Herkese Merhaba

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hoşbulduk hocam. Deneme videosu olmasa bile forumdan @Berkay hocamla da konuştuğumuz üzere bizim ürünlere karşılık olarak seçeceğim belli başlı markalı ürünlerle karşılaştırma konuları açacağım.
Örneğin torpido koruyucu olarak Flowey 5.1 torpido koruyucu veya kararlaştıracağım farklı bir ürün. Motor ve jant temizleyici için de yine @Berkay hocanın tavsiyesi üzerine Flowey R1 jant temizleyici alabilirim. Fikirlere de açığım bu konuda. Aslında her ürün çeşidi için (Motor ve jant temizleyici, torpido koruyucu, lastik parlatıcı, hızlı cila ve detay temizleyici) farklı farklı markalarla karşılaştırma yapmak istiyorum. Ama dediğim gibi forumda en çok tavsiye edilen ürünleri dikkate alacağım. Aşağıda kendi aracıma uygulamış olduğum Back To Black adını verdiğimiz lastik parlatıcının fotoğrafını atıyorum.

Sanıyorum zaten ben de seramik kaplama yaptıracağım. Ardından yıkarken gerekli olan önlemleri alarak uzun süre korumaya çalışacağım.
Hocam naçizane tavsiyem forumda bolca kullanılıp tavsiye edilen ürünlere yönelerek karşılaştırmalar yapmanız. Son kullanıcı olarak bir çoğumuzda ortak olarak piyasada çok satan ürünler mevcut. Piyasada bulunamayan ya da tercih edilmeyen ürünlerle kıyaslamak malesef son kullanıcı için pek bir anlam ifade etmiyor. Kabaca örneklemek gerekirse lastikte dayanım bazlı ürününiz varsa endurance-sarp, iç kısımda spritz-sonax cockpit, sulandırılan hızlı cila varsa pw-maximus, jant temizleyici varsa r1 gibi ürünlerle kıyaslama yapmanız sizi daha anlaşılır kılacaktır

aramazmert

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam naçizane tavsiyem forumda bolca kullanılıp tavsiye edilen ürünlere yönelerek karşılaştırmalar yapmanız. Son kullanıcı olarak bir çoğumuzda ortak olarak piyasada çok satan ürünler mevcut. Piyasada bulunamayan ya da tercih edilmeyen ürünlerle kıyaslamak malesef son kullanıcı için pek bir anlam ifade etmiyor. Kabaca örneklemek gerekirse lastikte dayanım bazlı ürününiz varsa endurance-sarp, iç kısımda spritz-sonax cockpit, sulandırılan hızlı cila varsa pw-maximus, jant temizleyici varsa r1 gibi ürünlerle kıyaslama yapmanız sizi daha anlaşılır kılacaktır
Hocam benim amacım zaten en çok tercih edilen ürünlerle kıyaslama yapmak. Kullanılmayan ürünle kıyaslama yapmanın kimseye faydası yok ki zaten :) En çok kullanılan ürünlerle kıyaslama yapayım ki, onlara karşı bizim ürünler ne derece performanslı ? Bunu görmek amaç.