Hızlı Soru - Cevap

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #21,401
Arkadaşlar turtle wax dry satın aldım. Yıkamadan sonra yüzey ıslakken bu ürün uygulanıyor sanırım. Fakat ıslak yüzeye ürünü uygulayıp kurlama havlusu ile kurlarsak, havlu su emicilik özelliğini kaybeder mi?
Mavi şişede olan ise havluyu etkileyecektir. Çünkü yüzeye sıkıp durulandıktan sonra havluyla kurulanıyor. Böyle sık durula olan tüm ürünler havluyu etkiliyor malesef. Ne kadar mükemmel durulama da olsa o beze illaki ürün geliyor

ecy

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Turkey
Ben o ürünün shine olanını kullandım. Mavi şişe de olanını. Bölgesel uygulama yaptim. Örneğin ; araç ıslak iken ilk olarak tavana sıkıp ardından tavanı duruladim. Sonra bir yan tarafa sıkıp orayı duruladim. Sonra kaputa sıkıp oarayi duruladim. Sonra havlu ile kuruladim. Tüm araca sıkıp sonra durulama konusunda emin olamadım, iz bırakabilir diye okumuştum. O yüzden bölgesel uygulama yaptim.
Mavi şişede olan ise havluyu etkileyecektir. Çünkü yüzeye sıkıp durulandıktan sonra havluyla kurulanıyor. Böyle sık durula olan tüm ürünler havluyu etkiliyor malesef. Ne kadar mükemmel durulama da olsa o beze illaki ürün geliyor
Bendeki yeşil şişe olanı. Yıkama bittikten sonra ıslak yüzeye bölge bölge sıkıp kurladım havluyla. Tüm araca sıkınca dediğiniz gibi iz bırakıyor kurup. Yeni havlu aldım deforme olmaması için merak etmiştim nasıl ne yapmak gerek diye ama her türlü havlu emiciliğini kaybedicek sanırım

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Bende bu havlu niye ilk kurulamadaki gibi değil diye düşünüyordum. Son iki yıkamadir turtle kullanmıyorum. Bitmişti. Bakalım havlunun akıbeti ne olacak. Hatta havluyu da sadece ılık su ile sıkmadan elde yıkayıp asıp kurutuyorum. Havlu virtues twisted double plus.

bluves

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Merhaba arkadaşlar, Karcher K7 Full Control yıkama makinem var fakat hangi foam lance'i alırsam alayım tabanca ile foam lance'in birleştiği yerden su fışkırıyor. Tabancayı değiştirdim ama sorun yine düzelmedi. Neden olduğu konusunda fikri olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Turtlewax dry and shine, sam's ceramic boost, carpro hydro lite 2, autoglym polar seal gibi hızlı cilalar hep kullanırım ama kurulama havlumda bu zamana kadar su emiş sorunu yaşamadım, ürünü panel başına 1-2 fıs ve seri şekilde uygulayıp bolca da tazyikli su ile durularım. Hızlı cilalar içinde bir tek koch chemie pw de kurulama bezinde sorun oluyor.. Boşuna bez katili ünvanı almadı bu ürün

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gky

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Shine mate, SPTA veya herhangibi detay kovası kullanan varmı kilitli kapak olması lazım su sızdırmaması için
Linkteki kovayı kullanıyorum memnunum baya sağlam ve sızdırmıyor. Kullanmadığım zamanlarda tabure olarak üzerine de oturup kapılarda çalışabiliyorum. :sırıtan1:

Link

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Linkteki kovayı kullanıyorum memnunum baya sağlam ve sızdırmıyor. Kullanmadığım zamanlarda tabure olarak üzerine de oturup kapılarda çalışabiliyorum. :sırıtan1:

Link
Amazondan kova siparişi geçtim eğer gelirse onu kullanacağım gelmezse mecbur shine mate'in kovasını alacağım. 700'e geliyor shine mate parlatan adamlarınki 150 tl daha pahalı

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Evinin önünde basınçlı makineyle araç yıkayanlar çeşmeye hortum bağlantısını nasıl yapıyorsunuz ben kelepçe ile musluğa bağlayınca tetiğe uzun süre basmayınca su basınctan dolayı kelepçenin oradan su kaçırıyor evde heryer ıslandı bi türlü beceremedim

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Evinin önünde basınçlı makineyle araç yıkayanlar çeşmeye hortum bağlantısını nasıl yapıyorsunuz ben kelepçe ile musluğa bağlayınca tetiğe uzun süre basmayınca su basınctan dolayı kelepçenin oradan su kaçırıyor evde heryer ıslandı bi türlü beceremedim
Buna benzer bir aparat setin yok mu?

buraldinyo

Amatör Detaycı
Üye
Tabancayı değiştirdiğiniz halde su kaçırmaya devam ettiyse foam lance adaptörü sorunlu demektir. Foam lance arkasındaki adaptörü değiştirmelisiniz, ya da Kısa tetik tabancaya geçerek yanında gelen adaptörle bir taşla iki kuş hesabı...

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
K2 Active Foamı marolex pompada kullanan varmı köpük performansı nasıl? Alkali şampuan olduğu için ph nötr değil korumaya zarar veriyormudur? Yazın sürekli ön yıkamayı onunla yapmayı düşünüyorum

YY5

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba c4 x aracım Ppf kaplatma yaptırmak istiyorum. Ankara iyi fiyat performans ürünü olacak iyi bir yer var mı acaba ? Teşekkür ederim.