Hangi Lastik Neden Yazlık Seri Tavsiyelerle ve Puanlamalı

Lastik Yazlık Hangi Marka

• Petlas

Kullanılan: 0 0.0%
  • Lassa

• Michelin

Kullanılan: 2 18.2%
  • Goodyear

Kullanılan: 2 18.2%
  • Pirelli

Kullanılan: 1 9.1%
  • Hankook

• Bridgestone

• Dunlop

• Continental

Kullanılan: 4 36.4%
  • diğer

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Arkadaşlar merhabalar. Lassa driveways ile Goodyear efficientgrip performance arasında kaldım. Lassa 2018 üretimi 330 liraya geliyor Goodyear 2017 30. Hafta üretimi 340 lira. Lassa orduda bayide alabiliyorum garanti konusunda muhattap var Goodyear için ise internetten alabiliyorum. Azda olsa stabilize yola giriyorum yayla yolu köy yolu filan. Balon yapma açısından hangisi dayanıklı olur. Fazla km yapmıyorum yılda 10000 km olmaz o yüzden km olarak lastiği bitirme şansım yok. Yani ne kadar yeni üretimse benim için o kadar iyi aslında. Tüm bunların doğrultusunda değerli düşünceleriniz merak ediyorum.hangisini tavsiye edersiniz kararsız kaldım .20 haziranda muayene var o yüzden muayene kadar almam lazım .

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Normal sartlarda goodyear tavsiye ederim ancak stabilize yollarda lassa daha basarilidir.

Goodyear yanak konusunda biraz hassas. Ancak oyle pamuk gibi de degil yani.

Muhattap olarak da lassa bir adim onde olunca sizin acinizdan maceraya gerek yok diye dusunuyorum ve lassa tavsiye ediyorum.

Samet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Arkadaşlar merhabalar. Lassa driveways ile Goodyear efficientgrip performance arasında kaldım. Lassa 2018 üretimi 330 liraya geliyor Goodyear 2017 30. Hafta üretimi 340 lira. Lassa orduda bayide alabiliyorum garanti konusunda muhattap var Goodyear için ise internetten alabiliyorum. Azda olsa stabilize yola giriyorum yayla yolu köy yolu filan. Balon yapma açısından hangisi dayanıklı olur. Fazla km yapmıyorum yılda 10000 km olmaz o yüzden km olarak lastiği bitirme şansım yok. Yani ne kadar yeni üretimse benim için o kadar iyi aslında. Tüm bunların doğrultusunda değerli düşünceleriniz merak ediyorum.hangisini tavsiye edersiniz kararsız kaldım .20 haziranda muayene var o yüzden muayene kadar almam lazım .
Benzer fiyatlarda falken varsa bence bakın. Lassa greeways var. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Stabilize yoldada lassa diğerinden hissedilir derecede sağlam değildir sanmıyorum hocam.

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Benzer fiyatlarda falken varsa bence bakın. Lassa greeways var. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Stabilize yoldada lassa diğerinden hissedilir derecede sağlam değildir sanmıyorum hocam.
Falkeni isim olarak biliyorum. Hiç araştırmalarıma dahil etmedim. Ama sizin tavsiyeniz üzere araştıracağım. Anladığım kadarıyla üst seviye bir lastik.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eraycan

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ordu
Bende 205 55 16 continental premium contact 5 var kullandigim en kotu lastiklerden biri diyebilirim. Ayni ebetta bir arkadasta falken var cok hosuma gitti. Ancak daha once hic uzun sureli kullanmadim. Lastikler yeni olmasa goodyear ile degistirecegim ama maalesef lastikler daha sifir.

onur2015

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
225/45/17 ebatında uygun fiyatlı, yazlık, konforlu lastik için falken ziex tavsiye edebilirim. Yumuşak, sessiz, ıslakta fena değil, kuruda eh işte. yakıt tüketimi etikete göre biraz fazla.
205/55/16 ebatında Contiecocontact çok ses yapıyor, sert, ıslakta fena değil, kuruda iyi, yakıt tüketimi etiket değerlerine göre uygun.
205/55/16 ebatında kışlık, konforlu,ortalama ömürlü lastik için nokian wrd4. Karda iyi tutuyor, ıslakta iyi, yazın kullanıp yazık etmemek lazım. İlk 2 sezon sessiz ve konforlu, 3 sezon biraz gürültülü,biraz da sertleşti gibi. Yakıt tüketimi etiket değerleri ortalama.

