Hızlı Soru - Cevap

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Arkadaşlar selamlar, herkes umarım arabalarına iyi bakıyordur. Sizlerden bir isteğim olacak. Araç içine genel olarak günlük hayatta ulaşabileceğimiz temizlik ürünü tavsiyesi istemekteyim, araç iç plastik aksamı olsun gerek diğer iç bölümdeki yerler için olsun ürün tavsiyesi beklemekteyim, beyaz sabun, Arap sabunu gibi ürünlerin kullanilabilecegini duydum ama. Emin değilim bilgilendirme ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
K2 apc strong tavsiye edebilirim ihtiyacınız olan bölgeye göre uygun seyreltmeler yaparak kullanabilirsiniz (ürünün üzerinde hangi bölge için kullanacaksanız seyreltme oranları yazıyor satın veya arıtma suyu ile seyreltmeyi unutmayın)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Vaay güzel haber. Köpük kıvamı bi tık düştü sanki ama açısı güzel. Videoda altta kullandığı şişeyi değiştirmesi dikkatimi çekti. Orj şişesi patlar kırılırsa falan yedek şişe bulamam çöp olur diyordum. İyi oldu o da :)
Teşekkürler paylaşım için

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Vaay güzel haber. Köpük kıvamı bi tık düştü sanki ama açısı güzel. Videoda altta kullandığı şişeyi değiştirmesi dikkatimi çekti. Orj şişesi patlar kırılırsa falan yedek şişe bulamam çöp olur diyordum. İyi oldu o da :)
Teşekkürler paylaşım için
Evet bi tık kıvamı sulandırılmış gibi oldu ama sanırım içine koyduğu tel i bi tık fazla yaparsak kıvam olur gibi. Şişe olarakda orjinal şişenin boğaz kısmı zamanla çatlayabiliyormuş, alternatif ve özellikle 2lt şişe olması iyi

Altanın zaten atım açısı çok iyi abi ama denenebilir

hcakmakci34

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese hayırlı günler,

Benim kia rio aracımın şoför koltuğunda fotoğrafını attığım şekilde bir leke var. Ne denediysem çıkaramadım, nasprins, valet pro carpet cleaner, renax koltuk temizleyici vs. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Ne lekesi olduğunu da bilmiyorum o konuda da yardımcı olacak varsa çok sevinirim.

Nasıl çıkarabilirim bu lekeyi değerli forum üyeleri?
Arkadaşlar geçtiğimiz gün paylaştığım şoför koltuğundaki lekeyi 4-5 tur olacak şekilde K2 TAPIS ile temizlemeyi denedim, üzerine valet pro carpet cleaner ile de uygulama yaptım ancak sonuç aşağıda fotoğrafını paylaştığım şekilde. Bu lekeyi çıkaramıyorum. Tavsiyesi olan var mıdır?

not: Koltuk yıkama makinem var vakum yapıyorum temizlik sonrası.

Son düzenleme:

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Arkadaşlar geçtiğimiz gün paylaştığım şoför koltuğundaki lekeyi 4-5 tur olacak şekilde K2 TAPIS ile temizlemeyi denedim, üzerine valet pro carpet cleaner ile de uygulama yaptım ancak sonuç aşağıda fotoğrafını paylaştığım şekilde. Bu lekeyi çıkaramıyorum. Tavsiyesi olan var mıdır?

Büyük ihtimal o leke değil hocam koltuğun arkasındaki bir parça koltuğa iz yapmış gibi leke olsa çoktan çıkardır

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

abi lekeyse o kadar işlemden sonra cıkmama ihtimali yok tapis cok güzel bi malzeme vakumunda var cıkmaması cok dusuk ihtimal

Burak731

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ESKİŞEHİR
Site içinde araç yıkayabilir miyim arkadaşlar ? Sitenin içerisinde su oluklarından toprağa doğru akacak araç pisliği suyu vs. Bu kullanacağımız şampuanlar jant temizleyiciler vs. toprağa zarar verir mi ? Vermeyenler var mıdır ? Alacağım yıkama ekipmanları çok ses çıkartıp apartmandakileri rahatsız eder mi ? Bu topa girmeli miyim yoksa benzinlikçilerde temizlemeye devam mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Site içinde araç yıkayabilir miyim arkadaşlar ? Sitenin içerisinde su oluklarından toprağa doğru akacak araç pisliği suyu vs. Bu kullanacağımız şampuanlar jant temizleyiciler vs. toprağa zarar verir mi ? Vermeyenler var mıdır ? Alacağım yıkama ekipmanları çok ses çıkartıp apartmandakileri rahatsız eder mi ? Bu topa girmeli miyim yoksa benzinlikçilerde temizlemeye devam mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Tamamen sizin ve çevrenizin imkanına baglı. Elektrik su çekicek yerniz varmı basınclı yıkama için veya sadece su cekicek yeriniz varmı? su gideri varmı? komsuların arabası ıslanırmı? insanların geçiş yolunu ıslatırmı? birde komsularınız nasıl insanlar bunlar cok önemli. Bende binanın önünde otoparkta yıkıyorum ama genelde otopark bos iken yıkarım yandaki araçlar ıslanmasın köpük olmasın diye. Şikayet olursa zabıtalar vs ugrasabilirsiniz. Zararlı kimyasallar çevreye zarar verdiginden avrupada sokakta araç yıkamak yasaklanacak. Bizde durum ne olur bilmiyorum.

Burak731

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ESKİŞEHİR
Tamamen sizin ve çevrenizin imkanına baglı. Elektrik su çekicek yerniz varmı basınclı yıkama için veya sadece su cekicek yeriniz varmı? su gideri varmı? komsuların arabası ıslanırmı? insanların geçiş yolunu ıslatırmı? birde komsularınız nasıl insanlar bunlar cok önemli. Bende binanın önünde otoparkta yıkıyorum ama genelde otopark bos iken yıkarım yandaki araçlar ıslanmasın köpük olmasın diye. Şikayet olursa zabıtalar vs ugrasabilirsiniz. Zararlı kimyasallar çevreye zarar verdiginden avrupada sokakta araç yıkamak yasaklanacak. Bizde durum ne olur bilmiyorum.
Elektrik mevcut. 19 LT damacana Basınçlı yıkama makinesi ve snow foam alacağım. Yandaki araçları ıslatma olasılığım yok. İnsanların geçiş yolunu hafiften ıslatır evet biraz. Su olukları var ve oradan su akıp toprağa gidecek sitenin içindeki. Maalesef su gideri yok.Toprağa zarar verme olayı kesinse bu kullanacağımız şampuanların vs hiç düşünmeyeceğim. Ama zarar vermiyorsa biraz düşüneceğim.

bocanegra26

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bugün biri aracının kapısıyla benim kapıma çarpmış. Biraz tadım kaçtı yeni almıştım alırken angelwax seramik yaptırdım. İlk başta siyah bir iz vardı silince gitti ama tırnak kalınlığında kalkmış bir katman var. Boya düzgün gibi. Karanlık olduğu için fotoğraf çekemedim.

Sorum şu, boyanın düzgün olduğunu varsayarsak kalkan katman için önerebileceğiniz bir şey var mıdır?

shkoksal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam ben genelde www.detaydeposu.com dan alisveris yapiyorum stokta var ise alirim suan sehir disinda oldugum icin siparis vermedim

Aciliyeti yok hocam siz ne zaman derseniz. Cartainer 3'lü sentetik fırça eklerseniz sepetinize çok mutlu olurum. :) Ürün gayet ideal gözüküyor.

Saygılar hocam

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu

Bel destek aparatı izi gibi