Hızlı Soru - Cevap

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Öne çıkan konu #21,981
Merhabalar herkese. Foruma yeni üye oldum. Arabamı kendim yıkamak istiyorum artık ve birkaç ekipman edinmek istiyorum. Kurulama bezi ve cam temizleme bezi ilk aklıma gelen ihtiyaçlarım. Foruma göz attım biraz Klin Korea markası önerilmiş. Araştırdığım kadarıyla da mts kimya yetkili satıcısı. Standart bir yıkama ve kurulama için hangi ürünleri önerirsiniz. Bu arada aracı self kendin yıkama yerinde lekesiz su dedikleri su ile yıkayacağım öncesinde de köpüklerim.
Hem forum üyemiz hemde satıcı olan @Adam’s Garage 'dan satın alabilirsiniz aradığınız çoğu mikrofiber ürün kendisinde mevcut Kore üretimi tavsiye ederim.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar herkese. Foruma yeni üye oldum. Arabamı kendim yıkamak istiyorum artık ve birkaç ekipman edinmek istiyorum. Kurulama bezi ve cam temizleme bezi ilk aklıma gelen ihtiyaçlarım. Foruma göz attım biraz Klin Korea markası önerilmiş. Araştırdığım kadarıyla da mts kimya yetkili satıcısı. Standart bir yıkama ve kurulama için hangi ürünleri önerirsiniz. Bu arada aracı self kendin yıkama yerinde lekesiz su dedikleri su ile yıkayacağım öncesinde de köpüklerim.
Hoş geldin, iyi forumlar. Havlu olarak prustar çok iyi.

Son düzenleme:

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
İki ürün için de [mention]Adam’s Garage [/mention] adem abiye bakabilirsiniz. Ben kullanıyorum çok memnunum ürünlerinden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

emretfn

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya
@Adam’s Garage Adem hocamın ürünlerini kesinlikle tavsiye ederim. Köpüklemeyi yaparken benzinliğin köpüğünü mü kullanmayı düşünüyorsunuz?

phoenix_88

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
teşekkür ederim arkadaşlar öneriler için. ben geriye doğru yorumları okudum Klin Korea ürünlerinden aldım. sonrasında yorumlar geldi. bir dahakine adam's garage ürünlerine de bakacağım.

@emretfn evet hocam benzinlik değil de bizim burada self yıkamacı var onun köpüğünden kullanacağım mecbur. neden sordunuz acaba?

Mörv5n

Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa
Arkadaşlar tekrardan Merhaba,
Aracımın döşeme, paspas , torpido vb. İç alan temizliğini üç haftada bir elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Self yerlerindeki makinaların çoğunun çekiş gücü yeterli geliyor. Aracın kendi orijinal halı paspaslarını kullandığım, sahler,
Eva vs. Tarzı paspaslardan edinmediğim için çok kısa zamanda tabanın fazlasıyla kirleniyor olması hoşuma gitmemeye başladı. Kâğıt olan ve oto yıkama sonrası serilen ince paspaslardan bir müddet kullansam bile geçici çözüm olmaktan öteye geçmediği gibi Sürekli ayak altından kayıp gıcık etti :(
Evde kırıntıları , ufak tozlu zeminleri temizlemek için kullandığımız tarzda şarjlı el süpürgelerinden edinmek istiyorum. Malum piyasada marka çeşitliliği ve fiyat bazında bariz farklar olduğu için bu konuda tecrübesi olanlara danışmak istedim.
Kullanan arkadaşlar marka tavsiyesinde bulunursa çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler

emretfn

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya
teşekkür ederim arkadaşlar öneriler için. ben geriye doğru yorumları okudum Klin Korea ürünlerinden aldım. sonrasında yorumlar geldi. bir dahakine adam's garage ürünlerine de bakacağım.

