Sürekli yıkama için nötr ön yıkama şampuanı ( ev13, deturner bunlar benim kullandıklarım) .
Arada aşırı kirli durumlar için auto brite magifoam ( kesin biri ikinci el satar

forumda, takipte kalmak iyi olur, acele etmemek lazım almak için , muadilleride olabilir, ben kullandığım için yazdım bu ürünü).
Evde olan işe yaramayan iki adet kova , kova yıkama için ideal. Kova şampuanı olarak yine nötr ürün tavsiye ederim, bende Faber Neve, sam's detailing shampoo, meguiars crystal var. Bu konuda forumda baya ürün kullanan var, çeşitlilik babında söyleyebilirim.
Yıkama eldiveni, iyi bir kurulama havlusu, iyi bir cama bezi.
Cam temizliği için K2 nuta, hatta 5 litre baya gide ve ekonomik olur.
Jant, lastik ve davlumbazlarda flowey R1, muadillerine bakıp fiyat olarak uygun olandan başlanabilir.
Hızlı cilada sıvı olarak meguiars X-press, katı wax olarak fusso coat soft99 kullanıyorum. Bu ürünler hemen bitmiyor.
Fakat hemen bitsinde başka ürün deneyeyim derseniz ürünleri az almaya gayret ediniz derim.
Birde zamanla şunu anlıyoruz ( ben öyle olduğunu düşünüyorum) kaliteli ürün kullanıldığında çok belli oluyor

. Araç gösteriyor.
En son bir ürün almadan önce forumu inceleyip alırsanız paranız boşa gitmemiş olur. Şimdiden keyifli detaylar