Hızlı Soru - Cevap

Yuzarsif

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #24,441
Herkese merhaba uzun bi süredir araştırma yapıyorum fakat bi türlü f/p bir kurulama havlusu bulamadım şöyle uygun fiyatlı büyük boy önerisi olan var mı?

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Kış şampuanı olarak Magifoam'ı uzun süredir kullanıyor ve beğeniyordum. Fiyatlarının artmasıyla artık tercih edilemez bir noktaya gidiyor, indirim sayesinde 5 litrelik yatırım yapmak istedim. Elimde hali hazırda 1.2 litre civarı da mevcut. Önümüzdeki 5-6 yıl arkama bakmam sanırım : )

Bahar ve Yaz için Autobrite Superfoam'ı denemek istedim, Kokusu ve içindeki şampuanın kıvamı gerçekten güzel gözüküyor. Deneyimlerimi ilerleyen zamanlarda paylaşıyor olacağım. Meguiars 3 in 1'i uzun bir süredir denemek istiyordum, daha önce aplikatör ile hiç böyle bir ürün kullanmadım. Vereceği ekstra parlaklık ve kapatıcı özelliğiyle iyi bir iş çıkartacağını ümit ediyorum. @Sefa46 hocam'a güzel paketlemesi ve herşey için teşekkürler.

Cam bezi olarak Klin shine, gyeon waffle, superclean carbon bezlerim var ancak birde cartainer'in carbonuna şans vermek istedim. Deneyimlerimi yine paylaşıyor olurum.

Son olarak mikrofiber bezlerin yıkanması için reviver kullanıyordum hala elimde oldukça var ancak hem wax hemde havluları ayrı ayrı yıkadığımda çok fazla reviver kullandığımı görüp daha hesaplı olması için 2 adet perwoll spor aldım. İndirim de olduğu için bayağı uyguna gelmişti. Forumlarda araştırdığım kadarıyla yurtdışında da perwoll'ün spor ürünü tercih ediliyormuş. 2-3 yıkamada bir defa reviver kullanacağım bir hesapta ilerlemeye çalışacağım.
Ürünler hayırlı olsun güle güle kullanın hocam :) Meg 3n1 wax'ı kullanınca deneyimlerinizi paylaşırsanız sizde güzel olur bazen çeyize ekleyip eklememe arasında gidip geliyorum :D Perwoll için bir benzeri de Domol Sport var Rossmanlarda satılıyor daha önce forumda bahsi geçmişti diye hatırlıyorum. mikrofiber havlular için iyi olduğunu düşündüğüm bir şampuan ben ve yakın çevremde kullanan arkadaşlar uzun yıllardır havlular ilk gün ki gibi duruyor.

eynipa

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar selam ,
malesef talihsiz bir surtme yasadık ve tampon çatladı . Bunu degismeden onartmak mümkün müdür bilen arkadaşlardan destek rica ederim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar selam ,
malesef talihsiz bir surtme yasadık ve tampon çatladı . Bunu degismeden onartmak mümkün müdür bilen arkadaşlardan destek rica ederim
Geçmis olsun Hocam Mümkündür ki büyük bir hasar yok gibi duruyor Kaskodan yaptiracaksaniz Anlaşmali özel servisten yaptirabilirsiniz ancak Yetkili servise giderseniz degisim yapalim diyebilirler pek ugrasmak istemiyorlar çünkü birde Özel Serviste 3/4 günde onarip verebilirler Yetkilo Servis 15/30 günü bulabilir.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Geçmis olsun Hocam Mümkündür ki büyük bir hasar yok gibi duruyor Kaskodan yaptiracaksaniz Anlaşmali özel servisten yaptirabilirsiniz ancak Yetkili servise giderseniz degisim yapalim diyebilirler pek ugrasmak istemiyorlar çünkü birde Özel Serviste 3/4 günde onarip verebilirler Yetkilo Servis 15/30 günü bulabilir.
Yetkili servis kesinlikle düzeltmeyle uğraşmıyor abi adamlar hem fazla fiyat yazabilmek hemde vakit kaybetmemek için yenisiyle değiştiriyorlar.

