Herkese selam olsun

954fireblade

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Merhabalar,ismim caner Kadıköy de ikamet etmekteyim 88 doğumluyum tır şöförüyüm,Başak burcuyum hakkınıda veririm titizlik konusunda.seneler evvelinden bi merak başlamıştı ama iş güç üstüne hiç düşemedim,üye olmaktaki esas amacım benim gibi hasta arkadaşlar edinmek...tekrardan herkese merhaba

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aramıza hoşgeldiniz :D Detay dünyasına farklı bir boyut kazandıracağınızı düşünüyorum :hava:

954fireblade

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Aramıza hoşgeldiniz :D Detay dünyasına farklı bir boyut kazandıracağınızı düşünüyorum :hava:
Umarım öyle olur bende çok isterim öyle olsun,çok hevesliyimdir parlak ve temiz araba sürmeye ☺️Sıkı arabacılığın ilk şartıdır temizlik,ama uzun süredir temizlik ve yaptığım iş biraz ters düştü kısmet olursa bu hafta daha temiz bir işte çalışmaya başlayacağım ozaman birkaç hayalimi sizlerinde yardımlarıyla gerçekleştiririm belki

954fireblade

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Ne olacak, cila, sealant, wax ve buraya gönderilmeyen markalar var:)
Bir ara daha doğrusu 2007 li senelerde çok hevesliydim bu işe bir Honda servisinde çalışmıştım orada tanıdığım bir detaycı abi bana sevdirdi bu işi ama bildiğim sadece kafa markalar vardı meg.gibi sonax nebileyim autoglym felan şimdi inanılmaz derecede sektör genişlemiş dipsiz bir kuyu olmuş sanki,çok farklı malzemeler kodlar cilalar seramik vs.vs.
Çok isterdim kendi arabalarımdada bu malzemeleri kullanmak sürmek parlatmak temizlemek...kısacası kendimi kaybetmek ☺️