Öncelikle merhabalar abiler ve profesyöneller, yıllarca araç detay videoları izlemiş ve sonunda kendime mercedes c200 w206 almış birisi olarak aracıma detaylı iç/dış temizlik yapmak istiyorum bu nedenle araştırdığım ve edinebildiğim bilgilerle bazı ekipmanlar aldım,
Ailemin kullandığı Yıkama Makinemiz; Bosch EasyAquatak 120Bar 1500 W
ALDIKLARIM;
Kimyasallar;
• Koch Chemie TS Top Star 1 L (Torpido / iç plastik / kauçuk)
• Koch Chemie GLA Glass Star 1 L (İç / dış camlar / aynalar)
• Koch Chemie PO Pol Star 1 L (Deri / Alcantara-DINAMICA / tekstil temizliği)
• Koch Chemie LS Leather Star 1 L (Gerçek deri bakımı)
• CARPRO DarkSide 500 ml (Lastik yanak bakımı)
• CARPRO Reset 500 ml (Ana dış yıkama şampuanı)
• STEK Formula Iron 09 500 ml (Jant / demir tozu temizliği)
Temizleme Ürünleri;
• Flash 50×70 Mikrofiber (Dış kurulama)
• Bear Force Foam Tabanca (Köpük Tabanası)
• Hasuba Vakumlu Süpürge (Koltuk / halı / paspas / iç mekân süpürme)
• WONKEY Lastik Fırçası (Lastik yanakları)
• WONKEY Mikrofiber Oto Yıkama Eldiveni (Dış gövde yıkama)
• 5'li İç Detay Fırça Seti (İç mekân hassas detayları)
• SOGUD Jant Fırçası (Jantlar)
• 10x 500cc Kimyasal Dayanımlı Fısfıs Şişe (Bazı ürünleri seyrelterek kullanmam gerektiğinden)
• Detay Fırçaları - Malesefki detay fırçalarımı seçerken yanlış yapmışım bana youtube videolarında gördüğüm o kaliteli yumuşacık fırçalardan lazım
• Kısa Tetik Tabanca - Almayı düşündüğüm bazı tabancalar var, ama deneyimlerinize ve öneriliernize ihtiyacım var
- Robeve Bear Force Araç Yıkama Tabancası 5li Nozzle Set ve Kemer Klipsli Ile Birlikte Kısa Tetik Tabanca
- MJJC Basınçlı Yıkama Makineleri için Uygun 5 Püskürtme Ucu ve Tetik Tabancası Kiti
• Araç Yıkama Makinesi - 120/200 bar aralıgında bir makine düşünüyorum kendi evime alacağım, şarjsız/aküsüz elektrikli çalışan ve çok ses çıkarmayan olursa güzel olur lütfen öneride bulunun bütçem 15k ya kadar okey,
- Hais LT701G-2500 2500 W 205 Bar Basınçlı Yıkama Makinesi
• Direksiyonu, araç içi plaktiskleri temizledikleri köpüren kimyasal - bu ürünün ne olduğunu gerçekten bilmiyorum o nedenle profesyönel bilgisi olanlar lütfen öneride bulunsunlar
Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum
Ailemin kullandığı Yıkama Makinemiz; Bosch EasyAquatak 120Bar 1500 W
ALDIKLARIM;
Kimyasallar;
• Koch Chemie TS Top Star 1 L (Torpido / iç plastik / kauçuk)
• Koch Chemie GLA Glass Star 1 L (İç / dış camlar / aynalar)
• Koch Chemie PO Pol Star 1 L (Deri / Alcantara-DINAMICA / tekstil temizliği)
• Koch Chemie LS Leather Star 1 L (Gerçek deri bakımı)
• CARPRO DarkSide 500 ml (Lastik yanak bakımı)
• CARPRO Reset 500 ml (Ana dış yıkama şampuanı)
• STEK Formula Iron 09 500 ml (Jant / demir tozu temizliği)
Temizleme Ürünleri;
• Flash 50×70 Mikrofiber (Dış kurulama)
• Bear Force Foam Tabanca (Köpük Tabanası)
• Hasuba Vakumlu Süpürge (Koltuk / halı / paspas / iç mekân süpürme)
• WONKEY Lastik Fırçası (Lastik yanakları)
• WONKEY Mikrofiber Oto Yıkama Eldiveni (Dış gövde yıkama)
• 5'li İç Detay Fırça Seti (İç mekân hassas detayları)
• SOGUD Jant Fırçası (Jantlar)
• 10x 500cc Kimyasal Dayanımlı Fısfıs Şişe (Bazı ürünleri seyrelterek kullanmam gerektiğinden)
Genel olarak alt kısıma setime eklemek istediğim ürüneri yazdım ancak sizde eksik bulursanız lütfen öneride bulunun
ALMAK İSTEDİKLERİM;
• Detay Fırçaları - Malesefki detay fırçalarımı seçerken yanlış yapmışım bana youtube videolarında gördüğüm o kaliteli yumuşacık fırçalardan lazım
• Kısa Tetik Tabanca - Almayı düşündüğüm bazı tabancalar var, ama deneyimlerinize ve öneriliernize ihtiyacım var
- Robeve Bear Force Araç Yıkama Tabancası 5li Nozzle Set ve Kemer Klipsli Ile Birlikte Kısa Tetik Tabanca
- MJJC Basınçlı Yıkama Makineleri için Uygun 5 Püskürtme Ucu ve Tetik Tabancası Kiti
• Araç Yıkama Makinesi - 120/200 bar aralıgında bir makine düşünüyorum kendi evime alacağım, şarjsız/aküsüz elektrikli çalışan ve çok ses çıkarmayan olursa güzel olur lütfen öneride bulunun bütçem 15k ya kadar okey,
- Hais LT701G-2500 2500 W 205 Bar Basınçlı Yıkama Makinesi
• Direksiyonu, araç içi plaktiskleri temizledikleri köpüren kimyasal - bu ürünün ne olduğunu gerçekten bilmiyorum o nedenle profesyönel bilgisi olanlar lütfen öneride bulunsunlar
Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum