Herkese Merhabalar

harunckr

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara-Bilecik
Herkese selamlar. Adım Harun, 26 yaşındayım. Ankara'da ikamet ediyorum. Yeni hyundai i20 araba aldım. Arabamı düzgün yıkamak için araştırmalarımda bu forumla karşılaştım. Bir süredir üye olmadan baya bir konuyu okudum hatta bir kaç alışverişte yaptım. Öncelikle tecrübeleriyle üşenmeden bir şeyler yazan herkese çok teşekkür ederim sayenizde ben de dahil çoğu kişi çok para harcamadan bu işe düzgün başlıyor. Tekrardan teşekkür ediyor herkese iyi günler diliyorum

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Üye olmadan konular okunabiliyor mu? Ben ne zaman telefondan giriş yapmadan bakmaya kalkışsam ilk cümle sonrasında hadi paşam üye ol gerisini öyle okursun diye uyarı çıkıyor :D :D
Aramıza hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim.

harunckr

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara-Bilecik
Hoşbuldum, teşekkür ederim herkese iyi forumlar

Üye olmadan konular okunabiliyor mu? Ben ne zaman telefondan giriş yapmadan bakmaya kalkışsam ilk cümle sonrasında hadi paşam üye ol gerisini öyle okursun diye uyarı çıkıyor :D:D
Aramıza hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim.
Hocam genelde ilk mesajın tamamını göremiyordum ama illaki biri o mesajı alıntılıyordu oradan okuyordum. Sonrasında vefa borcu hissedip pek bişey bilmesem de üye olarak katkıda bulunmak istedim

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim.

Bu arada çok para harcamadan düzgün ürünlerle başlayabiliyorsunuz bu çok doğru ama zehride öyle bir veriyor ki stokçulukta dahil çok paralar harcanmasına da vesile olabiliyor :)

harunckr

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara-Bilecik
Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim.

Bu arada çok para harcamadan düzgün ürünlerle başlayabiliyorsunuz bu çok doğru ama zehride öyle bir veriyor ki stokçulukta dahil çok paralar harcanmasına da vesile olabiliyor :)
Hocam aynen dediğiniz gibi şimdiden 700 küsürlük oldum daha apc, ipa, kil eldiveni, wax vs. almadım ki aldığım şeyler süper pahalı markalar değilPahalı ama güzel bi hobi seviyorum yavaştan