Öneri Havluları - Bezleri Yıkama Önerisi

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Evet arkadaşlar daha önce kullandığımız Perwoll sarıdan herkez memnun bu buluşum sirke perwoll buluşum sorunsuz çalışıyor ama perwollün bakım serisinde bir ürün daha var oda SENTETİK karışımlı kumaşlar için perwoll yeşil şişeden olan bu ürünüde kullanabilirsiniz. Sarı perwoll hassas çamaşır deterjanı olarak geçiyor bu sentetikle arasındaki fark sarı beyaz sıvı bir yapıda iken yeşil saf jel bir yapıda gözüküyor özellikle bu açıdan ufakta olsa bu yapısının avantaj olacağını düşünüyorum. Sonuçta yağı arındırma kısmında yağlı bir tabaka bırakmaması bizim için çok önemli. İçinde yumuşatıcı v.s olma ihtimali perwoll sarıda var gibi geliyor bu açıdan yeşil daha ön sıraya çıkıyor. Sirke deterjan oranını söyle yapınız
1-1 kullanım mantıklı
Ya da 2 ölçek perwoll 1 ölçek sirkede yapabilirsiniz.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Teşekkürler tavsiye için başkanım. Ben hali hazırda pembe perwolü kuzu postu eldivenler ve pasta keçeleri için kullanıyorum

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Bende sari olan var. Beyaz sirkeli su koyuyorum. Yumusatici kismina

Duru granul Sabun dusunuyorum.

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Bende sari olan var. Beyaz sirkeli su koyuyorum. Yumusatici kismina

Duru granul Sabun dusunuyorum.
Sabuna geçme dünyadaki tüm microfiber bez şampuanları sıvıdır katı ürün kesinlikle bezlerin su emme performansını düşürürken sertlik derecesini artırıyor

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Evet arkadaşlar daha önce kullandığımız Perwoll sarıdan herkez memnun bu buluşum sirke perwoll buluşum sorunsuz çalışıyor ama perwollün bakım serisinde bir ürün daha var oda SENTETİK karışımlı kumaşlar için perwoll yeşil şişeden olan bu ürünüde kullanabilirsiniz. Sarı perwoll hassas çamaşır deterjanı olarak geçiyor bu sentetikle arasındaki fark sarı beyaz sıvı bir yapıda iken yeşil saf jel bir yapıda gözüküyor özellikle bu açıdan ufakta olsa bu yapısının avantaj olacağını düşünüyorum. Sonuçta yağı arındırma kısmında yağlı bir tabaka bırakmaması bizim için çok önemli. İçinde yumuşatıcı v.s olma ihtimali perwoll sarıda var gibi geliyor bu açıdan yeşil daha ön sıraya çıkıyor. Sirke deterjan oranını söyle yapınız
1-1 kullanım mantıklı
ÖTekini bırakalım bundan mı devam edelim :)

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
1-1 kullanım mantıklı
Deme hocam ya. Gecen indirim vardı 2 bidon aldım :) bu gidişle tüm perwol serisini aldırcan bize :) superclean blog sayfasında mecbur kalmadıkca deterjan kullanmayın sadece beyaz sirke kullanın, hem temizlik sağlar hem de yumuşama yazıyor. Galiba haklılar eniyisi bunlara hiç bulaşmamak. neyse kalanları hanım kullansın :)Şimdi sarılarda yumuşatıcı olma ihtimalimi var hangi bileşimden anlıyoruz?

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Deme hocam ya. Gecen indirim vardı 2 bidon aldım :) bu gidişle tüm perwol serisini aldırcan bize :) superclean blog sayfasında mecbur kalmadıkca deterjan kullanmayın sadece beyaz sirke kullanın, hem temizlik sağlar hem de yumuşama yazıyor. Galiba haklılar eniyisi bunlara hiç bulaşmamak. neyse kalanları hanım kullansın :)Şimdi sarılarda yumuşatıcı olma ihtimalimi var hangi bileşimden anlıyoruz?
Başkan sarının özellikle hassas deterjanlar için yapısı olması sebebiyle ki ben 300 kere yıkadığım bez var bir halt yapmadı artık diğer modele geçelim dedim sarıda sorun olduğundan değil yumuşatıcı olabilir diye düşünüyorum çünkü sentetik için olan tam şeffaf kremsi bir yapısı yok
Sarı bende 15lt var sen ne diyon ki kullan sarıyı sonra geç yeşile sadece sirke tüm kiri almayabilir

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
En güzeli bu sıvıların bebek için olanları var. Çeşitli markaların onları kullanmak en iyisi olabilir.

En İyi Bebek Deterjanı Hangisi? | Anneysen

Seventh Generation Parfümsüz Konsantre Sıvı Çamaşır Deterjanı 732913227693 | Trendyol

Siveno Doğal 3'Lü Çamaşır Sabunu Seti 3X 750Ml SSET-000007 | Trendyol

Bunların sıvılarını değerlendirmek parfüm koku yumuşatıcı olmadan olanlardır. Bebekler için olanlardan daha iyi bir deterjan olduğunu düşünemiyorum
Sabunlu bir sistem olmaz bunun unutmayınsıvısıda olsa

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
başkan konuyu tam zamanında açtın zira bugünlerde perwol almayı düşünüyordum :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Başkan tavsiyen ve incelemen için teşekkürler. Elimdeki sarıyı bitirince ben de yeşile geçeyim. :alkis:

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
Valla bende bu balım ferahlıkta parfüm var diye almamıştım öyle hatırlıyorum Migros indiriminde.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
Bu arada hocam konunun başına ekleme yapılır uygun görürseniz.

Şuan migrosta indirim var 17 liraya gelen bu ürünün büyüğü. Daha doğrusu tüm deterjanlarda indirim var.