HerşeyGarajda.com DetailForum Özel İndirimi %20

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Değerli Detail Forum Üyeleri, HerşeyGarajda.com 'nın katkılarıyla Leraton ürünlerinde %20 indirim içeren kampanyayı sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.:sevilenx:
Kampanya sadece DetailForum.com üyelerine özeldir. Kampanya için HerşeyGarajda ailesine teşekkürler.:gulumsemex: @Stjarnagloss

Kampanya Bitiş Tarihi : 2 Ekim 2022

Sipariş verebilmeniz için HerşeyGarajda Whatsapp numarası üzerinden herseygarajda.com adresine üye olduğunuz mail adresini bildirip DetailForum.com üyesi olduğunuzu söylemeniz yeterlidir.
%20 İndirim hesabınıza tanımlanacaktır.

Whatsapp İletişim için Tıklayın.

Keyifli forumlar , iyi alışverişler diliyorum. :gulumsemex:

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öncelikle kampanyada emeği geçen herkese teşekkürler.Tüm ürünlerde olsaydı keşke:confused:.Leraton iq detailer tavsiye edebileceğim ilk ürünüdür, ilgilenen arkadaşlar olursa finishi mat ve toz çekmiyor şişeside çok güzel severek kullandığım bir üründür bilginize.Özellikle fıstıklı olanının kokusu harika.:taraa:

vagnmilten

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Özellikle fıstıklı olanının kokusu harika.:taraa:

kampanya için teşekkürler. Ben de Leraton p1 badem likörünü tavsiye ederim. paspaslar için kullandım ve çok memnun kalmıştım. koyu siyah ve mat duruşu çok güzel. temizlemesi de oldukça rahat olmuştu leraton kullanımı sonrası.
leraton iqd çikolata denemiştim kokusu pek benlik değildi, bu sefer de fıstıklısını deneyelim :)

Mannlincher

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Muğla / Şanlıurfa
@Pro admin dostum., herseygarajda.com sitesi dün den beri açılmıyor sitede bir sorun var.
tarayıcınızla alakalı bir problem olabilir mi farklı bir tarayıcıdan kontrol eder misiniz site açık çünkü.

bu arada indirim ilerleyen dönemlerde shinny garage için de yapılsa güzel olur gözüme kestirdiğim epey ürün var :incelemex:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...