Her Şey Garajda - Detaylı Araç Bakım Ürünleri Satışı

Her Şey Garajda

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
Herkese merhabalar,

2020 yılının ikinci yarısında kurduğumuz herseygarajda.com adresi ile detay ürünlerine ek olarak, benzeri ürünlerin de satışı konusunda hizmet vermekteyiz. Firma merkezimiz İzmir'de bulunmaktadır. İlk olarak Stjarnagloss ve Sam's Detailing ürünlerinin ithalatı ile başladık. Başka markalara ait ürünleri ülkemize getiren veya üreten diğer satıcılara ve uygulayıcılara pazarlama yolunu şeçtik. Ancak bazı problemler sonrasında, pazarlama yöntemimizi değiştirerek; kendi satış kanallarımız üzerinden, son kullanıcılara ulaşmayı hedefleyen satış politikalarına yöneldik. Halihazırda Stjarnagloss ve Sam's Detailing markalarını İngiltere'den, Shiny Garage markasını Polonya'dan, Leraton markasını ise Rusya'dan ithalat kanalıyla getirmekteyiz. Bu markalara ait olan ürünlerin yanısıra, Dinojob isimli kendi markamıza ait ürünleri ve halihazırda piyasada bulunan diğer markaların ürünlerinin de satışını sitemiz bünyesinde gerçekleştirmekteyiz.

Yeni paketleme modelleri, yeni kargolama modelleri, gereksiz ve yorucu şekilde site ziyaretçilerini uğraştıran işlemleri kısaltmak, yeni ürünler tasarlamak ve elbette yeni markaları getirmek gibi ileriye dönük bir çok planımız var. Ancak ürünleri en uygun fiyatlarla sunabilmek için olabilecek en düşük maliyetle getirmemiz gerekiyor. Bu da ne yazık ki işlemleri biraz uzatıyor. Sektör lideri firmalar kadar güçlü olmadığımızı sanırım söylememize gerek yok.

Bu başlık altından ya da özel mesaj olarak (hangisi sizin için uygun olacaksa) sorularınızı bize yöneltebilirsiniz. Başka markaların ürünleri hakkında yorum yapmamayı tercih ediyoruz. Bu yüzden de karşılaştırma ya da inceleme konularında yorum yapmıyoruz. Bunun ilk sebebi forumda bulunan bir çok kişinin konu hakkında yeterliden öte bilgi sahibi olması. İkinci sebebi ise diğer markaların ürünlerine yapacağımız herhangi bir yorumun yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermesini istemememiz. Ancak sizlerin değerli görüş ve yorumlarınız ile uygulama videolarınızı, gerek forum kanalıyla gerekse diğer mecralar üzerinden takip ediyoruz. Genel sorularınızı ise -ister firmamızla ilgili, ister detay ürünleri ile ilgili- cevaplamaktan mutluluk duyarız.

Öncelikle herkese sağlık ve mutluluk diliyoruz ve tabii ki bol detaylı günler...

E-Ticaret Sitesi : herseygarajda.com
Instagram ve Facebook hesaplarımıza tılakayarak ulaşabilirsiniz.
Whatsapp : 0232 260 3030

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Her Şey Garajda öncelikle tekrardan hoşgeldiniz.

Sizin Ticaret Anlayişinizi,takdir ediyorum. Profesyonellik bunu gerektirir.

Özellikle Shiny Garage ürünlerinizin bir çoğunu foruma coğunu ben tanitim ve inceleme yaptim,eksisiyle-artisiyla,Elestirisel durumunuz gercekten iyi geri dönüş veya olumsuz bir tepki almadim.
Bu tutumu yeni veya eski firmalarin örnek almalari icin açik açik belirttim :)

Kargolama ve Paketleme konusunda şuan a kadar en iyilerinden biri sizsiniz,özellikle siyah köpük aplikatörle kargolama ve yaninda araç kokusu her alisverisimde gönderildi.

Başarilarinizin devamini dilerim,aktif ve keyifli forumlar :)

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sizden yanlış hatırlamıyorsam 2 veya 3 kere alışverişim oldu. Hepsinden de memnun olmuştum. Başarılarınızın devamını dilerim. Foruma özel indirimlerinizi de dört gözle beklerim :)

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
Defalarca alışveriş yaptım, yerine gidip gördüm tanıştım, firma sahibi arkadaşların özünde bizler gibi detaycı olmaları ve fiyat konusunda elden geldiğince yardımcı olmaları bizler için büyük bir artı. Sektörde amacı sırf para kazanmak olmayan ve hobiciye değer veren değerli bir işletme benim gözümde. Umarım ileride daha iyi yerlere gelirsiniz. A dan Z ye sizden her konuda çok memnunum sattığınız ürünleri beğeniyorum yalnız tek sıkıntım sürat kargo lütfen o firmayı acil değiştirin yoksa birgün ben karakolluk olucam adamlar yanlış şube gönderme uzmanı resmen başka semte yolluyorlar bu da ister istemez teslimat sürecini 2 gün uzatıyor.

