Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Öne çıkan konu #23,981
Hocam ön cam hariç ATC serisi film için ortalama 8000-10000 arası fiyat aldım birkaç yerden. Aynı seri filmin sadece ön cam fiyatı 3500tl. Yani kısaca araçdaki filmi söküp 5+1 cam atc serisi yaptırmak 10-12 binleri buluyor.
Merhaba abi. Ben yaklaşık 2-3 ay önce fiyat aldığımda 6 bin diyorlardı. 3.5 cok iyi fiyat

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam ön cam hariç ATC serisi film için ortalama 8000-10000 arası fiyat aldım birkaç yerden. Aynı seri filmin sadece ön cam fiyatı 3500tl. Yani kısaca araçdaki filmi söküp 5+1 cam atc serisi yaptırmak 10-12 binleri buluyor.
Madico film kullanıyorum. İstanbul'da AFM yapıyor sanırım bunu. İsterseniz bir fiyat alın ama 1.5 sene kadar önce de llumar fiyatına gelmişti diye hatırlıyorum.

Madico Nano Ceramic 20 tercih etmiştim

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Fanli isitici var emirhan şu kumtel in iki tane olsa yetiyor ön ve arkaya koy daha önce denedik güzel oldu sonuçta mantik ayni ahtapotta sicak üflüyor Fanli İsiticilarda.

Şoför koltuğunun arkasına koydum yönü arka koltuğa verdim, sıcaklığı da ortaya getirdim, camları da araladım baya iyi kuruttu.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Şoför koltuğunun arkasına koydum yönü arka koltuğa verdim, sıcaklığı da ortaya getirdim, camları da araladım baya iyi kuruttu.
Kurutur kardesim mantik sicak hava üflemesi esasen ahtapotta ayni işi yapiyor tabi onun farki daha hizli kurutma yapiyor olmasi.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 hocam , şu markayla ilgili sizin veya forumdan test edenlerin bir denemesi oldu mu? Fiyatların düşüklüğü ama ona rağmen kaliteli midir diye düşündürdü de.

https://www.instagram.com/detailx.com.tr?igsh=MTgzYzFhb2g5OXZzNQ==
Hocam yerli üretim ben kullanmadim ama Ülkemizde her geçen gün yerli üretim adina ürünler çıkıyor malesef ben başarili bulmuyorum çünkü TR Şartlarina göre fiyatlari yüksek ve kalite orani düsük.
TR Şartlarinda en basarili Markalarimiz Nasiol ve DK Chemie ürünleridir bana göre

Divortex in Şampuan grubu da fena degildir.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Hocam yerli üretim ben kullanmadim ama Ülkemizde her geçen gün yerli üretim adina ürünler çıkıyor malesef ben başarili bulmuyorum çünkü TR Şartlarina göre fiyatlari yüksek ve kalite orani düsük.
TR Şartlarinda en basarili Markalarimiz Nasiol ve DK Chemie ürünleridir bana göre

Divortex in Şampuan grubu da fena degildir.
Bilgiler için teşekkür ederim.

Forumda görmeyince cesaret edip almıyorum. Bazen yeni keşfedilen markalar uygun fiyatla satıldığı için o nedenle sormak istedim.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
@Sefa46 hocam , şu markayla ilgili sizin veya forumdan test edenlerin bir denemesi oldu mu? Fiyatların düşüklüğü ama ona rağmen kaliteli midir diye düşündürdü de.

https://www.instagram.com/detailx.com.tr?igsh=MTgzYzFhb2g5OXZzNQ==
Herkes no name ürünlere etiket bastırıp kendi ürünüymüş gibi paylaşıyor. Türkiyede birsürü marka var sürekli ürünler seramikli hızlı cilalar bilmem neler cıkartıyorlar ama ürünlerin içerikleri belli değil. Türkiyede başarılı olan marka benim gözümde Nasiol’dur.

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Herkes no name ürünlere etiket bastırıp kendi ürünüymüş gibi paylaşıyor. Türkiyede birsürü marka var sürekli ürünler seramikli hızlı cilalar bilmem neler cıkartıyorlar ama ürünlerin içerikleri belli değil. Türkiyede başarılı olan marka benim gözümde Nasiol’dur.
nasiol ilk zamanlarına denk geldin mi? zr53 ün ılk cıktıgı zamanlar.

