Herkesin Yardımına ve Bilgisine ihtiyacım var...

CenkerIIII

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Öncelikle merhabalar abiler ve profesyöneller, yıllarca araç detay videoları izlemiş ve sonunda kendime mercedes c200 w206 almış birisi olarak aracıma detaylı iç/dış temizlik yapmak istiyorum bu nedenle araştırdığım ve edinebildiğim bilgilerle bazı ekipmanlar aldım,

Ailemin kullandığı Yıkama Makinemiz; Bosch EasyAquatak 120Bar 1500 W

ALDIKLARIM;

Kimyasallar;
Koch Chemie TS Top Star 1 L (Torpido / iç plastik / kauçuk)
Koch Chemie GLA Glass Star 1 L (İç / dış camlar / aynalar)
Koch Chemie PO Pol Star 1 L (Deri / Alcantara-DINAMICA / tekstil temizliği)
Koch Chemie LS Leather Star 1 L (Gerçek deri bakımı)
CARPRO DarkSide 500 ml (Lastik yanak bakımı)
CARPRO Reset 500 ml (Ana dış yıkama şampuanı)
STEK Formula Iron 09 500 ml (Jant / demir tozu temizliği)

Temizleme Ürünleri;
Flash 50×70 Mikrofiber (Dış kurulama)
Bear Force Foam Tabanca (Köpük Tabanası)
Hasuba Vakumlu Süpürge (Koltuk / halı / paspas / iç mekân süpürme)
WONKEY Lastik Fırçası (Lastik yanakları)
WONKEY Mikrofiber Oto Yıkama Eldiveni (Dış gövde yıkama)
5'li İç Detay Fırça Seti (İç mekân hassas detayları)
SOGUD Jant Fırçası (Jantlar)
10x 500cc Kimyasal Dayanımlı Fısfıs Şişe (Bazı ürünleri seyrelterek kullanmam gerektiğinden)

Genel olarak alt kısıma setime eklemek istediğim ürüneri yazdım ancak sizde eksik bulursanız lütfen öneride bulunun
ALMAK İSTEDİKLERİM;

Detay Fırçaları - Malesefki detay fırçalarımı seçerken yanlış yapmışım bana youtube videolarında gördüğüm o kaliteli yumuşacık fırçalardan lazım

Kısa Tetik Tabanca - Almayı düşündüğüm bazı tabancalar var, ama deneyimlerinize ve öneriliernize ihtiyacım var
- Robeve Bear Force Araç Yıkama Tabancası 5li Nozzle Set ve Kemer Klipsli Ile Birlikte Kısa Tetik Tabanca
- MJJC Basınçlı Yıkama Makineleri için Uygun 5 Püskürtme Ucu ve Tetik Tabancası Kiti

Araç Yıkama Makinesi - 120/200 bar aralıgında bir makine düşünüyorum kendi evime alacağım, şarjsız/aküsüz elektrikli çalışan ve çok ses çıkarmayan olursa güzel olur lütfen öneride bulunun bütçem 15k ya kadar okey,
- Hais LT701G-2500 2500 W 205 Bar Basınçlı Yıkama Makinesi

Direksiyonu, araç içi plaktiskleri temizledikleri köpüren kimyasal - bu ürünün ne olduğunu gerçekten bilmiyorum o nedenle profesyönel bilgisi olanlar lütfen öneride bulunsunlar

Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum

Kupito16

Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa
@Sefa46 abinin kurmuş olduğu sefadetay.com mağazasına girip cartainer soft fircalardan alabilirsin hem ucuz hem foruma indirimi var.direksiyon temizliği için carpro cleanse kullaniyorum memnunum