herkese merhaba

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
Katılım
26 Eki 2017
Mesajlar
572
Beğeniler
631
İl
Adana
#22
Hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

poncik.i20

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Katılım
22 Mar 2019
Mesajlar
7
Beğeniler
17
#24
Hos buldum herkese teşekkür ediyorum , yıkama yaparken sünger kullanıyorum ama burda kimse sünger kullanmiyor sanırım neden??
 

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Katılım
19 Oca 2019
Mesajlar
540
Beğeniler
1,432
#25
Hos buldum herkese teşekkür ediyorum , yıkama yaparken sünger kullanıyorum ama burda kimse sünger kullanmiyor sanırım neden??
Şu konular size yardımcı olur.
Aracı çizmeden yıkamak
Araç Nasıl Yıkanır-REHBER-
Sadece sünger kullanmak değil birsürü kriter var biri eksik yada yarım olması yinede aracı çizecektir. Konuları okursanız baya faydalı bilgiler var. Burada herkez ya yün eldiven yada mikrofiber eldiven kullanır süngerin yüzeyi sert ve araç üzerindeki kiri temizlemek için yüzeye sürttükce kir ve ufak taşlar aracın boyasını harelendirir yani çizersiniz ama eldivenler kılları uzun ve yumuşak yapısıyla kirler kılların arasına girer ve yüzeyi çizmeden yıkayabilirsiniz. Tabi bu sadece bir kriter çizmeden yıkamak için ön yıkama, çift kova, güzel bir kurulama havlusu gibi ürünler gerekir.
 
Son düzenleme: