Havlu yıkama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eser

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Selamlar herkese hayırlı bayramlar

Twisted pile havlular her araç yıkamadan sonra mı yıkanmalı yoksa ayda bir yeter limidir arkadaşlar,

Makinede granül sabun ve sirke ile 30 derecede kurutma olmadan, çıkarınca taranarak mı

Bilgi rica

Teşekkürler

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
Eğer hızlı cila uygulaması yapmadıysam. 2-3 yıkamada bir yıkıyorum.
Perwol sarı ile beyaz sirkeyi 1’er ölçek sadece deterjan gözüne koyarak makina’nın sentetik programına alıp 40 derecede 800-1000 arasında devirde yıkıyorum.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Selamlar herkese hayırlı bayramlar

Twisted pile havlular her araç yıkamadan sonra mı yıkanmalı yoksa ayda bir yeter limidir arkadaşlar,

Makinede granül sabun ve sirke ile 30 derecede kurutma olmadan, çıkarınca taranarak mı

Bilgi rica

Teşekkürler
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Forum kuralları gereği sizi daha yakından tanımak isteriz Tanışma Konusu

Bu tip sorularınız için ise konu kalabalığını önlemek için Hızlı Soru - Cevap başlığını kullanabilirsiniz.

Havluların kirlenmediğini düşünüyorsanız veya herhangi bir wax, wuick wax veya quick detailer gibi ürünleri silmede kullanmadıysanız bir kaç yıkamada bir, tercihen mikrofiber havlular için üretilmiş yıkama şampuanları, yoksa eğer bebek şampuanları o da yoksa perwol sarı veya mavi paketli ürününü kullanabilirsiniz.
Mikrofiber havlu yıkama ürünleri dışında bir yıkama deterjanı kullandığınızda yumuşatıcı gözüne beyaz sirke koymayı unutmayın. Ancak ben elde beyaz sabun ile yıkamayı tercih ediyorum. Özellikle önem verdiğim havlularım için bu böyle.

Onun dışında makinede yıkarsam maksimum 40 derecede yıkıyorum. 600-800 devirde kurutma sonrası çıkarıp kuvvetlice silkeliyorum. Sonrasında gerekirse fırçalıyorum. Hatta arada bir en son kaldırmadan önce süpürge ile süpürüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...