@emretfn evet hocam benzinlik değil de bizim burada self yıkamacı var onun köpüğünden kullanacağım mecbur. neden sordunuz acaba?
Bütçeniz varsa eğer köpük pompası, ön yıkama şampuanı ve kova şampuanı alırsanız daha iyi olur. Benzinlik köpüklerinin içinde fazlaca kostik var ve bunlar boyaya veya seramik gibi korumalar varsa onlara dokunuyor. Forumda doğru yıkama nasıl yapılır gibi konular var orayı incelerseniz sizin için daha iyi olur.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Aracınıza önem veriyorsanız benzinlikteki köpükleri kullanmayın kostikli oluyorlar genelde boyaya zarar verirler düzenli kullanımda. Köpük yapıcı pompa, ön yıkama şampuanı , kova , kova şampuanı ile kendiniz yıkarsanız cok daha iyi olur. Kurulama bezi olarak Purestar Duplex güzel ondan kullanıyorum tek aracı kuruluyor. Kline bakabilirsiniz forumdaki abinin sayfasındaki ürünlere bakabilirsiniz. Cam bezi olarak carbon bezi ben iç kısımda kullanıyorum hav tüy bırakmıyor cok iyidir. Dış camlar için Klin'in sarı olan cam bezini kulanıyorum. Klin Glass Shine. Carbon cam bezlerinde cama yapışma gibi bi olay var belki hoşunuza gitmez bu durum.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aracımın döşeme, paspas , torpido vb. İç alan temizliğini üç haftada bir elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Self yerlerindeki makinaların çoğunun çekiş gücü yeterli geliyor. Aracın kendi orijinal halı paspaslarını kullandığım, sahler,
Eva vs. Tarzı paspaslardan edinmediğim için çok kısa zamanda tabanın fazlasıyla kirleniyor olması hoşuma gitmemeye başladı. Kâğıt olan ve oto yıkama sonrası serilen ince paspaslardan bir müddet kullansam bile geçici çözüm olmaktan öteye geçmediği gibi Sürekli ayak altından kayıp gıcık etti :(
Evde kırıntıları , ufak tozlu zeminleri temizlemek için kullandığımız tarzda şarjlı el süpürgelerinden edinmek istiyorum. Malum piyasada marka çeşitliliği ve fiyat bazında bariz farklar olduğu için bu konuda tecrübesi olanlara danışmak istedim.
şimdiden teşekkürler
Xiaomi vacuum cleaner modelini öneririm, arkadaşımda vardı bende almayı düşünüyordum. Gerçi şuanda dyson süpürgeye uzatma hortumu bulunca xiaomi den vazgeçtim. Bu arada halı paspas çok güzel dursada dediğiniz gibi kısa sürede kirleniyor. Ben sırf aşırı toz ve pislik yapar diye sahler alıp taktım. Halı paspaslar depoda duruyor yaz kış

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
şimdiden teşekkürler
ben yeni aracım için sahler marka almıştım fiyatı biraz fazla diğerlerine göre ama kalite olarak hoşuma gitti daha kalın ve daha kaliteli hissettiriyor. diğer araçta woller marka vardı fakat onu beğenmedim daha ince ve çok yumuşak geldi yapısı, kenarları katlanıyor hemen. n11 üzerinden kupon indirimiyle almıştım. farklı yerlere de bakabilirsiniz

Mörv5n

Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa
Xiaomi vacuum cleaner modelini öneririm, arkadaşımda vardı bende almayı düşünüyordum. Gerçi şuanda dyson süpürgeye uzatma hortumu bulunca xiaomi den vazgeçtim. Bu arada halı paspas çok güzel dursada dediğiniz gibi kısa sürede kirleniyor. Ben sırf aşırı toz ve pislik yapar diye sahler alıp taktım. Halı paspaslar depoda duruyor yaz kış
Sahler almayı düşündüm aslında fakat koku yapıyor yazan azımsanamayacak derecede olduğu için vazgeçmiştim :( sizin yaptığınız en güzeli çekiş gücü açısından da makul fakat Dyson temizliği fazlaca meşakkatli olduğu için alternatif olarak şarjlılara bakma gereksinimi duydum :) Dediğiniz modele kesinlikle bakacağım, teşekkürler :)

Son düzenleme:

Mörv5n

Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa
ben yeni aracım için sahler marka almıştım fiyatı biraz fazla diğerlerine göre ama kalite olarak hoşuma gitti daha kalın ve daha kaliteli hissettiriyor. diğer araçta woller marka vardı fakat onu beğenmedim daha ince ve çok yumuşak geldi yapısı, kenarları katlanıyor hemen. n11 üzerinden kupon indirimiyle almıştım. farklı yerlere de bakabilirsiniz
cevabınız için teşekkür ediyorum, n11 den alacağım gibi duruyor. Halı paspaslardan vazgeçebilirsem tabi :)

