G20 116d Detaylı İç Temizlik ve Yıkama

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Herkese selamlar, henüz 1 yaşında olmasına rağmen biraz iç mekanda ferahlama talebiyle gelen bir aracımız :) elimden geldiğince temizlemeye çalıştım

Halı ve koltukların kumaş kısmında VP Cc ile temizliğimizi gerçekleştirdik yeni olmasına rağmen

Plastik trimlerimizde Flowey interior cleaner

Plastik trimlerde AF Spritz tercih ettim finalde

Direksiyonda ve deri parçalarda Colourlock ile temizlik,korumasını sağladım

Gibi örnekleri çoğaltmak mümkün :)

Motorda susuz temizlik yaparak,KC Motoplastla korumaya aldım kür aşamasındaki fotoğrafıyla

Dış kısımda ise Flowey B33 ile ön yıkama,davlumbaz ve lastik temizliği.

Flowey R1 ile jant detayları.

Kova yıkamasında KC NMS ile devam ettik

Lafı fazla uzatmadan finaller :)

İlgilenen göz gezdiren herkese teşekkürler

bryn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Emeğinize sağlık araç yeni ama iyi kirlenmiş, final halleri 1 yaşındaki araca yakışır olmuş :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Yeni aracı yıkamak gibisi de yok ya, yıkadığında emeğinin karşılığını alıyorsun. :) 2 adet Type-C çıkışı sunmaları güzelmiş, gerçi 2019 model araçdan da ne beklenirdi bilemedim. :) Flowey İnternio cleaner iyi iş çıkarmış, temizlikden sonra doğal görünümünü çok beğendim. :)

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Herkese selamlar, henüz 1 yaşında olmasına rağmen biraz iç mekanda ferahlama talebiyle gelen bir aracımız :) elimden geldiğince temizlemeye çalıştım

Halı ve koltukların kumaş kısmında VP Cc ile temizliğimizi gerçekleştirdik yeni olmasına rağmen

Plastik trimlerimizde Flowey interior cleaner

Plastik trimlerde AF Spritz tercih ettim finalde

Direksiyonda ve deri parçalarda Colourlock ile temizlik,korumasını sağladım

Gibi örnekleri çoğaltmak mümkün :)

Motorda susuz temizlik yaparak,KC Motoplastla korumaya aldım kür aşamasındaki fotoğrafıyla

Dış kısımda ise Flowey B33 ile ön yıkama,davlumbaz ve lastik temizliği.

Flowey R1 ile jant detayları.

Kova yıkamasında KC NMS ile devam ettik

Lafı fazla uzatmadan finaller :)

İlgilenen göz gezdiren herkese teşekkürler
Eline sağlık Can hocam. Kendine gelmiş aracın içi. Lakin şu büyük böbreklere alışamadım. Çok komik duruyor gülesim geliyor :D

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğinize sağlık araç yeni ama iyi kirlenmiş, final halleri 1 yaşındaki araca yakışır olmuş :)
Aktif kullanıma bağlı olarak mümkün oluyor tabi detaycı arabası 1 senede bu hale gelmez kolay kolay :) özellikle halılardan çıkan kir tatmin edici bi kirlenme olduğunu gösteriyor

https://instagram.com/novadetailingtr?igshid=qwm4klpfm5si

Yeni aracı yıkamak gibisi de yok ya, yıkadığında emeğinin karşılığını alıyorsun. :) 2 adet Type-C çıkışı sunmaları güzelmiş, gerçi 2019 model araçdan da ne beklenirdi bilemedim. :) Flowey İnternio cleaner iyi iş çıkarmış, temizlikden sonra doğal görünümünü çok beğendim. :)
Kesinlikle öyle Sercan,düzgün kozmetikli fakat kirli araç bence çok daha keyif veriyor karşısına geçip izleyince :) artık standarda dönsede type-c ler premium markalarda böyle kıyaklar mümkün :) floweyin interiorunun hem finalini,hem temizliğini seviyorum bıraktığı fresh havada güzel.

Teşekkürler Berkay hocam :)

Eline sağlık Can hocam. Kendine gelmiş aracın içi. Lakin şu büyük böbreklere alışamadım. Çok komik duruyor gülesim geliyor :D
Sağolasın Muratcan hocam,yine bu kasada çok yadırgamıyorum artık aslında alıştık mı ne :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Tekrar koy showrooma sıfır diye sat, ellerine sağlık kardeşim.

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş :) Yüksek modelli ve çok kirlenmiş araçlarda çalışmak keyifli oluyor, çok deformasyon olmadığı için :D Flowey interior cleaned köpürmeden temizlik yapıyor galiba, sulandırma oranını ne kullanıyorsunuz? Sprey olarak sık fırçala sil şeklinde mi yapıyorsunuz temizliği?

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş :) Yüksek modelli ve çok kirlenmiş araçlarda çalışmak keyifli oluyor, çok deformasyon olmadığı için :D Flowey interior cleaned köpürmeden temizlik yapıyor galiba, sulandırma oranını ne kullanıyorsunuz? Sprey olarak sık fırçala sil şeklinde mi yapıyorsunuz temizliği?
Kesinlikle bende aynı durumdan keyif alıyorum hocam,teşekkür ediyorum :) yüzeyin yapısına göre finishi var köpük yapan pompa ile tahminim 1:10 gibi bi sulandırma kullanıyorum göz kararı bir şekilde,yüzeye sıkıp birde fırçaya sıkınca köpürüp birazda olsa göz tatmini veriyor hocam.İlla ki köpük isteniyorsa köpük yapan şişelerde de iş çıkarıyor. Çok kirli olmadıkça sert temizleyicilere başvurmamaya çalışıyorum :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ferahlama için gelmiş ama tekrar sıfır olarak çıkmış. Emeğine sağlık Can

DENİZLİ