Herkese Merhaba

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hosbulduk. Evet tabii ki ben de dusunuyorum. Su basincli yikama makinesini ayarlayabilirsem ardindan vakit bulabilirsem -aktif olarak bir yazilim danismanlik sirketinde calisiyorum- mutlaka konu acacagim.
hocam Allah kolaylık versin :D benzer şartları yaşıyorum ben de. akşam mesai çıkışı yasak saatine kadar ne yetişirse diyerek anca girişebiliyorum :D haftasonu yasakları kalkmadıkça pek imkan olmaz gibi

aramazmert

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
hocam Allah kolaylık versin :D benzer şartları yaşıyorum ben de. akşam mesai çıkışı yasak saatine kadar ne yetişirse diyerek anca girişebiliyorum :D haftasonu yasakları kalkmadıkça pek imkan olmaz gibi
Amin hocam cumlemize Allah kolaylik versin. Ben evden calisiyorum ama arabayi rahat yikayabilecegim bir acik alan yok. Cunku site icerisinde kapali otoparkta maalesef yikayamam. Kayinpederimin evinin ufak bir yeri var kendi arabasini koydugu. O da sokakta kaldirim uzeri ama orasi daha rahat gibi. Bence de haftasonu yasaklari kalkmadikca cok zor maalesef. Simdi bu forumdan okudugum bir konuda gordugum Serkan Akgoz Car Care da seramik kaplama ya da seffaf kaplama icin fiyat aldim. Maalesef seffaf kaplama -ben komple dusunuyorum- cok pahali. Ppf denilen kaplama icin 10.000 TL istedi. Onu yaptiramam ama seramik kaplamayi yaptirsam nasil korurum diye dusunuyorum. Bu islere bir karar verebilsem ileriye bakacagim.

atadetailcenter

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba,

Adım Mert. Aranıza yeni katıldım. İstanbul'da yaşıyorum. Mesleğim yazılım uzmanlığı ve aynı zamanda arabalara olan ilgimden 2021 Ocak ayından beri kendi firmamız bünyesinde oto bakım ürünleri imalatı ve satışı yapmaktayız. Marka belirtmeden bunu yazıyorum ki yanlış anlaşılma olmasın :)
Aracım Kia Rio 1.4 CVVT Elegance Tekno paket. 24 Mart tarihinde sıfır kilometre olarak aldım. Şu an için -yakıtı dışında- çok memnunum. Bu foruma katılma amacım kendi aracımı yıkamak için basınçlı yıkama makinesi bakarken oradan oraya atlayarak en son detailing için neler yapabilirim sorusuna cevap bulmaktır. Herkese iyi forumlar.
hoşgeldin bende yeniyim :)

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Hoş geldiniz bol detaylar. Ürünleriniz de varmış ne güzel. Bunlarla bi deneme yıkama videosu gelse açıkçası güzel olur. Hem ürünlerini tanımış oluruz hemde reklam nihayetinde olur. Seramiği koruması da düzenli bir şekilde yıkamak , yıkarken de minimum zararlı ürünler kullanmak.Örneğin ph nötr şampuan ile , ön yıkama sonrası çift kova yada tek kova çok eldiven vs gibi.

Ürünler hoş görünüyor , ama performansı vs nedir ne değildir bilsek eminim denemeye başlarız

aramazmert

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hoş geldiniz bol detaylar. Ürünleriniz de varmış ne güzel. Bunlarla bi deneme yıkama videosu gelse açıkçası güzel olur. Hem ürünlerini tanımış oluruz hemde reklam nihayetinde olur. Seramiği koruması da düzenli bir şekilde yıkamak , yıkarken de minimum zararlı ürünler kullanmak.Örneğin ph nötr şampuan ile , ön yıkama sonrası çift kova yada tek kova çok eldiven vs gibi.

