GÜNCELLEME Wetproof Easy&Extreme Cam Su Kaydırıcı

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Uygulama için teşekkürler düşünen arkadaşlar için izlenim oldu.Geçen ay İkinci el aldığım aracımın eski sahibi altur otomotivde bu markanın seramik kaplamasını yaptırmış bagajdada malzemenin yarısı bagajda duruyor.Sizce kalite olarak nasıldır hare giderici yapıldıktan sonra kullanmaya değer mi tecrübe eden arkadaşımız oldu mu seramik kaplamasını.Bagajda uzun zamandır durmasına rağmen kristalleşmemiş ürün.
Ürün güzeldir yalnız uygulama yapmadan önce polisaj işlemi gerekebilir seramik ne zaman yapılmış oda önemli yeni yapıldıysa üzerinden 3 ay geçsin en az normalde birde seramik şişe içerisinde ne kadar kaldı oda önemli belki aracın tamamınada yetmeyebilir hocam

Driver_can

Usta Detaycı
Üye
Ürün güzeldir yalnız uygulama yapmadan önce polisaj işlemi gerekebilir seramik ne zaman yapılmış oda önemli yeni yapıldıysa üzerinden 3 ay geçsin en az normalde birde seramik şişe içerisinde ne kadar kaldı oda önemli belki aracın tamamınada yetmeyebilir hocam
Seramik 2019 temmuzda yapılmış bildiğim kadarıyla servis kayıtlarında gördüm.Polisaj işlemi yaptırmayı düşünüyorum.Biraz bez çizikleri mevcut .Araç lapiz blue (yarış mavisi renginde)güzel olduğu kadar zorda bir renk.Normalde carnabau cilaları seviyorum derinlik katıyor fakat biraz korucuyucu olsun istiyorum çizik dayanımına karşın.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Seramik 2019 temmuzda yapılmış bildiğim kadarıyla servis kayıtlarında gördüm.Polisaj işlemi yaptırmayı düşünüyorum.Biraz bez çizikleri mevcut .Araç lapiz blue (yarış mavisi renginde)güzel olduğu kadar zorda bir renk.Normalde carnabau cilaları seviyorum derinlik katıyor fakat biraz korucuyucu olsun istiyorum çizik dayanımına karşın.
Tamam o zaman hocam seramik etkisini yitirmiştir güzel bir polisaj işleminden sonra seramik i kullanabilirsiniz ancak bu işi profesyonel yapan iyi bir yere yaptırın seramik tecrübe istiyor.Carnabua Wax lar parlaklık konusunda çok iyidir önümüzdeki haftalarda bir inceleme yapacagım.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık güzel inceleme olmuş ürün ile ilgili kalıcılık olarak takip edebilirsen seviniriz.

DENİZLİ

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Selam Arkadaşlar Hazir Yagmurlu Havalarda başlamis ken Uygulamis oldugum Cam Su Kaydiriciyi Test edelim.

Uygulamasi kutu içinden 1 Ped ve 1 Takoz cikiyor.
Sprey i Cama püskürtüp Ped Yardimiyla kuruyana kadar asagi yukari ileri geri seklinde yapiyoruz leke kalmayana kadar bu sekilde leke kalsada Mikrofiber bezle silinmeyecek yukaridaki islemi tekrarlayacagiz.

Ben Bugun Uyguladim ve 10 Dk bekleyebildim ve 30 Dk kurlesme suresi var.

70 Km hizdan sonra ürün çalismaya başliyor arkadaşlar 90 Km bir hizda hicbirsey kalmiyor.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Selam Arkadaşlar Hazir Yagmurlu Havalarda başlamis ken Uygulamis oldugum Cam Su Kaydiriciyi Test edelim.

Uygulamasi kutu içinden 1 Ped ve 1 Takoz cikiyor.
Sprey i Cama püskürtüp Ped Yardimiyla kuruyana kadar asagi yukari ileri geri seklinde yapiyoruz leke kalmayana kadar bu sekilde leke kalsada Mikrofiber bezle silinmeyecek yukaridaki islemi tekrarlayacagiz.

Ben Bugun Uyguladim ve 10 Dk bekleyebildim ve 30 Dk kurlesme suresi var.

70 Km hizdan sonra ürün çalismaya başliyor arkadaşlar 90 Km bir hizda hicbirsey kalmiyor.
Eline sağlık üstad test için teşekkürler Ürün bence görevini yerine getiriyor
Bu ürünlerde camın açısıda çok önemli
Daha düşük hızlarda çalışsa harika olucakmış
Markanın seramiklerinide güzel ama fiyat acısından bizimle değiller :)

ErkanBener

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Ürün iş görüyor ancak Wax gibi düşünelim yıkama ya dikkat edilmesi gerekiyor 1 ay dayanıyor ön camda kullandım sayen de bende İstanbul/Ankara arası gayet iş gördü