Son düzenleme:

Eraycan

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ordu
225/45/17 ebatında uygun fiyatlı, yazlık, konforlu lastik için falken ziex tavsiye edebilirim. Yumuşak, sessiz, ıslakta fena değil, kuruda eh işte. yakıt tüketimi etikete göre biraz fazla.
205/55/16 ebatında Contiecocontact çok ses yapıyor, sert, ıslakta fena değil, kuruda iyi, yakıt tüketimi etiket değerlerine göre uygun.
205/55/16 ebatında kışlık, konforlu,ortalama ömürlü lastik için nokian wrd4. Karda iyi tutuyor, ıslakta iyi, yazın kullanıp yazık etmemek lazım. İlk 2 sezon sessiz ve konforlu, 3 sezon biraz gürültülü. Yakıt tüketimi etiket değerleri ortalama.
Aynen oyle conti cok ses yapiyor. Ayni ebatta kislik nokian ve goodyear ultra grip iyo

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aracimin uzerinde michelin pilot sport 3 var. S.ici kullanimlarinda kafadan kayma yapiyor. Hic memnun degilim. Sanirim lastik isinmasi gerekiyor.

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Kesinlikle çok şükür anlamında :) Lastik benim için araba kadar önemlidir. Lastiğin tırtsa araban kral olsa ne yazar :) Sessiz, konforlu, ıslak-kuru-viraj çok iyi.
Lassa Goodyear derken. Falkeni öneren oldu bayağı bir yorumları okudum çoğunlukla memnunlar falkene yöneldim bayağı. Sonra siz söyleyince dunlopu araştırdım ondan da memnunlar falkene göre biraz daha sert miş fiyat olarak az pahalı falkene göre napsam bilemedim

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Lassa Goodyear derken. Falkeni öneren oldu bayağı bir yorumları okudum çoğunlukla memnunlar falkene yöneldim bayağı. Sonra siz söyleyince dunlopu araştırdım ondan da memnunlar falkene göre biraz daha sert miş fiyat olarak az pahalı falkene göre napsam bilemedim

Falkeni kullanmadığım için birşey diyemem ama eagle, pilot sport, contact ve minik bir arabada hankook kullandım dunlopu çok araştırdım yurtdışı yorumlarını vs okudum aldım ve şuan araç değiştirdim turanza diye lanet birşey var. çok sıkıştım ilk fırsatta yine dunlop alıcam

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Falkeni kullanmadığım için birşey diyemem ama eagle, pilot sport, contact ve minik bir arabada hankook kullandım dunlopu çok araştırdım yurtdışı yorumlarını vs okudum aldım ve şuan araç değiştirdim turanza diye lanet birşey var. çok sıkıştım ilk fırsatta yine dunlop alıcam
Uzun-orta süreli kullanma şansınız oldu mu?

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Sattığım Astra'nın üstünde 1 sene kullandım 20.000 km. Sertleşme--erime-yıpranma-balon-patlama-çatlama vs yaşamadım. Dunlop satıcısı gibi oldum :)
Genelde michelin pirelli bridgestone continental gibi marklar hep revaşta. Ben dunlop falken benzeri fazla isim yapmamış ama bu lastiklere kafa tutan lastiklere şans vermek istiyorum. Bu noktada satıcısı gibi olmaktan ziyade kaliteli gördüğünüz deneyimlediğiniz lastiği tavsiye etmeniz gayet doğal. İlk arabam ve ilk lastik değişimim olacak o yüzden sizin gibi gerçek kullanıcı görüşleri benim için çok faydalı.

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Genelde michelin pirelli bridgestone continental gibi marklar hep revaşta. Ben dunlop falken benzeri fazla isim yapmamış ama bu lastiklere kafa tutan lastiklere şans vermek istiyorum. Bu noktada satıcısı gibi olmaktan ziyade kaliteli gördüğünüz deneyimlediğiniz lastiği tavsiye etmeniz gayet doğal. İlk arabam ve ilk lastik değişimim olacak o yüzden sizin gibi gerçek kullanıcı görüşleri benim için çok faydalı.
İlk lastik üreticisi diye biliyorum firmayı. Ayrıca goodyear satın almıştı diye hatırlıyorum. Bende aynı şekilde yorumlarından etkilenip almıştım

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Arkadaşlar değerli tavsiye ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Lassa driveways 205/60 R16 92v lastik aldım. Sanırsam Karadeniz'e özel 4 al 3 öde ile 340 liraya geldi tanesi 30 lirada ayrıca rot için verdim. Gerçi internet te yaklaşık bu fiyata. Falken almaya çok niyetlendim ama biraz yumuşak geldi bana. Dunlopu da düşündüm oda 2018 yoktu ellerinde. Bizim orda çok yol çalışması var bende o yüzden Türkiye şartlarına daha uygun diye düşündüm. Hem hemen stoktan taktılar diğerleri siparişle gelecekti ve 2017 üretimi olabilirmiş. Eski lassa lardan memnundum yanakları ayarsızlıktan yenmiş olsada gayet iyiydi bana göre. O yüzden yeniden lassa dedim. Biraz kullandıktan sonra deneyimleri mi anlatırım . Tekrar teşekkürler.