede. İsimlerde FRA var farkettiyseniz, kardeşler demek, MA- fra matteo kardeşler, fra - Ber bertolini kardeşler demek. Bertolini kardeşler olan firma zaten en son türeyenlerden :)
The Godfather izliyo gibi oldum bir an :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi