Herkese selamlar.

Oscar

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
Foruma yeni katıldım ismim Hacı Şenkulak yaş 37 antalya kemerde yaşıyorum
ticaret değil hobi amaçlı takip ediyorum araçla uğraşmaktan çok keyif alıyorum amatör kendi çapımda uğraşıyorum.
çok fazla ekimmanım var şimdi forumda tavsiye edilen
Shine Mate EX620 6/21 Orbital Deluxe Polisaj Makinesi 150mm
cihazı satın aldım doğru bir karar vermişmiyim sizce ?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hosgeldiniz aktif ve keyifli forumlar Makina güçlü ve kaliteli bende ayni makinadan kullaniyorum cok memnunum yuksek devirlerde taban biraz isiniyor dolayisiyla ped ve keceler cabuk kendini birakiyor.

Oscar

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
Hosgeldiniz aktif ve keyifli forumlar Makina güçlü ve kaliteli bende ayni makinadan kullaniyorum cok memnunum yuksek devirlerde taban biraz isiniyor dolayisiyla ped ve keceler cabuk kendini birakiyor.
Zaten sizin video ve yorumunuza guvenerek aldim 2 güne gelir denedigimde bende atarim resim

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hoşgeldiniz keyifli forumlar:) Forumu biraz alt üst ederek nokta atışı ürünlere ulaşabilirsiniz

Oscar

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
Çok teşekkür ederim ederim aranizda olmaktan mutluluk duyarim. Öğrenecek daha çok iş var.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli ve aktif forumlar dilerim. Aldığınız makine günümüz şartlarında en mantıklı olanı. Güle güle kullanın.

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Öncelikle hoş geldiniz , keyifli forumlar.

Güzel tercih yapılmış , bende biraz öğrendikten sonra aynı makineyi hedefliyorum , bakalım kısmet olur mu ilerde göreceğiz

Oscar

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
Öncelikle hoş geldiniz , keyifli forumlar.

Güzel tercih yapılmış , bende biraz öğrendikten sonra aynı makineyi hedefliyorum , bakalım kısmet olur mu ilerde göreceğiz
Hoşbuldum ürün alirken arastirmayi severim profesyonel 2 kisinin yorumuna dayanarak aldim biri demiski rupes 10 uzerinden 10 bunada 10 uzerinden 9 vermis fiyat farkina bakilirsa 1 puan icin 2 kati vermeye gerek yok. Birde sefa almis ayni makinayi testleri ve videosunu gordum onun yorumuda etkili oldu almamda daha iyileri sizin olsun İnşallah