Selamınaleyküm ismim tanju aranıza edirneden katıliyorum bir süredir bu detailing işine merak sariyorum şu andada bi dükkan açma aşamasındayım yer edirnede galerilerin olduğu ana cadde üzeri sanayi karşısında bu iş için gayet ideal biryer. Kendim sadece oto yıkama işinde lise zamanlarında çalıştım. Fakat kayınçom almanyada senelerce swisswaxta bu işi yaptı şimdide birlikte bi dükkan açma çabasındayız. Ben bu işten pek anlamam fakat senelerce araba al sat işi yapıp bu konuda tecrübeli olduğumu söyleyebilirim. Dükkanın konseptide sadece detailing değil harici 5-6 araç alıp alım satım işide yapmak bunuda ben kendim koşturucam kısmetse . Zamanlada bu işi bende onunla birlikte öğrenip sürekliliğini sağlamak amacım ki kayınçomlada bi anlaşmazlık yaşayıp sıkıntı yaşiycağımı pek düşünmüyorum ihtimallerden bahsedersek olduda bi sıkıntı yaşadık varsayalım ben hertürlü ikinci el al sat işinden yürüyceğime eminim. Siz değerli büyüklerim kardeşlerimden makina alımı dükkan dekoru reklam tanıtım için neler yapabilirim dükkandan bahsedersek 45 m2 kapalı alana sahip 3 katlı bir yer giriş uygulama üst kat ofis ve bekleme bodrum katıda depo olarak düşünmekteyiz ayrıca çok samimi bir arkadaşımın enişteside konya auto glym distribütörü ilk başta bütün malzemeleri ondan alıp kullanmak fikrindeyim sizden naçizane fikirlerinizi tavsiyelerinizi bekler herkese hayırlı bayramlar dilerim..
Moderatör tarafında düzenlendi: