Merhaba Arkadaşlar herkese iyi haftalar iyi forumlar.
Geçtiğimiz cumartesi Opel Astra K 1.4 Turbo aracıma Kaput,Bagaj Kapağı,Bagaj içi ve arka koltuk olarak izolasyon uygulaması yaptım.
Bunuda değerli forum arkadaşlarım sizlerle paylaşmak istedim.
Amatörce yapılan bir işlemdir tüm işlemleri kendim yaptım.
Astra K Arka koltukları sökmek bildiğiniz zülüm bu arada en zorlandığım yer arka koltukları sökmesi oldu.
Kaput Öncesi
Kaput Sonrası
Bagaj Öncesi
Bagaj Sonrası
Koltuk Altı ve Bagaj içi Öncesi
Koltuk Altı ve Bagaj içi Sonrası
Ürün et kalınlığı 6mm. Dışı yanmaz alüminyum folyo kaplı..
Şahsen bir daha yapacak olsam ürünü 10-15 mm kalınlığında alırdım.
Şayet kapılara ve davlumbazlara uygularken ürünü 15 mm alacağım.
Araç benzinli olduğu için motor sesi olarak çok bir şey anlamadım fakat bagajdaki ürünlerin plastiklere değdiğinde ki tıkırtısı kesildi ve bagaj kapanırken daha tok kapanıyor.
Dediğim gibi uygulama yapacak olan arkadaşların 10-15 mm arası bir ürün kullanmasını tavsiye ederim.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Geçtiğimiz cumartesi Opel Astra K 1.4 Turbo aracıma Kaput,Bagaj Kapağı,Bagaj içi ve arka koltuk olarak izolasyon uygulaması yaptım.
Bunuda değerli forum arkadaşlarım sizlerle paylaşmak istedim.
Amatörce yapılan bir işlemdir tüm işlemleri kendim yaptım.
Astra K Arka koltukları sökmek bildiğiniz zülüm bu arada en zorlandığım yer arka koltukları sökmesi oldu.
Kaput Öncesi
Kaput Sonrası
Bagaj Öncesi
Bagaj Sonrası
Koltuk Altı ve Bagaj içi Öncesi
Koltuk Altı ve Bagaj içi Sonrası
Ürün et kalınlığı 6mm. Dışı yanmaz alüminyum folyo kaplı..
Şahsen bir daha yapacak olsam ürünü 10-15 mm kalınlığında alırdım.
Şayet kapılara ve davlumbazlara uygularken ürünü 15 mm alacağım.
Araç benzinli olduğu için motor sesi olarak çok bir şey anlamadım fakat bagajdaki ürünlerin plastiklere değdiğinde ki tıkırtısı kesildi ve bagaj kapanırken daha tok kapanıyor.
Dediğim gibi uygulama yapacak olan arkadaşların 10-15 mm arası bir ürün kullanmasını tavsiye ederim.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.