Karşılaştırma GÜNCELLENDİ - Torpido-Plastik Parlatıcı Test K2pro-sonax-kochchemie-autofinesse-autobrite

Samet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Emeğine sağlık abi.Canlı gözle test anında görmüş biri olarak; en güzel görüntü Sonaxta ,ardından ise K2 ve Spritz.Sonax ın Trde satışı artık yokmuş.Yoksa bu ürün tek geçer bu konuda.

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Emeğine Sağlık Çağrı güzel bir test olmuş Sonax matt effect serisi uzun zamandır matlık ve bıraktığı final olarak benimde favori ürünüm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elinize sağlık, toz tutma testinde de bir absürtlük çıkmazsa seve seve spritzi kullanmaya devam edeceğim. :smilex: Bu arada Top Star bende var hatta ben TS'den Spritz'e geçtim o kullanım kolaylığı beni bitiriyor. Her yıkamada TS arkasından bezle geçmek yerine tek bezle Spritz uygulamak çok iyi oluyor. TS'yi anca iç plastikler komple apcden geçerse o zaman kullanıyorum.
Test için teşekkür ediyorum ellerinize sağlık.

Herkesin tarzı farklıdır.

Bence sonax en iyisi olmuş. Alıp deneyeceğim.

Parlak torpido hiç bana göre değil :sırıtan1:
Emeğine sağlık abi.Canlı gözle test anında görmüş biri olarak; en güzel görüntü Sonaxta ,ardından ise K2 ve Spritz.Sonax ın Trde satışı artık yokmuş.Yoksa bu ürün tek geçer bu konuda.
çok teşekkürler bencede güzel test oldu hafta sonu toz tutmayı paylacağım ama şansıma 4-5 gün yağmurlu olacak toz tutma biraz az olabilir

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
K2 , Spritz, Koch de Uv koruması olduğu web sitelerinde yazarken,

Sonax ve Autobrite ın sitesinde UV koruması ibaresi geçmiyor.

K2 in fiyatını da düşününce iyi bir seçenek gibi. Elimdeki Spritz bitince değerlenedirebilirim.

Elinize sağlık test için.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
K2 , Spritz, Koch de Uv koruması olduğu web sitelerinde yazarken,

Sonax ve Autobrite ın sitesinde UV koruması ibaresi geçmiyor.

K2 in fiyatını da düşününce iyi bir seçenek gibi. Elimdeki Spritz bitince değerlenedirebilirim.

Elinize sağlık test için.
K2 tam olarak AF Spirtz ile rakip ürün değil Hatta bildiğim kadarıyla hiç biri değil. Ürünler interior dressing klasmanındayken Spritz interior detailer klasmanında. K2 interior dressing konusunda yarı mat sevenler için güzel bir FP ürün ancak Spritz'in temizleyici özelliği de var.
Ben interior dressing için TS kullanıyorum ama tekrar almam gerekse 95 liraya K2 varken 280 liraya TS almam açıkçası çok pahalandı. Ama detaileri bırakıp dressinge geçecekseniz fiyat olarak memnun eder.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
K2 tam olarak AF Spirtz ile rakip ürün değil Hatta bildiğim kadarıyla hiç biri değil. Ürünler interior dressing klasmanındayken Spritz interior detailer klasmanında. K2 interior dressing konusunda yarı mat sevenler için güzel bir FP ürün ancak Spritz'in temizleyici özelliği de var.
Ben interior dressing için TS kullanıyorum ama tekrar almam gerekse 95 liraya K2 varken 280 liraya TS almam açıkçası çok pahalandı. Ama detaileri bırakıp dressinge geçecekseniz fiyat olarak memnun eder.
K2 Pro Denemek istersen evi biliyon yaninda şise getir böleyim bir test et :) @Tonyukuk07 de Siteyi 2023 e girmeden acacagini umut ediyoruz :kahkahaa:

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
K2 Pro Denemek istersen evi biliyon yaninda şise getir böleyim bir test et :) @Tonyukuk07 de Siteyi 2023 e girmeden acacagini umut ediyoruz :kahkahaa:
Eyvallah abi düşünmen yeter.
@Tonyukuk07 site için de maliyetler kurtarıyorsa ideasoft tavsiye edebilirim. Piyasayı bilmiyorum ucuzdur pahalıdır diyemem ama sorunsuzdur. Bir kaç sene önce bizde bir site açtık en azından sorun yaşanmıyor ve hızlıca aktif edebiliyorsunuz. Ama tek marka bir kaç çeşit ürünse site, pahalıya gelebilir.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Emirhan hocam K2 Pro Satina Pro sitesinde belirtilmemiş ancak resmî YouTube hesabındaki tanıtım videosunda “toz ve parmak izi gibi hafif kir durumlarında düşük temizlik kabiliyeti gösterir” diyor. O videoda zaten tozlu yüzeylerde kullanılıyor. Sanırım sitede bu ayrıntıyı atladılar.

ancak eldeki bilgiler ışığında spritz tam olarak “Interior Detailer” olarak tanımlanıyor

Hocam malum sebeplerden dolayı koşturmaktan açılış rötarlı oluyor. Geç olsun güç olmasın diyelim.

Bu arada Satina Pro 3 farklı koku ve 1 de kokusuz olmak üzere 4 farklı seçeneği var. Kokusuz olanı kokuya duyarlı Migren hastaları ve aracındaki sevdiği kokuyla karışmasını istemeyenler için yapmışlar. :)
Eyvallah abi düşünmen yeter.
@Tonyukuk07 site için de maliyetler kurtarıyorsa ideasoft tavsiye edebilirim. Piyasayı bilmiyorum ucuzdur pahalıdır diyemem ama sorunsuzdur. Bir kaç sene önce bizde bir site açtık en azından sorun yaşanmıyor ve hızlıca aktif edebiliyorsunuz. Ama tek marka bir kaç çeşit ürünse site, pahalıya gelebilir.
Dediğiniz gibi Ideasoft ve Softtr arasında kaldık hocam maliyetler ve özelliklerin daha fazla olması sebebiyle Softtr tercih ettik. Bu işlerden anlayan 4-5 kişiye danıştım iki paketi de incelediler Softtr çok daha uygun fiyatlı ve daha geniş özellikli dediler on

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
son durum güncellemesi yaptım ilk sayfada arkadaşlar bakabilirsiniz durum bence toz tutmada çok farklı değil ama bence k2 f/p olarak hala tavsiye edeceğim bir üründür.
Başkan Eline Saglik Özellikle Senin Test yapmani istemistim.Parasini Ücretini verdin daha da Tarafsiz olsun diye Bende K2 den memnunum parasina gore bedava bu fiyatlara yerli ürünler aliniyor.