Her Şey Garajda Detail Forum İndirimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Merhaba,

Bugün yeni indirimlerimiz başladı. Ayrıca Shiny Garage stoklarımız yenilendi. Yarın sosyal medya hesaplarımızda paylaşmadan önce size bildirmek istedik. Sağlıklı ve bol detaylı günler dileriz.
Bütün ürünlerde mi yoksa sizin belirlediğiniz ürünlerde mi indirim var?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sajmora98

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Merhaba,

Bugün yeni indirimlerimiz başladı. Ayrıca Shiny Garage stoklarımız yenilendi. Yarın sosyal medya hesaplarımızda paylaşmadan önce size bildirmek istedik. Sağlıklı ve bol detaylı günler dileriz.
Tam olarak bu konuya yazmak için foruma girdim siz zaten belirtmişsiniz aralıksız 1 senedir bazı ürünlerin gelmesini bekliyorduk Shiny Garage da :) Foruma özel bir kampanyanız olucak mı? Çünki Shiny de indirime giren ürün yok gibi, Siparişlerimizi ona göre bekletelim ki olursa çok güzel olur..

Bir de birbirlerinin muadili olan ürünler gelmiş ama aralarında ki farkı açıklamalarında tam olarak anlayamadım.
- Shiny Garage wheel tire cleaner jant ve lastik temizleyici ürün ile -Pure Black Tire Cleaner lastik temizleyici aralarında fark nedir? Pure black tire'yi daha önce kullandık çok memnunuz da eğer diğeri ile içeriğinde ki farkı öğrenebilirsek ona göre tercih yapabiliriz.
- Shiny Garage perfect glass cleaner PRO diye yeni bir ürün gelmiş bunun diğer Glass cleaner ürünü ile içeriğinde alkol bazlı bir fark mı var? Yine tercih etmemiz de faydalı olması için soruyorum Teşekkürler..

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba. Sabah sipariş verdim ancak siparişime bir ürün daha eklemek istiyorum yardımcı olabilir misiniz? Nasıl ödemenin içine dahil edebiliriz?

Sipariş no: 480262306

Eklemek istediğim ürün : Shiny Garage Pre-Wash Citrus Oil TFR

Her Şey Garajda

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
Forumumuz için ekstra bir indirim mevcut mudur?
Merhaba, bu sefer ki indirimleri herkese olacak şekilde gerçekleştirdik.
Merhabalar, sizin sitede takip ettiğim bir ürün vardı. "Shiny Garage Interior Quick Detailer - Araç İçi Temizleyici 1lt" bu ürün son iki ayda 450 lira civarından bugün 637 liraya çıktı. Son iki ayda yaklaşık %40 zamlandi. Tabi ki yanlış takip etmediysem. Bir indirim oranı olacak mı? Sizden bir ürün almamızın bir cazibesi olacak mı? Ben bu detayı belirtmek için yazdım. Bu arada ürünü almasamda takipteyim. :)
Merhaba ürünlere kur kaynaklı, üretici kaynaklı zamlar vb. şekilde fiyat artışı yapılıyor. Shiny Garage ürünleri geldiğinde tüm ürünlere gelen zamlar yansıtıldı. Olabildiğince geride tutmaya çalışıyoruz. Yeni fiyatlar üzerinde bir indirim planımız yok ne yazık ki. Mesajınız için teşekkür ederiz.
Bütün ürünlerde mi yoksa sizin belirlediğiniz ürünlerde mi indirim var?

Merhaba, Sam's Detailing, Leraton, DinoJob markalarının neredeyse tüm ürünlerinde indirimler mevcuttur. Bunun dışında diğer markalarda bazı ürünlerde indirimler mevcuttur.
Tam olarak bu konuya yazmak için foruma girdim siz zaten belirtmişsiniz aralıksız 1 senedir bazı ürünlerin gelmesini bekliyorduk Shiny Garage da :) Foruma özel bir kampanyanız olucak mı? Çünki Shiny de indirime giren ürün yok gibi, Siparişlerimizi ona göre bekletelim ki olursa çok güzel olur..

Bir de birbirlerinin muadili olan ürünler gelmiş ama aralarında ki farkı açıklamalarında tam olarak anlayamadım.
- Shiny Garage wheel tire cleaner jant ve lastik temizleyici ürün ile -Pure Black Tire Cleaner lastik temizleyici aralarında fark nedir? Pure black tire'yi daha önce kullandık çok memnunuz da eğer diğeri ile içeriğinde ki farkı öğrenebilirsek ona göre tercih yapabiliriz.
- Shiny Garage perfect glass cleaner PRO diye yeni bir ürün gelmiş bunun diğer Glass cleaner ürünü ile içeriğinde alkol bazlı bir fark mı var? Yine tercih etmemiz de faydalı olması için soruyorum Teşekkürler..
Merhaba, sitemizde açıklamalarla ilgili bir problem yaşıyoruz. Düzeltmelere başladık. Bu arada sorunuzun cevabını verelim. Pure Black lastikler için bir üründür. Konsantredir. Wheel and Tyre cleaner ise kullanıma hazır, jant ve lastik temizleyici ürünümüzdür. Pro Cam Temizleyici ise normal seriye göre daha güçlüdür ve daha hızlı çalışır. Ancak kokusuzdur.
Merhaba. Sabah sipariş verdim ancak siparişime bir ürün daha eklemek istiyorum yardımcı olabilir misiniz? Nasıl ödemenin içine dahil edebiliriz?

Sipariş no: 480262306

Eklemek istediğim ürün : Shiny Garage Pre-Wash Citrus Oil TFR
Merhaba tarafınıza e-posta ve Whatsapp aracılığıyla geri dönüş yapılmıştır.

Waxlover

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba, Shiny Garage Pure Black Tire Cleaner 5 lt almak isteyen varsa ortak alım yapabiliriz 1 lt alabilirim İstanbul'dayım.

aykutclyn

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhaba, 2 adet Stjarnagloss ürünü aldım ama sprey başlıkları gelmemiş. Normalde bu şekilde mi satıyorsunuz ?
edit: paketlemede bir hata olmuş. Çok hızlı bir şekilde başıklar gönderildi. Firma yetkilisine çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:

Her Şey Garajda

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
Merhaba, 2 adet Stjarnagloss ürünü aldım ama sprey başlıkları gelmemiş. Normalde bu şekilde mi satıyorsunuz ?
edit: paketlemede bir hata olmuş. Çok hızlı bir şekilde başıklar gönderildi. Firma yetkilisine çok teşekkür ediyorum.
Tarafınıza iletişime geçilmiştir. Aksaklık için kusura bakmayın.

sajmora98

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Sizden daha önce defalarca alışverişimiz oldu paketleme ve kargolama da özeninizden çok memnunduk fakat bu son siparişimiz de abimin koli dağılmış geldi. Çünki neredeyse ürünlerin iki katı büyüklükte bir kutuya tamamen boştan koyulmuş iki tane galon kutu içerisinde ordan oraya savrulmuş ama ürünleri allahtan sarmışsınız patlayıp akmamış ama buna dikkat edilmeliydi ürünler ziyan olabilirmiş koli dağılmış şekilde elime ulaştı bilginize..

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sizden daha önce defalarca alışverişimiz oldu paketleme ve kargolama da özeninizden çok memnunduk fakat bu son siparişimiz de abimin koli dağılmış geldi. Çünki neredeyse ürünlerin iki katı büyüklükte bir kutuya tamamen boştan koyulmuş iki tane galon kutu içerisinde ordan oraya savrulmuş ama ürünleri allahtan sarmışsınız patlayıp akmamış ama buna dikkat edilmeliydi ürünler ziyan olabilirmiş koli dağılmış şekilde elime ulaştı bilginize..

