Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #20,941
Merhaba wax almayı düşünüyorum, ama bu soft99, tito ceramic wax veya tonyin gibi sentetik sitemiyorum. Swiss wax gibi arayış içindeyim Tr de olmak zorunda değik Yurt dışı imkanım var getirebilir veya getirte bilirim. Aklımda bir kaç marka var ama yönlendirme olamasın diye örnek bir marka verdim. Fikirlere acığım
Swisswax Onyx,Samurai kullandim Forumda da testleri mevcut paylaştim. Onyx güzeldir,tavsiye ederim :)

Ama daha güzel ürünlerde var suraya bir linkleri birakayim guncellemis oluruz.

Blackfire Midnight Sun Carnauba Wax İncelemesi

Mckee's 37 Krystal Diamond Ceramic Wax İncelemesi

Victoria Collectors Wax İncelemesi

Swisswax Onyx İncelemesi

Pinnacle Natural Brilliance Souveran Wax İncelemesi

Alchemy Ceramic Wax Uygulama İncelemesi

TR şartlarinda alabileceginiz en güzel Ceramic Waxlar Vonix Blend / Meguiars Liquid hybrid/ADBL Sentetic Wax/Deturner Hybrid Spray Wax

RealBTest

Çaylak Detaycı
Üye
Tito denemek amaçlı aldım silmesi çok kolay 2 hafta oldu dayanımı aynı durumda yüzey üzerinde hidrofobik etkisi anında çok oluyor sizin düşünceniz nedir dayanımı max ne kadar gidiyor ?
kesinlikle sentetik wax düşünmüyorum, örnek veriğim wax türü genelde 2-3 ay dayansada bir çok ürüne göre yüksek parlaklık ve renk doygunluğu var. Amacım hidrofobi değil amacım showcar parlaklılığı ve t1 carnubua. Önerin için saol ama tito wax aradığım wax türü değil

RealBTest

Çaylak Detaycı
Üye
Swisswax Onyx,Samurai kullandim Forumda da testleri mevcut paylaştim. Onyx güzeldir,tavsiye ederim :)

Ama daha güzel ürünlerde var suraya bir linkleri birakayim guncellemis oluruz.

Blackfire Midnight Sun Carnauba Wax İncelemesi

Mckee's 37 Krystal Diamond Ceramic Wax İncelemesi

Victoria Collectors Wax İncelemesi

Swisswax Onyx İncelemesi

Pinnacle Natural Brilliance Souveran Wax İncelemesi

Alchemy Ceramic Wax Uygulama İncelemesi

TR şartlarinda alabileceginiz en güzel Ceramic Waxlar Vonix Blend / Meguiars Liquid hybrid/ADBL Sentetic Wax/Deturner Hybrid Spray Wax
tamda aradığım yorum bu, bir ara cesaret ettim zymol atlantique almaya sonradan dedim ki, biraz seviyeli gidelim birazdaha showcar için ürünlere daha acığım. ama bu önerileride inceliycem mutlaka

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar benzinlikte araç yıkarken yıkama kovasına şampuan döküp damacanadan(10lt) su koyuyorum ama tazik olmadığı için şampuan homojen dağılmıyor kovaya ve köpük yeterli olmuyor. Sizin yönetiminiz nedir bu durumda? Benzinlikte tazikli su kovayı uçuracak kadar güçlü
Damacanayı evde dolduruyorsanız içerisine önce şampuan ekleyip sonrasında doldurun. Karışımı evde hazırlayın yani, benzinliğe gidincede hazır şampuanlı suyu kovaya aktarın. Hatta evde damacanaya dolduracağınız suyu sıcak doldurursanız şampuanlı karışım daha güzel oluyor benim görüşüm.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Arkadaşlar benzinlikte araç yıkarken yıkama kovasına şampuan döküp damacanadan(10lt) su koyuyorum ama tazik olmadığı için şampuan homojen dağılmıyor kovaya ve köpük yeterli olmuyor. Sizin yönetiminiz nedir bu durumda? Benzinlikte tazikli su kovayı uçuracak kadar güçlü
ben hava su bölümünden suyu dolduruyorum 10-14 lt elimle tanzik yapıp o şekilde köpürtüyorum

Atibay

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
A101 e pers günü bu üfleme cihazı geliyormuş. Yıkadıktan sonra suyu indirmek, motor yıkaması sonrası kurutmak vs. Gibi işlemlerde yeterli olur mu? Kullanan arkadaşlar var mı ?

Hocam kraft marka aldım bin TL ye bataryali 7 kademeli hayal kırıklığı oldu beklediğim üfleme yok umut ettiğim kurulamaz hayal

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Max Shine’ın foam lance ini kullanan varmı fiyatı mjjc ye göre 1000 tl daha uygun vergi gümrük gibi derdi yok youtubeda baktığımda attığı köpükde güzele benziyor kullanan varsa memnunmusunuz?
https://ty.gl/m082oraysj
kardeşim ben çok araştırdım yurtiçinde autobrite foam lance bundan mantıklı geldi bana. Ama yurtdışı olarak şuan en popüler dancingboar olan ürün gibi görünüyor.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
kardeşim ben çok araştırdım yurtiçinde autobrite foam lance bundan mantıklı geldi bana. Ama yurtdışı olarak şuan en popüler dancingboar olan ürün gibi görünüyor.
Türkiyede auto brite 3200 tl abi indirimle 3 bine geliyor aliexpressten mjjc foam cannon pro alsam vergi kargo dahil 2600e geliyor. dancing boara bakıcam teşekkür ederim tavsiyen için abi

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Türkiyede auto brite 3200 tl abi indirimle 3 bine geliyor aliexpressten mjjc foam cannon pro alsam vergi kargo dahil 2600e geliyor. dancing boara bakıcam teşekkür ederim tavsiyen için abi
Rica ederim kardeşim yamaçlarda 2750 TL 500 ml magifoamda dahil. Ama tabiki dancıngboar kulağa çok mantıklı geliyor benimde listemde olan bir ürün. Güzel günlerde kullan inşallah aldığın zaman konu açıp incelemeni bekliyoruz.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Rica ederim kardeşim yamaçlarda 2750 TL 500 ml magifoamda dahil. Ama tabiki dancıngboar kulağa çok mantıklı geliyor benimde listemde olan bir ürün. Güzel günlerde kullan inşallah aldığın zaman konu açıp incelemeni bekliyoruz.
Bu videodan sonra dancingboar’ın foam lance’ini almayı düşünüyorum atımı gayet güzel tek sorun nilfisk uyumlu adaptörü nereden bulacağım. ortalama 660-700 tlye geliyor gayet iyi fiyat.

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
Bu videodan sonra dancingboar’ın foam lance’ini almayı düşünüyorum atımı gayet güzel tek sorun nilfisk uyumlu adaptörü nereden bulacağım. ortalama 660-700 tlye geliyor gayet iyi fiyat.

Ben daha önce bu siteden almıştım. Stokta yok gözüküyor ama bi iletişime geç istersen kıyıda köşede belki kalmıştır

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bendede aynisi var :) tavsiye ederim kopuk yogunlugu gayet iyi tabi bu kullandigin şampuana gore degisir ben Fraber Neve ile denedim istedigim sonucu aldim.

Saticiya soru sor kismindan bir soru sormayi dene bakalim uyumlumu degilmi veya link gondersin sana Nilfisk in girisi nasil bilmiyorum çunku

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bendede aynisi var :) tavsiye ederim kopuk yogunlugu gayet iyi tabi bu kullandigin şampuana gore degisir ben Fraber Neve ile denedim istedigim sonucu aldim.

Saticiya soru sor kismindan bir soru sormayi dene bakalim uyumlumu degilmi veya link gondersin sana Nilfisk in girisi nasil bilmiyorum çunku

yorumun için teşekkür ederim abi ürün gayet güzele benziyor galiba mjjc ile aynı fabrikada üretiliyormul ne kadar doğru bilmiyorum. 1:10 magifoam ile kullanmayı düşünüyorum 50ml magifoam 450 ml su şeklinde veya k2 pro bela ile bakalım bi alalım hayırlısıyla güzel performans vericektir.

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Bugün iftarda yakınım söyledi bu makinayı almış 12.000 TL HAİS 225 bar iş makinası için tercih etmiş. Eğer gerçekten bu basınç veriyorsa çok iyi değer. Nozullarda dahil.
Hais 225 Bar İndüksiyon Motorlu Basınçlı Yıkama Makinesi
3 Eksenli Pistonlu Pompa
Fonksiyonel Hortum Makaralı
Otomatik Durdurma Sistemi
Paslanmaz Çelik Piston
Hızlı Bağlantı Aksesuarları
Tekerlekler ve Alüminyum Teleskopik Tutma Koluyla Kolay Taşınabilir Tasarım
Metal Pompa
Ürün Özellikleri ;
Voltaj : 220 v/ 50 Hz
Güç : 3100 Watt
Basınç : 225 Bar
Akış : 11 Lt/ Dk
Hortum Uzunluğu : 8 Metre
Paket Ölçüleri : 680 x 540 x 575 mm
Paket Ağırlık : 23,10 Kg

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bugün iftarda yakınım söyledi bu makinayı almış 12.000 TL HAİS 225 bar iş makinası için tercih etmiş. Eğer gerçekten bu basınç veriyorsa çok iyi değer. Nozullarda dahil.
Hais 225 Bar İndüksiyon Motorlu Basınçlı Yıkama Makinesi
3 Eksenli Pistonlu Pompa
Fonksiyonel Hortum Makaralı
Otomatik Durdurma Sistemi
Paslanmaz Çelik Piston
Hızlı Bağlantı Aksesuarları
Tekerlekler ve Alüminyum Teleskopik Tutma Koluyla Kolay Taşınabilir Tasarım
Metal Pompa
Ürün Özellikleri ;
Voltaj : 220 v/ 50 Hz
Güç : 3100 Watt
Basınç : 225 Bar
Akış : 11 Lt/ Dk
Hortum Uzunluğu : 8 Metre
Paket Ölçüleri : 680 x 540 x 575 mm
Paket Ağırlık : 23,10 Kg
225 Bar kesinlikle veremez Profesyonel sanayi tip i olanlar bile Dev piston ve motora ragmen 200 bar anca verebiliyor kaldiki bu urun maks tahminim 130 bar anca verir diye dusunuyorum sekil olarak Karcher HD ye benzetmişler.Gerekli açiklamayi @forzaGilles yapar diye düsünüyorum bu konuda çok bilgili.

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
225 Bar kesinlikle veremez Profesyonel sanayi tip i olanlar bile Dev piston ve motora ragmen 200 bar anca verebiliyor kaldiki bu urun maks tahminim 130 bar anca verir diye dusunuyorum sekil olarak Karcher HD ye benzetmişler.Gerekli açiklamayi @forzaGilles yapar diye düsünüyorum bu konuda çok bilgili.
Fiyat olarak bakıldığında inandırıcı gelmiyor bende kandırmacadır dedim ama çok inanmış ben suçlu çıkıyordum :)

Son düzenleme: