Güncel Akaryakıt Fiyatları

kaiserx

Çaylak Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #181
Dün haber alıp depoyu doldurayım dedim 305 km yol yapmışım bunun 199u şehrirler arası diğeri mahalleler arası sallaya sallaya doldurduk 165tl aldı epey canım sıkıldı 1.0 benzinli araç

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Küçük hacimli benzin düşünüyorum abi bende en azından sessiz sedasız bineriz, partikül vs derdi de olmaz :)
Ben de ciddi ciddi düşünüyorum benzinli aracı. 2 senede 19 bin km yapmışım dizel aracımla. Aslında gerek yok benim açımdan dizele ama aldık bir kere işte.

Dediğin gibi sessiz sedasız bineriz en azından.

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@can26 @_CaN_ dostlar tsi candır gerisi heyecandır diesel artık maalesef eziyet haline geldi aralarında pek farkta kalmadı buyrun sizi de benzinci yapalım :sarki::paraa:
Düşünüyorum ciddi ciddi yemin ederim :dusun: Son zamlar, dizelin yavaş yavaş kaldırılma girişimleri, gürültülü çalışması, kirli bir motor olması, senelik yapılan km de göz önüne alınınca bakıcaz bakalım :paraa:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Ben de ciddi ciddi düşünüyorum benzinli aracı. 2 senede 19 bin km yapmışım dizel aracımla. Aslında gerek yok benim açımdan dizele ama aldık bir kere işte.

Dediğin gibi sessiz sedasız bineriz en azından.

Abi 2 senede 19 bin km zaten dizele ödediğin farkı bile karşılamaz mümkün değil. Bence de düşünmelisin benzinli modelleri :utandim:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Düşünüyorum ciddi ciddi yemin ederim :dusun: Son zamlar, dizelin yavaş yavaş kaldırılma girişimleri, gürültülü çalışması, kirli bir motor olması, senelik yapılan km de göz önüne alınınca bakıcaz bakalım :paraa:
uzun süre dizel kullandım şimdi çalışmıyor sanıyorum aracı çok şükür memnunum tsi gerçekten süper

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
1.2tsi beyaz 2013 2014 jetta comfortline bakıp bakıp duruyorum.

Kaba hesapla yakıttan senede 10bin kmde 500tl fark için dizel kahrı çekilmez diyorum ama en az 20 25bin üstüne koymam lazım. Şimdilik frenliyorum ama bakalım nezamana kadar.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Dizelin artık bir esprisi kalmadı gibi gerçekten. Bizde dizel aldık zamanında, şimdiki aklım olsa benzinlisini alırdım. Hem sessiz hem partikül filtresi yok hem alırken ucuz

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
servisteki bi arkadaşım hakkında hiç iyi konuşmadı araştırmakta fayda var hocam
Beni nerden tanıyormuş hakkımda arkamdan konuşuyor :):):):) haha
başkan benim motor 122 lik standart manuel act motor dsg şanzıman değil en sorunsuz motor 122lik olan araştırdım

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
başkan benim motor 122 lik standart manuel act motor dsg şanzıman değil en sorunsuz motor 122lik olan araştırdım
Ahahah ben de öyle anladım ilk başta :D. Bu arada ikame olarak verdiklerinde manuel 1.4 TSI Superb kullandım ve pek hoşuma gitmedi açıkçası. Vites oranlarının ayarlamaları bir garip. 1. ve 2. vitesler çok ölü geldi bana. Benim arabada da ölü ama bu ayrı bir ölü. Ölüden kastım aracı harekettir ve hemen 3 ve üstüne geç diye ayarlamışlar. DSG olduğunda hiç sorun teşkil etmiyor ama manuelde bir garip oluyor.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
benzinin kokusu yeter. şaka bir yana. bende benzinli kullanıyorum az kilometre yaptıgım için filan degil. insani olarak dogayı kirletmek istemiyorrum.
imkanım olsa elektrikli yada hibrid alırım. bu gün yere bir parça bile çöp atmıyorsam içim rahat uyuyabiliyorsam benzinlide bana o hisiyatı yaşattırıyor.
tabi ki otomabil olarak zararı yok demek imkansız bu yüzden bisiklet kullanıyorum mecbur kalmadıkça.
dünyayı ben mi kurtarcagım diye bilirsiniz ama bir bebege bakıp geleceginin sizin ellerinde oldugunu düşünüyorsanız o kişi aslında sizsiniz. evet siz ve sizin gibiler dünyayı kurtara bilir.
yaşam standartları ve para insanları vurdum duymaz gemisini kurtaran kaptan yapabilir ama arkada kalanları düşünmek için önce ben degil biz demek lazım.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
harbi nasıl bi cümle kurmuşum öyle şimdi farkettim :komik:
bilmiyorum bende passatçıyım açıkçası süperb ayrı bi hoşuma gidiyor ona sormuştum biraz sıkıntılı passata devam et demişti

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Ahahah ben de öyle anladım ilk başta :D. Bu arada ikame olarak verdiklerinde manuel 1.4 TSI Superb kullandım ve pek hoşuma gitmedi açıkçası. Vites oranlarının ayarlamaları bir garip. 1. ve 2. vitesler çok ölü geldi bana. Benim arabada da ölü ama bu ayrı bir ölü. Ölüden kastım aracı harekettir ve hemen 3 ve üstüne geç diye ayarlamışlar. DSG olduğunda hiç sorun teşkil etmiyor ama manuelde bir garip oluyor.
Yakıt nasıldı başkan

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bende hobi aracı Toyota ciressida var 1998 cc 6 silindir 24 valfe tüpsüz 15-20 günde sadece gezinti icin biniyorum yani söyle söyleyim motor sesi sürüş ve konfor keyfi ile şimdiki arabalarin çok ötesinde sırf motor sesi icin harcadığı benzin bile göze gelmiyor