Merhabalar geçen @Sefa46 dan k2 pro satina alınca dedim bir test yapayim. Malzemelerde var devleri kapıştıralım bakalım ne çıkacak. Sonuç aslında beklediğim gibi oldu.
Bu arada belirteyim i20 göğüs rezalet bir malzemedir. Böyle kendisi dalga izi bırakma konusunda ne yaparsan uzman bir malzeme iğrenç yumuşak değil sert ama yapış yapış olma konusunda uzman parlama konusuna hiç girmiyorum bile.
Şimdi ne yaptım önce valet pro advanced interior ile bir temizledim kurumasını bekledim nemli bezle 2 kere geçtim zemin tam olarak arındı.
Sonrası malzemeli eşit miktarda farklı pedler ile pede sıkarak uyguladım.
en son görsel olarak sonuçlandırdığımda
FİYATLAR (lt bazında pahalından ucuza göre)
1. auto finesse 500ml orjinal şişe- 200tl - bölünmüş 500ml 85 tl
2. Sonax 500 ml - 140tl
3. Koch chemi pss 1000mi - 226tl
4. Autobrite pink sheen 500ml. orjinal şişe 100tl
5. k2 pro satina 1000ml- 92 tl
MATLIK
1.sonax
2.k2 satina
3.spritz (k2 ile arada fark çok az var yok gibi ama ben ışık açılarından dışarıdan içeriden baktım k2 bir tık daha mat.)
4. Autobrite pink sheen
5. Koch pss
KOKU
1. K2 satina pro blueberry
2. Autobrite pink sheen
3. Sonax red summer (bunu çok beğenmiyorum ama limonlusu daha güzel fresh)
4. 5. Koku filan kötü spritz ile pss de
toz tutma kısmına 2 gün sonra güncelleyeceğim. Şuanda kafamdaki en iyisi sonax matlıkta ama F/P olarak bakarsak Şuan K2 koku matlık ve fiyat olarak zirvede.
GÜNCELLEME BUGÜN ÇEKTİM SON HALİNİ BU ARADA ARAÇ YAKLAŞIK 1000 KM YOL YAPTI. BUGÜN SANIRIM 19. GÜN TOZ VS. HAKKINDA YORUMLARI SİZİ BIRAKIYORUM.
Bu arada belirteyim i20 göğüs rezalet bir malzemedir. Böyle kendisi dalga izi bırakma konusunda ne yaparsan uzman bir malzeme iğrenç yumuşak değil sert ama yapış yapış olma konusunda uzman parlama konusuna hiç girmiyorum bile.
Şimdi ne yaptım önce valet pro advanced interior ile bir temizledim kurumasını bekledim nemli bezle 2 kere geçtim zemin tam olarak arındı.
Sonrası malzemeli eşit miktarda farklı pedler ile pede sıkarak uyguladım.
en son görsel olarak sonuçlandırdığımda
FİYATLAR (lt bazında pahalından ucuza göre)
1. auto finesse 500ml orjinal şişe- 200tl - bölünmüş 500ml 85 tl
2. Sonax 500 ml - 140tl
3. Koch chemi pss 1000mi - 226tl
4. Autobrite pink sheen 500ml. orjinal şişe 100tl
5. k2 pro satina 1000ml- 92 tl
MATLIK
1.sonax
2.k2 satina
3.spritz (k2 ile arada fark çok az var yok gibi ama ben ışık açılarından dışarıdan içeriden baktım k2 bir tık daha mat.)
4. Autobrite pink sheen
5. Koch pss
KOKU
1. K2 satina pro blueberry
2. Autobrite pink sheen
3. Sonax red summer (bunu çok beğenmiyorum ama limonlusu daha güzel fresh)
4. 5. Koku filan kötü spritz ile pss de
toz tutma kısmına 2 gün sonra güncelleyeceğim. Şuanda kafamdaki en iyisi sonax matlıkta ama F/P olarak bakarsak Şuan K2 koku matlık ve fiyat olarak zirvede.
GÜNCELLEME BUGÜN ÇEKTİM SON HALİNİ BU ARADA ARAÇ YAKLAŞIK 1000 KM YOL YAPTI. BUGÜN SANIRIM 19. GÜN TOZ VS. HAKKINDA YORUMLARI SİZİ BIRAKIYORUM.
Son düzenleme: