Herkese Merhaba!

cemdogu

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
hoşşgeldin cem kardeşim merhaba :)
Hoşgeldiniz, iyi forumlar. DBY Detailing işleri çok iyi oluyor gerçekten.
hoş geldiniz sizlerin yaptığı araçları zaten sosyal medsyada takip ediyoruz. Sizinde bireysel olarak yaptığınız uygulamaları görmek isteriz :)
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, konuyu açmak için giriş yaptım. Hem garajımıza, hem de kendi aracımıza yaptıklarımız için paylaşımlarımız devam edecek :)

nanolex muhabbetinde d.berkay hesabı ile bizimle muhatap olan sizmiydiniz Berkayın kendisi mi?
Patron adam yazısıydı onlar hocam. Çalışan adam o şekilde yazamaz hiçbir şekilde..
Büyük bir kısmı Berkay Abi'nin kendisiydi. Duyuru mealinde Nanolex'lerin geldiğini duyurmak maksadıyla yorum yazan bendim. Bizim iş yerimizde sandığınız gibi bir patron-çalışan ilişkisi yok. Dolayısıyla çalışan adam olarak aynı cevabı verebilirdim. Konuya doğrudan Berkay Abi'nin dahil olması daha yerinde oldu. Netekim, geçmişte yaşanan sorunları tekrar dile getirmek doğru bir yaklaşım değil bence. Bir problem varsa, devam eden bir sorun yaşanıyorsa, özel mesaj yoluyla iletişime geçebiliriz. Emin olun problemleri çözmek için elimden geleni yapacağım.

Haricinde, hoşbulduk :)

Sorun yaşayan arkadaşlar mutlaka dile getirecektir yeri geldiğinde kendim birebir yetkili diyaloğunda da tatsızlık yaşadığım zaman oldu,umarım bundan sonra sizin aracılığınızla keyifli diyaloglarda bulunuruz :) karşılarken hemen baş ağrıtmayalım. Tekrar hoşgeldiniz :)
Yaşadığınız tatsızlık devam ediyorsa, özel mesaj yoluyla iletişime geçebiliriz. Problemler çözülmek için varlar. Ben de bunun için çalışıyorum. Tekrar tekrar hoşbulduk hocam.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Diğer forumun moderatörü de aramıza katılmış, hoş katılmış, hoş gelmiş :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@cemdogu hoşgeldiniz. diğer forumda da garajın yeni yeni yapıldığı zamandan beri takipteydim :) videoyu da izledim güzel iş olmuş gerçekten.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Hoş geldiniz. Firmanızı youtube üzerinden de takip ediyorum. Harika işler çıkartıyorsunuz.

cemdogu

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Karartılmış farlar, kırılan tampon ekleri, garajın elden geçmesi vs. okuyunca deja vu oldu. Diğer forumdan takip ediyordum. Hoş geldiniz, keyifli forumlar.