Maşallah abi diyecek laf yok eline koluna sağlık,
Bu gece bende beyaz bir egea'ya kiwami uygulamıştım güzel bir parlaklık yakaladım diye seviniyordum taki senin canavarı görene kadar
Eline sağlık abi. Araçta çizik olmamasına rağmen ufak bir temizlik polisajı çok güzel parlaklık verdi ve araca derinlik kattı. Araçlar ne kadar çiziksiz olsa da bu tarz uygulamalardan önce temizlik polisajı kesinlikle artı katacaktır. 2 kat glaze ile parlaklık üst seviyeye çıktı ve son vuruş zymöl japan efsane ıslaklık verdi. Sanırım Türkiye'deki en parlak ve ıslak beyaz araç senin
Polis bunu modifiye sayıp ceza yazabilir üstadım. Muayeneden de geçmeyebilir karşıdan gelen arabanın gözünü alıyor diye. Daha da diyecek laf yok. Eline sağlık.
Üstad eline sağlık beyazın ıslaklığı, derinliği on numara beş yıldız olmuş Sayende beyaz arabanın da işin ehli ellerde nasıl parladığını görmüş oluyoruz.
Konu başlığına parantez içinde güneş gözlüğü takın diye belirtmek lazım Beyaz parlar mı sorusuna cevaben bu konuyu göstermek lazım Ellerine sağlık @onurçiko
Maşallah abi diyecek laf yok eline koluna sağlık,
Bu gece bende beyaz bir egea'ya kiwami uygulamıştım güzel bir parlaklık yakaladım diye seviniyordum taki senin canavarı görene kadar
Eline sağlık abi. Araçta çizik olmamasına rağmen ufak bir temizlik polisajı çok güzel parlaklık verdi ve araca derinlik kattı. Araçlar ne kadar çiziksiz olsa da bu tarz uygulamalardan önce temizlik polisajı kesinlikle artı katacaktır. 2 kat glaze ile parlaklık üst seviyeye çıktı ve son vuruş zymöl japan efsane ıslaklık verdi. Sanırım Türkiye'deki en parlak ve ıslak beyaz araç senin
Polis bunu modifiye sayıp ceza yazabilir üstadım. Muayeneden de geçmeyebilir karşıdan gelen arabanın gözünü alıyor diye. Daha da diyecek laf yok. Eline sağlık.
Üstad eline sağlık beyazın ıslaklığı, derinliği on numara beş yıldız olmuş Sayende beyaz arabanın da işin ehli ellerde nasıl parladığını görmüş oluyoruz.
Konu başlığına parantez içinde güneş gözlüğü takın diye belirtmek lazım Beyaz parlar mı sorusuna cevaben bu konuyu göstermek lazım Ellerine sağlık @onurçiko
Havaların ısınmasıyla o özlediğim Canauba günleri gelsin artık dedim. Dünkü yorucu güne rağmen bu özlemi ertelemeden bu gün yine @Muratcan kardeşimle benim beyazın ıslak derinliklerine dalalım dedik.
Yüzeydeki korumayı sökmek için ve dip temizlik için Flowey B33 kullanarak ön yıkama işlemine başladık.
Pardon ondan öncesinde jant ve davlumbazlara saf ceviz sıkarak başladık üstüne hemen b33 ile devam ettik.Köpük çalışırken biz detayları hallettik. Sonrasında duruladık, baktık hala yüzeyde koruma var. hemen ölümcül darbe olarak yüzeye vp Billbery i foam lance ile uyguladım ve kovaya da Cg Clean State ve Billbery karışımı hazırlayıp eldiven ile giriştik ve artık korumasız bir yüzeyimiz oldu.
Duruladık ve kuruladık güzelce. Bir temizlik polisajı yapmadan olmaz. Yüzeyde hiç hare yada çizik yok ama temizlik polisajı kristal, pürüzsüz parlaklık için olmazsa olmaz. Tercihim KC M2 ve shine master finiş pad kombinasyonu oldu.