Özgür Bey,
Sıfır makina ve ikinci el makina konusunda bir çok yorum site içerisinde mevcut. Orbital vs rotary bir çok tartışma mevcut. Ancak benim gibi bu işe uzak olup heves eden veya kendi başına bu uygulamanın altından kalkmaya niyetlenen kişiler için kesin bir çözüm yok gibi. Sanki bu konu zevkler ve renkler gibi olmuş. Okuduklarımdan alnadığım, bu işi hakkı ile yapmak veya profesyonel sonuçlar elde etmek için en az iki makina gerekiyor. Kaba çizik veya ön işlemler için rotary, daha sonra fine finish işler için ise orbital makine. Bu durum en azından benim için gereksiz bir ilk yatırım maliyeti çıkarır.
Benim aracım daha önceki mesajlarımda da belirtiğim gibi, arazi aracı, asfalt aracı değil. Bu araçtan beklentiler son derece farklı. Bunun yanı sıra ben, titiz ve araçlarıma özen gösteren bir yapıdayım. Sağı solu, çizik dökük bir araba ile ne olursa olsun gezmek istemem. O yüzden ben dağ bayır gezdikten, çamura batıp çıktıktan sonra bile, arabamı yıkadığım zaman temiz ve sağlıklı bir görünümde olmasını tercih ediyorum.
Benim aracın gövdesi alüminyum. Üzerinde 1991 yılı olması hasebi ile bir çok kere değişik boya uygulamaları yapılmıştır. Şu anda üzerinde metalik magnum gri diyebileceğim bir boya var. Hali ile çizikler veya bazı noktalarında soyulmalar mevcut. Çizikleri elden geçirebileceğim, tamamen olmasa bile kısmen de olsa gözü rahatsız etmeyecek derecede yapabileceğim uygulamalar benim için çözüm olacaktır.
Bu durumda size sorum en ekonomik çözüm ve uygulama sistemi ne olacaktır.
Bu işler bütçeye bağlı olduğu için, sorumun cevabının ucu açık olabilir haklısınız, ama benim anlamak istediğim ikinci el orbital makine ile yukarıda saydığım işlemleri gerçekleştirebilir miyim, yoksa orbitale bu parayı vermektense, sıfır rotary makine ile başlamak daha doğru olacaktır.
Oldukça uzun ve hikaye gibi yazdım ama durumumu ve beklentilerimi net anlatmak adına bunun daha doğru olduğunu düşündüm. Kocaeli'nde olduğunuzu okudum, benim şantiyemde İzmit'te uygun zamanda uğramak isterim.
Selamlar,
Burak