Son düzenleme:

Her Şey Garajda

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
hayırlı olsun
tanıtım amaçlı foruma özel bir kampanya düşünebilirsiniz belki @Pro
Teşekkür ederiz yakın zamanda bir kampanyamız oldu, en yakın zamanda tekrarını gerçekleştireceğiz.

Hoş geldiniz. Başarınızın artarak devam etmesini diliyorum.
Hoş bulduk, iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.

@Her Şey Garajda öncelikle tekrardan hoşgeldiniz.

Sizin Ticaret Anlayişinizi,takdir ediyorum. Profesyonellik bunu gerektirir.

Özellikle Shiny Garage ürünlerinizin bir çoğunu foruma coğunu ben tanitim ve inceleme yaptim,eksisiyle-artisiyla,Elestirisel durumunuz gercekten iyi geri dönüş veya olumsuz bir tepki almadim.
Bu tutumu yeni veya eski firmalarin örnek almalari icin açik açik belirttim :)

Kargolama ve Paketleme konusunda şuan a kadar en iyilerinden biri sizsiniz,özellikle siyah köpük aplikatörle kargolama ve yaninda araç kokusu her alisverisimde gönderildi.

Başarilarinizin devamini dilerim,aktif ve keyifli forumlar :)
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. Tüm incelemelerinizi dikkatle takip etmekle kalmayıp, kendimizi geliştirmek için de kullanıyoruz. Doğrudan ya da dolaylı katkılarınız için biz teşekkür ederiz.

Sizden yanlış hatırlamıyorsam 2 veya 3 kere alışverişim oldu. Hepsinden de memnun olmuştum. Başarılarınızın devamını dilerim. Foruma özel indirimlerinizi de dört gözle beklerim :)
İyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Yakın zamanda bir kampanyamız oldu, en yakın zamanda tekrarını gerçekleştireceğiz.

Defalarca alışveriş yaptım, yerine gidip gördüm tanıştım, firma sahibi arkadaşların özünde bizler gibi detaycı olmaları ve fiyat konusunda elden geldiğince yardımcı olmaları bizler için büyük bir artı. Sektörde amacı sırf para kazanmak olmayan ve hobiciye değer veren değerli bir işletme benim gözümde. Umarım ileride daha iyi yerlere gelirsiniz. A dan Z ye sizden her konuda çok memnunum sattığınız ürünleri beğeniyorum yalnız tek sıkıntım sürat kargo lütfen o firmayı acil değiştirin yoksa birgün ben karakolluk olucam adamlar yanlış şube gönderme uzmanı resmen başka semte yolluyorlar bu da ister istemez teslimat sürecini 2 gün uzatıyor.
Memnun olmanız bizi çok sevindirdi. Kargo konusunda bir çalışmamız var, yakın zamanda sonlandırıp sizlerin kullanımına sunacağız. Ancak inanın aynı dertten biz de muzdaripiz, bu yüzden elimizden geldiği kadar hızlı bir şekilde çözmeye çalışıyoruz.

@Her Şey Garajda Tekrardan hoş geldiniz :) Sizden alışveriş yapmak hiç kısmet olmadı. Umarım en kısa zamanda sizden alışveriş yapma fırsatım olur :)
Hoş bulduk. Umarız bizi tercih edeceğiniz fırsatları ileride size sunabiliriz.

Hoşgeldiniz. 2 kez siparişim olmuştu sitenizden.. Forum'a özel de indirim bekliyoruz.:)
Hoş bulduk, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle. En yakın zamanda tekrar bir kampanya gerçekleştireceğiz.

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Benimde bir çok defa alışveriş yaptığım bir site, hiç sorun yaşamadım, özellikle leraton ürünleri favorim, umarım leratonun bizde satılmayan ürünlerini de getirirsiniz:gulumsemex: Hoş geldiniz.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öncelikle ticaret anlayışınız için teşekkürler biz detayseverler için önemli hususlar bunlar. Fakat Sizden çok alışveriş yapmışlığım mevcut özellikle stoğunuzda bulunan shiny garage kullanıma hazır ufak şişelerde bulunan tester ürünlerini her siparişimde özellikle istememe rağmen unutuldu malesef. tester ürünleri bizlere siparişlerde elinizde mevcutsa eğer eklerseniz memnun oluruz.Paketlemeniz ve kargolama hızınız gerçekten güzel ayrıca belirtmek isterim leraton markasının ürünlerinide çok severek kullanıyorum ,çeşit getirme ve iyi tanıtımı yapılırsa kullanmaya değer ürünleri mevcut.

