Öneri Havluları - Bezleri Yıkama Önerisi

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Parfüm yok, yumuşatıcı da yok sanırım, Bunların bez ve havluya ne tür bir zararı olur ki... Kullanıcı yorumlarından birinde çamaşırın sert olduğunu okumuştum:dusun:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Parfüm yok, yumuşatıcı da yok sanırım, Bunların bez ve havluya ne tür bir zararı olur ki... Kullanıcı yorumlarından birinde çamaşırın sert olduğunu okumuştum:dusun:
Parfüm ve yumuşatıcı bezinşzin su çekme performansını çok önemli ölçüde düşürür hatta bitirir.

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
O zaman kesinlikle, bebek deterjanı diyebilir miyiz. Bezin yumuşamasını da sirke sağlayacak sanırım

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Başkan sarının özellikle hassas deterjanlar için yapısı olması sebebiyle ki ben 300 kere yıkadığım bez var bir halt yapmadı artık diğer modele geçelim dedim sarıda sorun olduğundan değil yumuşatıcı olabilir diye düşünüyorum çünkü sentetik için olan tam şeffaf kremsi bir yapısı yok
Sarı bende 15lt var sen ne diyon ki kullan sarıyı sonra geç yeşile sadece sirke tüm kiri almayabilir
Hocam harikasınız. Mesajınızı müthiş bir tebessüm ile okudum. Yaşayın valla. :)
Ben de aylar sonra ilk defa alışveriş sırasında aklıma gelince geçen hafta sarısını almıştım. Yüreklere su serptiniz bu açıklamayla. :)

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
perwoll sarı ve maviyi migros,carrefour, a101, bim hiçbirinde göremedim. kırmızı, siyah ve beyaza denk geldim ama

Nymphetamin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Evet arkadaşlar daha önce kullandığımız Perwoll sarıdan herkez memnun bu buluşum sirke perwoll buluşum sorunsuz çalışıyor ama perwollün bakım serisinde bir ürün daha var oda SENTETİK karışımlı kumaşlar için perwoll yeşil şişeden olan bu ürünüde kullanabilirsiniz. Sarı perwoll hassas çamaşır deterjanı olarak geçiyor bu sentetikle arasındaki fark sarı beyaz sıvı bir yapıda iken yeşil saf jel bir yapıda gözüküyor özellikle bu açıdan ufakta olsa bu yapısının avantaj olacağını düşünüyorum. Sonuçta yağı arındırma kısmında yağlı bir tabaka bırakmaması bizim için çok önemli. İçinde yumuşatıcı v.s olma ihtimali perwoll sarıda var gibi geliyor bu açıdan yeşil daha ön sıraya çıkıyor. Sirke deterjan oranını söyle yapınız
1-1 kullanım mantıklı
Ya da 2 ölçek perwoll 1 ölçek sirkede yapabilirsiniz.

Sarıdan aldım geldim makinaya atacağım şimdi kullanmadan bir ön yıkama hata etmedik inşallah