Ürünler hoş görünüyor , ama performansı vs nedir ne değildir bilsek eminim denemeye başlarız
Hoşbulduk hocam. Deneme videosu olmasa bile forumdan @Berkay hocamla da konuştuğumuz üzere bizim ürünlere karşılık olarak seçeceğim belli başlı markalı ürünlerle karşılaştırma konuları açacağım.
Örneğin torpido koruyucu olarak Flowey 5.1 torpido koruyucu veya kararlaştıracağım farklı bir ürün. Motor ve jant temizleyici için de yine @Berkay hocanın tavsiyesi üzerine Flowey R1 jant temizleyici alabilirim. Fikirlere de açığım bu konuda. Aslında her ürün çeşidi için (Motor ve jant temizleyici, torpido koruyucu, lastik parlatıcı, hızlı cila ve detay temizleyici) farklı farklı markalarla karşılaştırma yapmak istiyorum. Ama dediğim gibi forumda en çok tavsiye edilen ürünleri dikkate alacağım. Aşağıda kendi aracıma uygulamış olduğum Back To Black adını verdiğimiz lastik parlatıcının fotoğrafını atıyorum.

Sanıyorum zaten ben de seramik kaplama yaptıracağım. Ardından yıkarken gerekli olan önlemleri alarak uzun süre korumaya çalışacağım.

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Hoşbulduk hocam. Deneme videosu olmasa bile forumdan @Berkay hocamla da konuştuğumuz üzere bizim ürünlere karşılık olarak seçeceğim belli başlı markalı ürünlerle karşılaştırma konuları açacağım.
Örneğin torpido koruyucu olarak Flowey 5.1 torpido koruyucu veya kararlaştıracağım farklı bir ürün. Motor ve jant temizleyici için de yine @Berkay hocanın tavsiyesi üzerine Flowey R1 jant temizleyici alabilirim. Fikirlere de açığım bu konuda. Aslında her ürün çeşidi için (Motor ve jant temizleyici, torpido koruyucu, lastik parlatıcı, hızlı cila ve detay temizleyici) farklı farklı markalarla karşılaştırma yapmak istiyorum. Ama dediğim gibi forumda en çok tavsiye edilen ürünleri dikkate alacağım. Aşağıda kendi aracıma uygulamış olduğum Back To Black adını verdiğimiz lastik parlatıcının fotoğrafını atıyorum.

Sanıyorum zaten ben de seramik kaplama yaptıracağım. Ardından yıkarken gerekli olan önlemleri alarak uzun süre korumaya çalışacağım.
Resimde biraz kahverengi mi sanki , yoksa bana mı öyle gelmiş.

Birde benden bi tavsiye, bir yıkama videosu yapıp tamamen kendi ürünlerinizi de kullanabilirsiniz. Ha dediğiniz gibi karşılaştırma da iyi olur. Maksat hem ürünleri tanımak hemde yaptığı işleri görmek.
Bu arada araç da hayırlısı olsun , şahsen daha butik detay merkezinde , sadece ön kaput folyo gerisi seramik yaptırılabilir. Hem folyo kaputta seramikten daha iyi , hemde aman aman bi fark olmaz

aramazmert

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Resimde biraz kahverengi mi sanki , yoksa bana mı öyle gelmiş.

Birde benden bi tavsiye, bir yıkama videosu yapıp tamamen kendi ürünlerinizi de kullanabilirsiniz. Ha dediğiniz gibi karşılaştırma da iyi olur. Maksat hem ürünleri tanımak hemde yaptığı işleri görmek.
Bu arada araç da hayırlısı olsun , şahsen daha butik detay merkezinde , sadece ön kaput folyo gerisi seramik yaptırılabilir. Hem folyo kaputta seramikten daha iyi , hemde aman aman bi fark olmaz
Hocam kahverengi değil. O fotoğrafı çektiğim zaman güneş üstteki tenteye vuruyordu. Bundan dolayı ve açıdan kaynaklı olarak gözünüze öyle gelmiş olabilir. Ama kahverengi değil. Hocam yıkama videosu için aslında şu an şampuan üzerinde çalışıyoruz. 2 çeşit şampuan düşünüyorum. Pre Wash ve normal yıkama için. Ama henüz hazır değiller. Onlar hazır olduktan sonra yapabilirim.

Araç konusuna gelirsek, daha iyisi sizin olsun inşallah. Dediğiniz fikir de mantıklı. Düşüneceğim.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi