Fusso soft99 coat 2 hafta sonra ilk yıkama

arsen90

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhaba

2 hafta önce yapılan fusso soft 99 coat sonrası yıkama yaptım .

Ön yıkama Kwazar Venus 2 litre 150 ml ansf

Çift kova zymol auto wash ( Gönlü bol davrandım 3 yada 4 kendi kapağından döktüm sanırım cg kovasına )

Son olarak Chemical guys Wolly Mammoth ile kurulama

:nazar:

@Detail 35 'e fusso soft99 uygulaması için teşekkür ederim.

@brkgok iyiki varsın kardeşim desteklerin için çok saol .

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Ellerinize saglik, aklima takilan bir husu su iticiligin yani boncuklarin fotografini cekerken boncuklar kayiyormuydu ?:dusun:

arsen90

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ellerinize saglik, aklima takilan bir husu su iticiligin yani boncuklarin fotografini cekerken boncuklar kayiyormuydu ?:dusun:
Yeniyim bu işte sanki su boncukları hafif kayıyordu zaten baloncuklar ondan büyük bazıları birleşti sanırım . su iticiliği ise o kadar hızlı su gidiyorduki basınçlı suyu vurunca bir an acaba araba yıkanmıyor sandım. . Böcek pisliklerini ovalamadan çıkması büyük bir zevk şimdi daha iyi anladım

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Yeniyim bu işte sanki su boncukları hafif kayıyordu zaten baloncuklar ondan büyük bazıları birleşti sanırım . su iticiliği ise o kadar hızlı su gidiyorduki basınçlı suyu vurunca bir an acaba araba yıkanmıyor sandım. . Böcek pisliklerini ovalamadan çıkması büyük bir zevk şimdi daha iyi anladım
Tamam o zaman abi anladim, gerçekten o sularin kaymasi falan cok güzel bi zevk :utan:

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık Hamza @arsen90 bundan sonra araç yıkamaların daha keyifli olacak
Maşallah diyelim :nazar:
:alkisss::alkisss::alkisss::alkisss:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@arsen90 Beyz renk malesef benim kabusum, yapılan işi kayıt altına almak bazen zor oluyor. Ben bir ara beyaz renk üzerinde acaba fısfıs şişeden eser miktarda sulu boya karışımı mı püskürtsemde boncuklanma görülse diye düşünmedim değil :D :D (Sonra birde sulu boya temizliği yapmak var diye her seferinde vazgeçmiştim :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerinize sağlık. Fusso kış şartlarında bizlerin destekçisi oluyor. Yalnız bazı boncuklar fussonun boncuğuna göre zayıf görünüyordu.Fotoğraflar da yanıltıyor olabilir

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
@arsen90 Beyz renk malesef benim kabusum, yapılan işi kayıt altına almak bazen zor oluyor. Ben bir ara beyaz renk üzerinde acaba fısfıs şişeden eser miktarda sulu boya karışımı mı püskürtsemde boncuklanma görülse diye düşünmedim değil :D:D (Sonra birde sulu boya temizliği yapmak var diye her seferinde vazgeçmiştim :D
Aslinda hoş görsellerde çikar gibi abi sanki:komik:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eli eline sağlık, dünyanın en zevli şeylerinden biri yeni koruma yapılmış aracı yıkamak. Boncuk açıları biraz zayıf geldi banada.

lafons

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Herkese günaydın, bu üründen ben de aldım, benim araç cam tavan, o bölüme de sürecek miyim yoksa o bölge için farklı birşey mi kullanmalıyım, bir de farlar, camlar, boyalı plastik aksam, boyasız plastik aksam, bu bölgelere uygulanır mı?

OnurCK

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese günaydın, bu üründen ben de aldım, benim araç cam tavan, o bölüme de sürecek miyim yoksa o bölge için farklı birşey mi kullanmalıyım, bir de farlar, camlar, boyalı plastik aksam, boyasız plastik aksam, bu bölgelere uygulanır mı?
Hocam camı bilmiyorum ama plastik bölgelere sürmekten kaçının ben arka tampona atarken tamponun plastiğine geldi beyaz beyaz kaldı zamanla azalıyo ama pütürlü olduğu için aradakileri çıkartamıyorum.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Günaydın hocam,
Cam tavan, camlar ve boyasız plastikler hariç boyalı plastikler ve kaportalara sürebilirsiniz. Yalnız boyasız plastiklere dikkat edin azıcık oraya sürünce hemen silmeden unutursan bir süre beyazlanma yapar bunun çözümü bildiğin mavi silgiyle silebilirsiniz.