Bendeki kolide de benzer bir durum vardı. Patpatlara defalarca sarılı olması kurtarmış. Eser miktarda bidon kenarından sızdırmıştı sanırım, ıslaklık ve kurumuş ürün lekesi vardı.

sajmora98

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Bendeki kolide de benzer bir durum vardı. Patpatlara defalarca sarılı olması kurtarmış. Eser miktarda bidon kenarından sızdırmıştı sanırım, ıslaklık ve kurumuş ürün lekesi vardı.
Evet kapak kısmından sızma mı olmuş onu tam kestiremedim ama üst bölümde ıslaklık vardı Pro cam temizleyici de. Detayına girmemiştim ama demek ki herkese kargolar bu sefer özensiz gönderilmiş.. Kargocu cocuk tanıdık abi dedi bak kutu açılmış içerisinde ne var bilmiyorum ama getirmemi istermisin diye telefon açtı istersen video çekelim tutanak tutayım dedi ama akma durumu gözlemlemeyince teslim aldım ürünleri..

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce

Yaşanan durum can sıkıcı olmuş, bazen büyük firmalarda da bu tür talihsizlikler olabiliyor ama bence önemli olan firmanın olay sonrasındaki ilgisi ve yapıcı yaklaşımıdır.

Bazı firmalar koskoca Türkiye Distribütörü falan filan olmuş ama kendilerinden kaynaklı sorun olduğunda hala daha ne olmuş öyle geldiyse, takılma bunlara der gibi sanki sadaka yada bedava ürün istiyormuşuz gibi gevşek şekilde tavırlar gördüm.

Sizin ki kadar olmasa da bende geçtiğimiz aylarda @Her Şey Garajda firmasından aldığım ürünlerin içinde kil kaydırıcı da sızma olmuş kolinin içine dökülmüştü, firmaya bu durumu bildirdiğimde özür dilediler, durumu telafi etmek için hemen yenisini gönderelim dediler, ben sadece durumu iletip biraz daha dikkat etmelerini isterken firma ücret iadesi yaptı. Bence firma bu durumun için sizinle olması gerektiği gibi iletişim kuracaktır.

sajmora98

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Yaşanan durum can sıkıcı olmuş, bazen büyük firmalarda da bu tür talihsizlikler olabiliyor ama bence önemli olan firmanın olay sonrasındaki ilgisi ve yapıcı yaklaşımıdır.

Bazı firmalar koskoca Türkiye Distribütörü falan filan olmuş ama kendilerinden kaynaklı sorun olduğunda hala daha ne olmuş öyle geldiyse, takılma bunlara der gibi sanki sadaka yada bedava ürün istiyormuşuz gibi gevşek şekilde tavırlar gördüm.

Sizin ki kadar olmasa da bende geçtiğimiz aylarda @Her Şey Garajda firmasından aldığım ürünlerin içinde kil kaydırıcı da sızma olmuş kolinin içine dökülmüştü, firmaya bu durumu bildirdiğimde özür dilediler, durumu telafi etmek için hemen yenisini gönderelim dediler, ben sadece durumu iletip biraz daha dikkat etmelerini isterken firma ücret iadesi yaptı. Bence firma bu durumun için sizinle olması gerektiği gibi iletişim kuracaktır.

Teşekkür ediyorum tecrübenizi detaylıca paylaştıınız için :)

Abim durumu kendileri ile paylaşmamış bende sadece buradan daha özenli paketlenmesi için bildirmek istedim. Gelen ürünlerde allahtan delinme patlama olmamış o yüzden sorun olarak görmüyorum durumu sadece ileriye dönük başka sorunlarla karşılaşılmaması için dikkat edilmeli :)
Bu arada Shiny garage ailesinin neredeyse %90'ını severek kullanıyoruz o sebeple @Her Şey Garajda ile alışverişimiz devam edecektir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...