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Merhaba hocam ATC için fiyat oldukça yüksek söylenmiş gibi.. yani giriş serisi bir ürün için 10.000 bin fazla ATR olsa değer derdim. Yıllardır çok yakınım olan kullanıyor araçlarında ATR çok daha güzel ton ve özellikle hakkını veriyor. şu an bir aracında tamamen arka camlar fabrikasyon vag grubu yeşili olduğundan ATC serisi kullanıyor görsel olarak ATC çok güzel duruyor ama ısı gecirgenliği falan vaad edilenden fazla gibi. Geçtiğimiz aylarda ATR serisi için 10 11 bin olduğunu duymuştum artı ön cam AİR 80 ile 15 binleri buluyordu. Bu arada diğer bir araca ön cama Solargard kullandı 1.5 sene falan olmuştur 2.500 TL fiyatı vardı. Bu son dönemler bizim vag gruplarında ön cam filminden ceza yiyen çok oldu bunu da belirteyim eğer yapılacaksa tek seçenek LLumar Air 80dir ön cama yoksa bu kadar mebla ödeyip bir de ceza riskini artı sökmeyi göze almazdım ben :) Kendi aracımda da 0.5 var ön camda sıradan bir marka ama bulunduğumuz il de tanıdıklarla sorun olmuyor ama dışarıda denk gelsek affetmezlerdi :D

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Yok hayır denk gelmedim son 1-1.5 senedir nasiolu biliyorum.
zr53 cok ıyı tutunan bir urundu ama kusurları vardı. kürleşirken asla nem-su sevmıyordu.şimdi nasıldır hıc fıkrım yok. coooook uzun zamandır urunlerını kullanmadım.
bir arkadasım zr53 un fıyatlardan sebep albenılı durdugu zamanlarda alıp camurluguna uygulamıstı.duzgun silikondan arındırılmadıgı ıcın kuruyunca camurluga komple zımpara yapmak zorunda kaldık.sorunu yasayınca danısma geregı duymustu. bır sekılde cozduk. benım kullandıgım zamanlarda aracta kalan ufak damlalar kirec goruntusunde ızler yapıyordu .kullanımı ekstra hassas oldugu ıcın tavsıye ve kullanım lıstemden silmiştim.cogu kullanıcının seramik yapacagı aracını yıkayıp temızledıkten sonra 1gun boyunca kurusun dıye bekletme lüksünün oldugunu sanmıyorum.ılla ki o su bi yerlerden damlıyor.guncel urunu nasıldır bılmıyorum umarım ıyılesmıstır.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
zr53 cok ıyı tutunan bir urundu ama kusurları vardı. kürleşirken asla nem-su sevmıyordu.şimdi nasıldır hıc fıkrım yok. coooook uzun zamandır urunlerını kullanmadım.
bir arkadasım zr53 un fıyatlardan sebep albenılı durdugu zamanlarda alıp camurluguna uygulamıstı.duzgun silikondan arındırılmadıgı ıcın kuruyunca camurluga komple zımpara yapmak zorunda kaldık.sorunu yasayınca danısma geregı duymustu. bır sekılde cozduk. benım kullandıgım zamanlarda aracta kalan ufak damlalar kirec goruntusunde ızler yapıyordu .kullanımı ekstra hassas oldugu ıcın tavsıye ve kullanım lıstemden silmiştim.cogu kullanıcının seramik yapacagı aracını yıkayıp temızledıkten sonra 1gun boyunca kurusun dıye bekletme lüksünün oldugunu sanmıyorum.ılla ki o su bi yerlerden damlıyor.guncel urunu nasıldır bılmıyorum umarım ıyılesmıstır.
Benim nasiolde kullandığım ürünler sizinki gibi profosyonel ürünler değil seramiğini hiç denemedim ama forumda @SubaruOutback abimiz seramiğini test etmişti memnun kalmıştı. Seramikli araçlarda kireç zaten normal birşeydir o kireç lekelerini çıkartmak için 2-3 ayda bir sour şampuan diye tabir ettiğimiz asidik şampuan kullanılmasını tavsiye ediyorlar. Diğer türk ürünlerine nazaran en azından malzemelerin içerikleri belli, mesela ürettikleri seramiklerin msds sine ulaşabiliyorsunuz adamlar bagımsız bir firmaya rapor hazırlattırıyor ama bizim diğer türk markaları etiket basıp ürünü piyasaya sürüyorlar. Nasiolun satışları sadece türkiyede değil İngiltere ve Amerikada bile var. Markanın belli bi ar-ge merkezi var çalışmaları var malesef diğer türk markaları öyle değil.