-Güncelleme- Yalıtım Uygulaması

yetatlidil

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kapılara yaptığım yalıtımdan sonra müziklerdeki o yüksek basslardaki titreşim azaldı. Tiz daha bir net gelmeye başladı.

Müzik ile arası iyi olan kişilere öneririm.

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
Çok sağolun çok teşekkür ederim.

Hocam valla ben tepeden tırnağa kendim yaptım. Cam filmi yaparken kapının fitilini ezmiş olabilirler her hangi birşey olmuş olabilir. İstanbuldaysan ben bir kapıyı sökümünü göstereyim sökmesi basit rahat sökülüp takılıyor. Geri kalan işlemi kendinzide yapabilirsiniz.
eski aracımdaydı şu anki aracımda değil. Ama nezaketin için çok teşekkür ederim.

informatiker

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bendeki araç 1.4 T yalıtım olarak iyiydi ben bilerek yaptım hem hobi amaçlı hem de daha iyi olsun. Bir önceki aracım astra j di onunla arasında çok fark var daha tok bir araba. Bir önceki aracımda Kia Ceed ti ondan kat kat daha iyi öyle söyleyeyim. İstanbuldaysanız gelip bakabilirsiniz.
Bu aracınızın yalıtımı J kasadan daha iyi doğru anladım değil mi?

Hobby amaçlı güzel bir uygulama. Eski araba olsaydı farkı daha iyi anlardın.

Samet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Yalıtım en güzel geri dönüşü olan uygulamalardan biri. Ben kapılara Teroson SP100 , kapı döşemelerine de akustik sünger yapmıştım.Kapılar ciddi derecede tok ve trim sesi yok denecek kadar az.Ses sistemi performansı da çok arttı.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
CTK Premium üstüne hangi malzemeyi kaplamalıyım ikinci kat olarak db sound floor önerilmiş ama stoklarda yok