Gyeon silk dryer 2. kullanım sonucu

Eqrha

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
henüz 2 defa araba kuruladığım ve ardından makinede sıvı deterjan ile 40 derece de yıkadığım gyeon silk dryer'in halini fotoğraflar ile şimdi paylaşıyorum . marka kalite ile eşdeğer değilmiş onu anladım bende sadece çok popüler bir marka diye almıştım . zaten 1 arabayı zar zor kuruluyordu bunu da daha önce belirtmiştim. yorum sizlerin .

Son düzenleme:

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ben söylemiştim demeyi sevmem size daha önce iplik koparması yaşadağımı söylemiştim. Özel mesajlada konuştuk purestar duplex tavsiye etmiştim.

Tavsiyem purestar duplex alıp bu bezi bir süre daha kullanıp ilerleyen dönemde jant bezi filan yapabilirsiniz.

facebook post image size

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Markası ne olursa olsun, tek taraflı ve kenarlıklı/dikişli havlu asla almam.

Sadullah

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Denizli
henüz 2 defa araba kuruladığım ve ardından makinede sıvı deterjan ile 40 derece de yıkadığım gyeon silk dryer'in halini fotoğraflar ile şimdi paylaşıyorum . marka kalite ile eşdeğer değilmiş onu anladım bende sadece çok popüler bir marka diye almıştım . zaten 1 arabayı zar zor kuruluyordu bunu da daha önce belirtmiştim. yorum sizlerin .
Nasiol 60x90 kullanıyorum. Tereddüt ederek almıştım 350 TL ye 9 10 ay önce felan hala kullanıyorum memnunum.

Eqrha

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ben söylemiştim demeyi sevmem size daha önce iplik koparması yaşadağımı söylemiştim. Özel mesajlada konuştuk purestar duplex tavsiye etmiştim.

Tavsiyem purestar duplex alıp bu bezi bir süre daha kullanıp ilerleyen dönemde jant bezi filan yapabilirsiniz.

facebook post image size
Şentürk hocam purestar duplex'i silk dryer'dan önce almıştım zaten forum tavsiyesi üstüne . evet sizde uyarmıştınız beni sefa hocamda :)

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Şentürk hocam purestar duplex'i silk dryer'dan önce almıştım zaten forum tavsiyesi üstüne . evet sizde uyarmıştınız beni sefa hocamda :)
İlla tek taraflı bez isterseniz Car Pro Dhydrate beğendim ben gyeon ile silme performansı aşağı yukarı aynı belki bir tık iyi olabilir ama iplik koparma vs olmadı aldım alalı 10 kez yıkamışımdır.

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İlla tek taraflı bez isterseniz Car Pro Dhydrate beğendim ben gyeon ile silme performansı aşağı yukarı aynı belki bir tık iyi olabilir ama iplik koparma vs olmadı aldım alalı 10 kez yıkamışımdır.
@Eqrha purestar dublex ile golfü kuruluyorum havlu ıslanmıyor bile böyle bi rahatlık yok kalitesi de olağan üstü:)

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

facebook post image size
Purestar supreme nin farkı nedir abi? Rengi hoşuma gitti :D aksesuar hastasıyım ben de ..

@SuperClean

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam daha önce bu konu konuşulmuştu purestar dublex twist iplik yapısına sahip supreme peluş iplik yapısına sahip iki havlunun farkı bu
Bu aksesuar hastalığı dediğiniz durum bende de var hepsi olsun elimin altında gözüm görsün istiyorum:)
teşekkürler, kaçırmışım konuyu demekki. Bu hafta müsaitim diye forumdan çıkmadım ama uzun zamandır da aktif değildim.
Valla fırçalar vs hangi arabada ne var, evde ne var unuttum artık toparlamam lazım :D

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
teşekkürler, kaçırmışım konuyu demekki. Bu hafta müsaitim diye forumdan çıkmadım ama uzun zamandır da aktif değildim.
Valla fırçalar vs hangi arabada ne var, evde ne var unuttum artık toparlamam lazım :D
Hocam yazdığım iki havlunun farkını firma daha önce açıklamıştı yani o anlamda söyledim daha önce konuşulmuştu diye yanlış anlaşılmadı inşallah :)

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
(Hızlı soru cevap bölümüne yazacaktım yanlış olmuş kusura bakmayın silinebilir)

Son düzenleme:

Throvision

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Markası ne olursa olsun, tek taraflı ve kenarlıklı/dikişli havlu asla almam.
Tek taraflı almama olayına ben de katılıyorum. Ancak elimde ADBL'nin Twisted Towel bezi var. Kenarları var ve baya kalın ama uzun süredir kullanmama rağmen takılma veya iplik kopması olmadı.