Son düzenleme:

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
@Her Şey Garajda hoş geldiniz, geçen hafta sizden ilk siparişimi vermiştim, sipariş öncesinde görüştük, ürünler ile ilgili sorularımı cevapladınız, ilgi alaka, ürünlerle ilgili hassasiyet, satışını yaptığınız ürünlerin kalitesine yakışır hızlı ve çok kaliteli kargo hizmeti.. Üzerine de test ürünü, hediye.. Kısaca çok memnun kaldım.. Herkese de tavsiye ederim..

Her Şey Garajda

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
Benimde bir çok defa alışveriş yaptığım bir site, hiç sorun yaşamadım, özellikle leraton ürünleri favorim, umarım leratonun bizde satılmayan ürünlerini de getirirsiniz:gulumsemex: Hoş geldiniz.
Hoş bulduk. Teşekkür ederiz hizmet kalitemizi daha da arttırarak devam edeceğiz. Leraton markası ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Ancak Rusya'daki durum malum. Elimizden geleni yapıyoruz.

Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim
Hoş bulduk. Teşekkür ederiz.

Hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim. :)
Hoş bulduk. Teşekkür ederiz.

Öncelikle ticaret anlayışınız için teşekkürler biz detayseverler için önemli hususlar bunlar. Fakat Sizden çok alışveriş yapmışlığım mevcut özellikle stoğunuzda bulunan shiny garage kullanıma hazır ufak şişelerde bulunan tester ürünlerini her siparişimde özellikle istememe rağmen unutuldu malesef. tester ürünleri bizlere siparişlerde elinizde mevcutsa eğer eklerseniz memnun oluruz.Paketlemeniz ve kargolama hızınız gerçekten güzel ayrıca belirtmek isterim leraton markasının ürünlerinide çok severek kullanıyorum ,çeşit getirme ve iyi tanıtımı yapılırsa kullanmaya değer ürünleri mevcut.
Merhaba, ne yazık ki tester ürünler her zaman stoklarımızda olmuyor. Eğer atlanmışsa özürlerimizi sunarız, ancak bu uyarınızı dikkate alacağız ve bunun önlemini alacağız. Leraton ile ilgili olarak çalışmalarımız sürüyor ancak Rusya'daki durumlar malumunuz. Gerek nakliye, gerek vergilendirme inanılmaz yüksek maliyetlere sebep oluyor. Elimizden geleni yapıyoruz.

Shiny Garage ürünleri ve daha önce gelmeyen çesitleriyle ne zaman gelicek mesela ? Bir de yeni bir marka olarak Zymöl gibi bir bilindik ve kaliteli başka bir markayı da getirtmeyi düşünüyor musunuz ?
Bahar aylarında yeni ürünlerin stoklarımızda olmasını bekliyoruz. Zymöl ile konuşmalarımız oldu ancak fiyatlar inanılmaz yüksek çıkıyor. Yine de bu konu ile ilgili de bir projemiz var. Olgunlaştığında elbette sizlerle paylaşacağız.

Hoş bulduk.

hoşgeldiniz forumumuza renk katacağınızı ümit ediyoruz
Hoş bulduk.

@Her Şey Garajda hoş geldiniz, geçen hafta sizden ilk siparişimi vermiştim, sipariş öncesinde görüştük, ürünler ile ilgili sorularımı cevapladınız, ilgi alaka, ürünlerle ilgili hassasiyet, satışını yaptığınız ürünlerin kalitesine yakışır hızlı ve çok kaliteli kargo hizmeti.. Üzerine de test ürünü, hediye.. Kısaca çok memnun kaldım.. Herkese de tavsiye ederim..
Hoş bulduk. Memnun kalmanızı çok sevindik. Hizmet kalitemizi daha da arttırarak devam edeceğiz.

Shiny Garage ürünleri ve daha önce gelmeyen çesitleri ne zaman gelir ? Zymöl gibi bir bilindik ve kaliteli başka bir markayı da getirseniz harika olur. :)
Bahar aylarında yeni ürünlerin stoklarımızda olmasını bekliyoruz. Zymöl ile konuşmalarımız oldu ancak fiyatlar inanılmaz yüksek çıkıyor. Yine de bu konu ile ilgili de bir projemiz var. Olgunlaştığında elbette sizlerle paylaşacağız.