Hepinize selamlar!

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Tam vaktinde üye oldunuz, zira kısa süreliğine iştah kabartan detailing ürünlerinin satışına onay vermeyecekler. Bu ay ne ödedik bir ogrenseniz, ocagimiza orman diktiler :)
Hoşgeldiniz :) keyifli harcamalar pardon forumlar dilerim :)

mulusen

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Güzel dilekleriniz, önerileriniz ve tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Temizlik konusunda biraz obsesif bir insanım, güzel araba yıkar temizlerim bu ama bu işi hiç bir zaman profesyonelliğe dökemedim, çünkü çeşit çeşit ürün var, fiyatlar da malum, her yere ayrı ayrı ürünler kullanmak gerekiyor ayrıca apartmanda oturduğum için uygun ortam oluşmadı hiç bir zaman. :)

Biraz forumda araştırma yaptım, cidden bu konuda bayağı bilgili, tecrübeli insanlar var, aldığım aracın içi biraz kirli, kendim uğraşmayı sevdiğimden dolayı kendim malzeme alıp yapacağım, bunun için konu açıp fikirlerinizi rica edeceğim. :)

Eski E39 525i aracım için üye olacaktım aslında, onun da içi biraz kirliydi, havaların ısınmasını bekliyordum, uğraşamadan aracım satıldı, nasip bunaymış. Tekrardan beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Hepinize selamlar!

Adım Mehmet, Ankara'da ikamet ediyorum, 24 yaşımdayım.

Makyajlı Mercedes W203 C230 Kompressor Avantgarde ile aranıza, CNR Detailing Muammer abi tavsiyesi ile katıldım. Böyle bir topluluğu oluşturduğunuz için hepinize teşekkür ederim, kaportanız her daim haresiz ve parlak, derileriniz her daim mat olsun. :)

Hoş geldiniz