Goodstuff Tire Dressing Shine Testi

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Yağmurun ektisi olsa gerek 50-50 görünüyor şimdilik, ama birkaç uygulama sonra daha iyi olacaktır muhtemelen.
Bu arada ilgisiz olacak ama sanki tekerleklerin rotasyon yönü ters gibi geldi bana :) yada kamera ters çekiyor

porsuk_y

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yağmurun ektisi olsa gerek 50-50 görünüyor şimdilik, ama birkaç uygulama sonra daha iyi olacaktır muhtemelen.
Bu arada ilgisiz olacak ama sanki tekerleklerin rotasyon yönü ters gibi geldi bana :) yada kamera ters çekiyor
yok ters değilde ben farklı teker çektim belki ondandır parkta yol tarafında olduğu için ezilmeyeyim diye sağ ön lastik son foto. yönü doğru ))

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Arkadaşlar dün full kuru hava vardı bugün sabah yağmurda geldim işe toplamda 80km yol yapmışım tam 48 saat sonraki hali resimde görebilirsiniz. Parlaklık yok. Mat temiz duruyor. Benim başka marka model tecrübem olmadığı için sizlerin yorumuna bırakıyorum yine gün geçtikçe eklemeye devam ederim
Hidrofobik özellik devam ediyor mu? Otomobilin genel durumu da oldukça kirli gözüküyor. İlk yağan yağmura denk gelip, yolda ne var ne yok bütün çamur otomobilin her yerine bulaşmış gibi gözüküyor.
Hemen ürüne mok atmamak lazım, ne iyi, ne de kötü gözüküyor. Kuru zeminde, kullanım sıklığına da bağlı olarak tahminim 2 hafta etkisi devam edecektir. Yağışlı havada ise günlük kullanım ile 1 hafta sonra etkisi bitebilir gibi algıladım :)
Siz yine etkisi bitene kadar gözlemleyip burada da paylaşmayı ihmal etmeyin :) Sayenizde alıp almama kararını vermiş olacağım şimdilik ibre ortada kaldı :)
Emeğinize, paylaşımınıza sağlık, kesenize bereket :)

porsuk_y

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hidrofobik özellik devam ediyor mu? Otomobilin genel durumu da oldukça kirli gözüküyor. İlk yağan yağmura denk gelip, yolda ne var ne yok bütün çamur otomobilin her yerine bulaşmış gibi gözüküyor.
Hemen ürüne mok atmamak lazım, ne iyi, ne de kötü gözüküyor. Kuru zeminde, kullanım sıklığına da bağlı olarak tahminim 2 hafta etkisi devam edecektir. Yağışlı havada ise günlük kullanım ile 1 hafta sonra etkisi bitebilir gibi algıladım :)
Siz yine etkisi bitene kadar gözlemleyip burada da paylaşmayı ihmal etmeyin :) Sayenizde alıp almama kararını vermiş olacağım şimdilik ibre ortada kaldı :)
Emeğinize, paylaşımınıza sağlık, kesenize bereket :)
Hocam ben biraz daha böyle parlaklık uzun sürer gibi hayal etmiştim belki 2 hafta olmasa bile 1 hafta gider herhalde.. Size de teşekkürler yönlendirmeleriniz sayesinde hep birlikte inceliyoruz ürünü. Teşekkürler