Herkese selam

sbostanci1986

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar selam, aranıza İzmir den katılıyorum, adım Serdar. Burası uzun zamandir rakip ettiğim bir forumdu zaten artık biraz daha aktif olmaya calisacagim, herkese saygilar

Sent from my MI 8 using Tapatalk

sbostanci1986

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Teşekkürler herkese,
Bu arada aracım beyaz f30, geçmişte baya üzerinde deneme yapılmış, heryeri hare içerisinde, tampon da ufak tefek boya işleri var, birkaç gamzesi mevcut onları halledince paylaşımları yapıcam
Bu arada boya ve göçük düzeltme işleri için tavsiyelere acığım

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkürler herkese,
Bu arada aracım beyaz f30, geçmişte baya üzerinde deneme yapılmış, heryeri hare içerisinde, tampon da ufak tefek boya işleri var, birkaç gamzesi mevcut onları halledince paylaşımları yapıcam
Bu arada boya ve göçük düzeltme işleri için tavsiyelere acığım

Boya için değil ama göçük için Teknikel'i tavsiye ederim. İşin başındakiler bu işi Honda'da Japonlardan öğrenmişler (10 küsür sene Japonlar ile çalışmışlar), dolayısıyla uzun süredir sektördeler.
İz kalır diyorsa iz kalacaktır. İz kalmaz diyorsa büyüteçle baksan yine bir kusur bulamıyorsun. Ne derlerse sonuç o çıkıyor. Yapılır derse yapar, yapılmaz derse de boyadan öte çaresi yoktur.

sbostanci1986

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Teşekkürler ama Teknikel istanbul'da sanırım şu aralar pek gitme imkanım yok İstanbul' a, İzmir de göçük hospital var, henüz fiyat almadım ama bi göstermek istiyorum aracı oraya.

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Teşekkürler ama Teknikel istanbul'da sanırım şu aralar pek gitme imkanım yok İstanbul' a, İzmir de göçük hospital var, henüz fiyat almadım ama bi göstermek istiyorum aracı oraya.

İzmirde nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama boran oto göçük düzeltme var Bornova’da ben 4-5 ay önce kapıdaki göçük için gitmiştim zor bir göçüktü 1 haftaya yakın uğraştı güzel netice aldım. Yüzde kaç düzültebileceğini önceden söylüyor ve dediği gibi yapıyor ordan da fiyat alabilirsiniz. Göçük hospitalden de Bilgi alıp ona göre karar verin bence çünkü boyasız göçük düzeltme maliyetli bir işlem. Konuşup görüşüp öyle karar vermek en sağlıklısı

sbostanci1986

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İzmirde nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama boran oto göçük düzeltme var Bornova’da ben 4-5 ay önce kapıdaki göçük için gitmiştim zor bir göçüktü 1 haftaya yakın uğraştı güzel netice aldım. Yüzde kaç düzültebileceğini önceden söylüyor ve dediği gibi yapıyor ordan da fiyat alabilirsiniz. Göçük hospitalden de Bilgi alıp ona göre karar verin bence çünkü boyasız göçük düzeltme maliyetli bir işlem. Konuşup görüşüp öyle karar vermek en sağlıklısı
Üçyol tarafındayım İzmir de, yorumlarını görmüştüm ordan da fiyat alacağım, tavsiye için teşekkür ederim