Güncel Akaryakıt Fiyatları

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
İyi ki savaş bizde değil.
Zamlar öncesinde spor olsun diye sahibinden.com'da otomobil ilanlarına bakıyordum. Bakmıyorum artık. Hayalimin de içine ettiler.
Abi ne sporu kalp sağlığı için mümkünse bir kaç sene sahibinden, emlak, araç piyasası ve yerli finans haberleri takip etmemek en iyisi. :D

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Düz 30 lira olsun dizel, benzin. Önümüzü görelim.
Murat abi üniversite yıllarında kampüsün içinde öğrencilere özel 500 lira limitli kredi kartı dağıtırlardı. Ben o şekilde aldığım kart ile arabanın deposunu krallar gibi 2 kere doldururdum. O kart halen duruyor, ama artık yarısını bile doldurmaya limiti yetmiyor :komik:

@Brindabella yıl sonu hedefim 50

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Murat abi üniversite yıllarında kampüsün içinde öğrencilere özel 500 lira limitli kredi kartı dağıtırlardı. Ben o şekilde aldığım kart ile arabanın deposunu krallar gibi 2 kere doldururdum. O kart halen duruyor, ama artık yarısını bile doldurmaya limiti yetmiyor :komik:

@Brindabella yıl sonu hedefim 50
Çok iyimsersin kanka ama CDS ye bakınca moralim alt üst oluyor

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Galiba rüya görüyorum.

Brent petrolün fiyatı 13,5 yılın zirvesi olan 133 dolardan 111.14 dolara geriledi. Üst üste zamlanan motorin ve benzin fiyatlarında bu kez indirim bekleniyor. Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere hem benzin hem de motorinde büyük indirim bekleniyor.

Motorine 2.38 kuruş indirim geliyor

Küresel piyasalarda petrol fiyatlarını etkileyecek bir gelişme yaşanmaması durumunda motorin fiyatında 2 lira 38 kuruş indirim gerçekleşmesi tahmin ediliyor.