Herkese bol kazançlar..

t4nju

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Edirne
Selamınaleyküm ismim tanju aranıza edirneden katıliyorum bir süredir bu detailing işine merak sariyorum şu andada bi dükkan açma aşamasındayım yer edirnede galerilerin olduğu ana cadde üzeri sanayi karşısında bu iş için gayet ideal biryer. Kendim sadece oto yıkama işinde lise zamanlarında çalıştım. Fakat kayınçom almanyada senelerce swisswaxta bu işi yaptı şimdide birlikte bi dükkan açma çabasındayız. Ben bu işten pek anlamam fakat senelerce araba al sat işi yapıp bu konuda tecrübeli olduğumu söyleyebilirim. Dükkanın konseptide sadece detailing değil harici 5-6 araç alıp alım satım işide yapmak bunuda ben kendim koşturucam kısmetse . Zamanlada bu işi bende onunla birlikte öğrenip sürekliliğini sağlamak amacım ki kayınçomlada bi anlaşmazlık yaşayıp sıkıntı yaşiycağımı pek düşünmüyorum ihtimallerden bahsedersek olduda bi sıkıntı yaşadık varsayalım ben hertürlü ikinci el al sat işinden yürüyceğime eminim. Siz değerli büyüklerim kardeşlerimden makina alımı dükkan dekoru reklam tanıtım için neler yapabilirim dükkandan bahsedersek 45 m2 kapalı alana sahip 3 katlı bir yer giriş uygulama üst kat ofis ve bekleme bodrum katıda depo olarak düşünmekteyiz ayrıca çok samimi bir arkadaşımın enişteside konya auto glym distribütörü ilk başta bütün malzemeleri ondan alıp kullanmak fikrindeyim sizden naçizane fikirlerinizi tavsiyelerinizi bekler herkese hayırlı bayramlar dilerim..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Foruma hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim. Kusura bakmayın ama ilk mesaj okumam da sizden birazda olsa ticari bir amaç güttüğünüzü zannediyorum, forumumuz da amatör/profesyonel olarak dükkan veya hobi garajlarını işleten üyelerimiz var ama hepsi de foruma birşeyler katmaya çalışıyor/katıyor. İnşallah siz de foruma değerli bilgiler paylaşırsınız. :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar, forumda gezdikçe siz istemesenizde mecburen bir şeyler öğrenirsiniz kısa zamanda. Swisswax çok iyi bir marka, eminim kayınconuz bilgi sahibidir detay konusunda.
Ürün olarak tek markaya bağlı kalmanız bence eksi olur, özellikle auto glym nin güzel bir kaç ürünü var ama vasat yada fiyatını haketmeyen ürünleride hayli fazla bence. Forumda olduğunuz sürece daha f/p ürünler keşfedip alabilirsiniz, kampanyalardan, ortak alımlardan yararlanabilirsiniz.
İnşaAllah hakkıyla detay yapan dükkanlardan biri olursunuz. Paylaşımlarınızı da görürüz.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aramıza hoşgeldiniz. Fikir güzel. Umarım hayata geçirebilirsiniz. Keyifli forumlar dilerim.

t4nju

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Edirne
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar, forumda gezdikçe siz istemesenizde mecburen bir şeyler öğrenirsiniz kısa zamanda. Swisswax çok iyi bir marka, eminim kayınconuz bilgi sahibidir detay konusunda.
Ürün olarak tek markaya bağlı kalmanız bence eksi olur, özellikle auto glym nin güzel bir kaç ürünü var ama vasat yada fiyatını haketmeyen ürünleride hayli fazla bence. Forumda olduğunuz sürece daha f/p ürünler keşfedip alabilirsiniz, kampanyalardan, ortak alımlardan yararlanabilirsiniz.
İnşaAllah hakkıyla detay yapan dükkanlardan biri olursunuz. Paylaşımlarınızı da görürüz.
Öncelikle teşekkür ederim haklısınız bi yandan deneme yanılma bi yandanda burdaki bilgiler çok işime yariycaktır hayırlısıyla bi bismillah diyelimde isim olarakta detailing garage olarak düşündükte zannedersem ankarada öyle bi firma var detailing garage 22 de olabilir

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
1-Al sat ile ile bizim yaptığımız işin arasında Everest kadar uçurum bir durum var.
2-Madem kayınçonuz tecrübeli bu konuda ne alınacağını kullanacağını çok iyi biliyordur.
3-Hoş geldiniz :D