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sahler almayı düşündüm aslında fakat koku yapıyor yazan da azınlıkta olmadığı için vazgeçtim :( sizin yaptığınız aslında en güzeli çekiş gücü açısından da makul fakat Dyson temizliği fazlaca meşakkatli olduğu için alternatif olarak şarjlılara bakma gereksinimi duydum :) Dediğiniz modele kesinlikle bakacağım, teşekkürler :)
Hocam sahler paspas hakkında tereddütünüz varsa hiç olmasın :) Daha önceki aracımda farklı marka paspas vardı, şuankine sahler aldım. Keşke diğer araca da sahler alsaydım dedim, uyumluluğu ve koku yapmama konusunda çok iyidir. Hatta şunu söyleyim ben halı paspasları koku yapar diye de takmıyorum. Çünkü ister istemez kumaş malzeme tozu ve pisliği içine çekecektir. En ufak ıslanma durumunda nem kokusu yapacaktır.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sahler almayı düşündüm aslında fakat koku yapıyor yazan azımsanamayacak derecede olduğu için vazgeçtim :( sizin yaptığınız en güzeli çekiş gücü açısından da makul fakat Dyson temizliği fazlaca meşakkatli olduğu için alternatif olarak şarjlılara bakma gereksinimi duydum :) Dediğiniz modele kesinlikle bakacağım, teşekkürler :)
Sahler paspasları kendi aracımda da babamın aracında da yaz kış kullanıyoruz, herhangi bir koku sorunu olmadı. Belki çok aşırı hassas insanlar rahatsız olmuş olabilir tabi.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Sahler almayı düşündüm aslında fakat koku yapıyor yazan azımsanamayacak derecede olduğu için vazgeçtim :( sizin yaptığınız en güzeli çekiş gücü açısından da makul fakat Dyson temizliği fazlaca meşakkatli olduğu için alternatif olarak şarjlılara bakma gereksinimi duydum :) Dediğiniz modele kesinlikle bakacağım, teşekkürler :)
Şimdiki aracima sahler aldım. Sıkıntı yok. Yazdan beri kullanıyorum. Kendi sitesinden aldım. İlk kez üye olanlara da indirim yapmışlardı. Bende yorumlara bakıp aldım. Rizline ile arada kaldım. Sahler daha mat durduğu için tercih ettim. Bir tek arka paspaslar sabit değil, o da benim araçtan kaynaklanıyor. Sabitleme yeri yok.

Mörv5n

Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa
Hocam sahler paspas hakkında tereddütünüz varsa hiç olmasın :) Daha önceki aracımda farklı marka paspas vardı, şuankine sahler aldım. Keşke diğer araca da sahler alsaydım dedim, uyumluluğu ve koku yapmama konusunda çok iyidir.
Sizin gibi diğer arkadaşlar da aynı şekilde çok memnun kalmış. Muhtemelen alacağım lakin dediğim gibi bir müddet sanırım halı paspas kullanmaktan vazgeçemeyeceğim.
Uygun bir de şarjlı makine buldum mu tamamdır. Yardımlarınız için tekrardan topluca teşekkürlerimi iletiyorum :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sizin gibi diğer arkadaşlar da aynı şekilde çok memnun kalmış. Muhtemelen alacağım lakin dediğim gibi bir müddet sanırım halı paspas kullanmaktan vazgeçemeyeceğim.
Uygun bir de şarjlı makine buldum mu tamamdır. Yardımlarınız için tekrardan topluca teşekkürlerimi iletiyorum :)
Hocam sahlerden dert yananların ilk kauçuk paspas tecrübesi muhtemelen. Çünkü diğer markalar çok daha fazla kokuyor. Sahleri 1 2 gece balkonda tutup rahatlıkla araçta kullanın, bu tarz ürün alınca hep öyle atıyorum balkona. Koku vs sıkıntım olmadı. Yapı olarak sahler diğerlerinden daha kaliteli gibi geliyor bana.

Mörv5n

Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa
Hocam sahlerden dert yananların ilk kauçuk paspas tecrübesi muhtemelen. Çünkü diğer markalar çok daha fazla kokuyor. Sahleri 1 2 gece balkonda tutup rahatlıkla araçta kullanın, bu tarz ürün alınca hep öyle atıyorum balkona. Koku vs sıkıntım olmadı. Yapı olarak sahler diğerlerinden daha kaliteli gibi geliyor bana.
Ben galiba o pimpirik kesimden olabilecek yapıdayım :( alışkanlıklarımdan da zor vazgeçiyorum. Kâğıt paspas hadisesine zor alıştım, katlandım yani halı paspas yüzünden ama ha bire kayması , yırtılması derken bezdim. Forumdaki çoğunluk sahler kullanıp memnun kalmış, en azından alıp denemekte fayda var.
Kafama yattı. Temizlik konusunu nasıl hallediyorsunuz acaba? Zor kuruyor mu?

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben galiba o pimpirik kesimden olabilecek yapıdayım :( alışkanlıklarımdan da zor vazgeçiyorum. Kâğıt paspas hadisesine zor alıştım, katlandım yani halı paspas yüzünden ama ha bire kayması , yırtılması derken bezdim. Forumdaki çoğunluk sahler kullanıp memnun kalmış, en azından alıp denemekte fayda var.
Kafama yattı. Temizlik konusunu nasıl hallediyorsunuz acaba? Zor kuruyor mu?
Çok kirlenmeden temizlerim. Apc artı lastik temizleme fırçası ile fırçalıyorum. Ardından mikrofiber bezle siliyorum ve işlem tamam.