Glaze+wax önerisi olan?

hbb41

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Merhaba;
Aracım metalik gece mavisi, 8 ay önce komple düzgün işçilikle boya ve 1 ay önce de komple pasta cila hare giderici ve Nano boya koruma yapıldı. Bundan sonraki süreçte eldivenle oh nötr şampuan eşliğinde yıkama ve 1000 GSM havlu ile kurulama esnasında oluşabilecek girdap şeklindeki hafif harelenme ve kılcal çizikler önüne geçebilmek, gerekirse çizikleri kaybetmek için araştırma yapıyorum ama net sonuca ulaşamadım. Yıkama sonrası glaze ve ardından wax düşünüyorum ama,tek ürünle çözebilir miyim? Fiyat olarak makul,fakat performans olarak tatmin edici ürün tavsiyelerine ihtiyacım var. Glaze+ wax olarak hangi ikili? Yok eğer tek ürün iş görür ise hangi marka nın hangi ürünü?
Yani örneğin 3d 505 glaze+ 3d poxy mi?
Ya da meguiars 205 mirror glaze mi sadece?
Liste çok uzun,örnek çok fazla. Değerli detaycı abi ve kardeşlerimden destek rica ediyorum

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhabalar

Glaze+Wax Araç Korumasi için çok iyi olur ancak Kurulama ya bagli cizikler icin en uygun olani All İn One yani 3 ü 1 Arada Ürünleri kullanmaniz daha iyi olur maliyet acisindan bugun en dusuk glaze 150₺ Orta Halli bir Wax En dusuk 350 ortalama 500₺ yakin bir maliyet cikar.

All in One veya Glaze icin ilanima bakin yine yardimci olurum size :)

hbb41

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Hocam anladığım kadarıyla baya aktifsiniz burada,fakat ben bilgi işlemci olmama rağmen aşşırı acemiyim Forum kullanımı konusunda. Evet aslında tek ürün işimi görecekse hele de f/p olacaksa all in one kesinlikle isterim ama ne kullanmalıyım? Misal 3d poxy mi?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam anladığım kadarıyla baya aktifsiniz burada,fakat ben bilgi işlemci olmama rağmen aşşırı acemiyim Forum kullanımı konusunda. Evet aslında tek ürün işimi görecekse hele de f/p olacaksa all in one kesinlikle isterim ama ne kullanmalıyım? Misal 3d poxy mi?
Vonixx All in One
Meguiars 3 in 1 Wax
Turtle Wax One Polish
Sams Detailing 3 in 1
Shiny Gatage All in One
Zvizzer One Polish
Chemical Guys All in One
Autoglym Super Resin Polish

Elle Uygulamak icin Uygun olanlardan bazilari bunlardir hocam.

3D Poxy Son kat boya koruyucu dayanimi zaten yok eskinin güzel ürün ü diger saydiklariniz 505 Glaze cok begendigim bir urun degil Meguiars 205 Hare Giderici Cila bu hic uygun degil Profesyonel kullanim icindir daha cok.

hbb41

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Vonixx All in One
Meguiars 3 in 1 Wax
Turtle Wax One Polish
Sams Detailing 3 in 1
Shiny Gatage All in One
Zvizzer One Polish
Chemical Guys All in One
Autoglym Super Resin Polish

Elle Uygulamak icin Uygun olanlardan bazilari bunlardir hocam.

3D Poxy Son kat boya koruyucu dayanimi zaten yok eskinin güzel ürün ü diger saydiklariniz 505 Glaze cok begendigim bir urun degil Meguiars 205 Hare Giderici Cila bu hic uygun degil Profesyonel kullanim icindir daha cok.
Aslında soruyu yanlış da sormuş olabilirim. Araca finalde Toyota protect Nano boya koruma yapıldı. Seramik değil ama sıvı + sertleştirici olarak 2 adımlıydı. Zaten bir süre koruma sağlayacak, ne ile desteklemek mantıklı olur? Diye de sorayım hazır sizi bulmuşken cevap yine all in one mı, yoksa sprey wax benzeri ürünler mi? Ya da soft 99 kiwami gibi katı bi wax mı?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Araciniza koruma olarak 2 adim li uygulanan ürün 3D Nitro mu acaba

hbb41

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Toyota yetkili servislerde uygulanan Toyota protect adlı ürün.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam Ürün ün icerigini bilmiyorum ancak tahminim hybrid koruyucu tarzi bir ürün.

hbb41

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Muhtemelen öyle. Ona göre hangi ürünü kullanmam daha mantıklı olur? Dediğim gibi parlaklığı artırabilecek, de en önemlisi de yıkama harelerini yok edecek bi ürün

Son düzenleme: