Selamlar herkese hayırlı bayramlar
Twisted pile havlular her araç yıkamadan sonra mı yıkanmalı yoksa ayda bir yeter limidir arkadaşlar,
Makinede granül sabun ve sirke ile 30 derecede kurutma olmadan, çıkarınca taranarak mı
Bilgi rica
Teşekkürler
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Forum kuralları gereği sizi daha yakından tanımak isteriz
Tanışma Konusu
Bu tip sorularınız için ise konu kalabalığını önlemek için
Hızlı Soru - Cevap başlığını kullanabilirsiniz.
Havluların kirlenmediğini düşünüyorsanız veya herhangi bir wax, wuick wax veya quick detailer gibi ürünleri silmede kullanmadıysanız bir kaç yıkamada bir, tercihen mikrofiber havlular için üretilmiş yıkama şampuanları, yoksa eğer bebek şampuanları o da yoksa perwol sarı veya mavi paketli ürününü kullanabilirsiniz.
Mikrofiber havlu yıkama ürünleri dışında bir yıkama deterjanı kullandığınızda yumuşatıcı gözüne beyaz sirke koymayı unutmayın. Ancak ben elde beyaz sabun ile yıkamayı tercih ediyorum. Özellikle önem verdiğim havlularım için bu böyle.
Onun dışında makinede yıkarsam maksimum 40 derecede yıkıyorum. 600-800 devirde kurutma sonrası çıkarıp kuvvetlice silkeliyorum. Sonrasında gerekirse fırçalıyorum. Hatta arada bir en son kaldırmadan önce süpürge ile süpürüyorum.