Herkese Merhaba

aramazmert

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba,

Adım Mert. Aranıza yeni katıldım. İstanbul'da yaşıyorum. Mesleğim yazılım uzmanlığı ve aynı zamanda arabalara olan ilgimden 2021 Ocak ayından beri kendi firmamız bünyesinde oto bakım ürünleri imalatı ve satışı yapmaktayız. Marka belirtmeden bunu yazıyorum ki yanlış anlaşılma olmasın :)
Aracım Kia Rio 1.4 CVVT Elegance Tekno paket. 24 Mart tarihinde sıfır kilometre olarak aldım. Şu an için -yakıtı dışında- çok memnunum. Bu foruma katılma amacım kendi aracımı yıkamak için basınçlı yıkama makinesi bakarken oradan oraya atlayarak en son detailing için neler yapabilirim sorusuna cevap bulmaktır. Herkese iyi forumlar.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Aracınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Aramıza hoş geldiniz.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim. ürünlerinizin de dahil olduğu bol uygulamalı paylaşımlar dilerim :)

aramazmert

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim. ürünlerinizin de dahil olduğu bol uygulamalı paylaşımlar dilerim :)
Hosbulduk. Evet tabii ki ben de dusunuyorum. Su basincli yikama makinesini ayarlayabilirsem ardindan vakit bulabilirsem -aktif olarak bir yazilim danismanlik sirketinde calisiyorum- mutlaka konu acacagim.