Glaze+wax+ cila bezi arıyorum

hbb41

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba, lacivert metalik aracım için silme izlerini örtecek başarılı bir glaze ve toz çekmeyen, katı wax ( soft99 başta olmak üzere önerilere açığım) ve bunları uygularken kullanacağım bez arıyorum
Ürünler sıfır olmak zorunda değil,çok serbest bir bütçem yok şu an için

hbb41

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Sefa46 hocamdan dönüş bekliyorum,o sırada da farklı öneriler ve seçenekleri görüp değerlendirme yapmak istiyorum

hbb41

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Konuyu kilitlemek mi icap eder bilemiyorum,
Sefa kardeşim ya da bilmiyorum ama benden büyük ise abim, sağolsun uzun uzun ilgi gösterip tüm sorularıma yanıt verdi onunla da kalmayıp ihtiyacım olan doğru ürünleri yollayacak bana.şu zamanda hala böyle insanların var olduğunu bilmek bile ayrı güzel. Buradan da teşekkür etmiş olayım kendisine

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa kardeşim ya da bilmiyorum ama benden büyük ise abim, sağolsun uzun uzun ilgi gösterip tüm sorularıma yanıt verdi onunla da kalmayıp ihtiyacım olan doğru ürünleri yollayacak bana.şu zamanda hala böyle insanların var olduğunu bilmek bile ayrı güzel. Buradan da teşekkür etmiş olayım kendisine
Rica ederim hocam guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler.

Forumda herkeze yardimci olmaya calisiyorum elimden geldigince imkanlar el verdikce forumda paylasmak ve detaylandirmak icin varim :)

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
@Sefa46 abim candır :kalplix: