Satış Gyeon Detay Çantası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kizmazfatih

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Çok heveslenerek aldığım gyeon cantam satılıktır. Yurtdışından geldi deneme amaçlı 500 ml şişeler kullandım cok kullanıslı cok fazla ürün sığıyor. Askı aparatı vardır.
Fiyat: 1500 tl
Kargo anlaşmam yok kargo tarafımca karşılanacaktır.

Deniz_86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam selamlar. Çantanız tabiki ediyordur o parayı ama Meguiars’dan 1000 TL üzeri alışverişe hediye olarak çanta alınca bana baya pahali geldi. Şimdi dediğim kampanya bitmiş stok olunca tekrar yapacaklarmış.

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hocam selamlar. Çantanız tabiki ediyordur o parayı ama Meguiars’dan 1000 TL üzeri alışverişe hediye olarak çanta alınca bana baya pahali geldi. Şimdi dediğim kampanya bitmiş stok olunca tekrar yapacaklarmış.
gyeon canta autofinesse gibi markalarin çantasını meguiarsın çantasıyla yan yana koysanız bu yorumu yapmassınız.

Deniz_86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
gyeon canta autofinesse gibi markalarin çantasını meguiarsın çantasıyla yan yana koysanız bu yorumu yapmassınız.
Hocam 1500 TL’lik çanta ile hediye çanta için aynı kalitededir demiyorum tabiki. Amacım polemik değil,benim için pahalı olan başkasına ucuz gelebilir.

kizmazfatih

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Çantanın Tr’de olmaması ve satışının euro ile olmasından dolayı bu fiyatlara tekabül ediyor bu fiyatları böyle yapan ben değilim karar tabiki sizin siz kararınızı meguirstan yana kullanabilirsiniz.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Deniz_86 Gyeon Cantanin Fiyati Normal Zaten Yurtdisindan da alsan bu fiyatin altina almak mümkun degil 80 € fiyati.

Meguiars in verdigi Canta Orjinal cok kaliteli ama Gyeon dan 1 Tik geride zaten ona gore de kücük :)

Meguiars in Cantasi 25€ Türkiye de Satişa sunulsa zaten ortalama 600/700 civari olur.

Bu arada İyi Satislar @kizmazfatih

Deniz_86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çantanın Tr’de olmaması ve satışının euro ile olmasından dolayı bu fiyatlara tekabül ediyor bu fiyatları böyle yapan ben değilim karar tabiki sizin siz kararınızı meguirstan yana kullanabilirsiniz.

Haklısınız,fiyatları bu hale getirenler utansın. Yurtdışında 80 birim para olan ürün bize 1500 birim paraya denk geliyor. Hayırlı satışlar dilerim.

kizmazfatih

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Haklısınız,fiyatları bu hale getirenler utansın. Yurtdışında 80 birim para olan ürün bize 1500 birim paraya denk geliyor. Hayırlı satışlar dilerim.
anlayışınız için teşekkür ederim sattığımız ürünlerin yerine yenisini koyamıyoruz bu işi hobi olarak yaptığımdan ticari olarak düşünmeyerek bu fiyatı yazdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...