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Ürünler hayırlı olsun güle güle kullanın hocam :) Meg 3n1 wax'ı kullanınca deneyimlerinizi paylaşırsanız sizde güzel olur bazen çeyize ekleyip eklememe arasında gidip geliyorum :D Perwoll için bir benzeri de Domol Sport var Rossmanlarda satılıyor daha önce forumda bahsi geçmişti diye hatırlıyorum. mikrofiber havlular için iyi olduğunu düşündüğüm bir şampuan ben ve yakın çevremde kullanan arkadaşlar uzun yıllardır havlular ilk gün ki gibi duruyor.
Sağolun hocam. Paylaşırım elbette, perwoller bittiğinde sizin önerdiğiniz deterjanları da deneyeceğim.

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Arkadaşlar selam ,
İstanbuldaysanız bahçelievlerde tampon onarımı yapan yerler var. Yakın zamanda bir akrabamın Kırılan tamponunu tamir ettirmiştik işçiliğini beğenmiştik ama fiyat olarak çok da uygun olmayabiliyor. Onarım üzerine boya yapıldığında sıfırdan ayırt edilemeyecektir. Geçmiş olsun

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@eynipa
Oncelikler gecmis olsun. ALLAH beterinden korusun. Bu tampon onarim olur.
kaskolar artık öyle herşeye değişim vermiyor. Exper bakıp onarım veriyor , hatta kaskonun ablaştığı yerde onarm yapılıor, serviste değil. Servis de sadeece onarm snrası boya oluyor. Kaskolar da artık ince eleyip sıkı dokuyor yani. Ancak servisler cok yogun, basit bir hasarda 2-3 ay sure veriolar. Bu yapim icin deil araci servise almak icin bekliyor.

hfurkan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar temudan şu ikisini almayı düşünüyordum. Daha öncesinde alıp kullanan oldumu. Vergiye rağmen çok daha uyguna geliyor.

Ütü şeklinde olanı kullanıyorum şekli ve tutma yerinin parmağımda ağrı yapması nedeniyle kullanımı biraz zor geldi bana. Ötekinden sipariş edeceğim.

eynipa

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
@Sefa46 Teşekkür ederim.Bu çapta birşey için kesinlikle kasko kullanmam tramere işlenmesi de cabası.araç değeri arttıkca malesef etkiside büyük oluyor .Normalde servisten asla cıkmam ama boya işinde de orjinal değişim zorunlulugum yoksa asla serviside kimseye onermem rezalet boyuyorlar cunku
Yetkili servis kesinlikle düzeltmeyle uğraşmıyor abi adamlar hem fazla fiyat yazabilmek hemde vakit kaybetmemek için yenisiyle değiştiriyorlar.
@emirhaneness Teşekkür ederim.Servis zaten kafadan elendi :)
İstanbuldaysanız bahçelievlerde tampon onarımı yapan yerler var. Yakın zamanda bir akrabamın Kırılan tamponunu tamir ettirmiştik işçiliğini beğenmiştik ama fiyat olarak çok da uygun olmayabiliyor. Onarım üzerine boya yapıldığında sıfırdan ayırt edilemeyecektir. Geçmiş olsun
@Cycl3s Teşekkur ederim bahsettiğiniz yeri not aldım
@eynipa
Oncelikler gecmis olsun. ALLAH beterinden korusun. Bu tampon onarim olur.
kaskolar artık öyle herşeye değişim vermiyor. Exper bakıp onarım veriyor , hatta kaskonun ablaştığı yerde onarm yapılıor, serviste değil. Servis de sadeece onarm snrası boya oluyor. Kaskolar da artık ince eleyip sıkı dokuyor yani. Ancak servisler cok yogun, basit bir hasarda 2-3 ay sure veriolar. Bu yapim icin deil araci servise almak icin bekliyor.
@Eaglemre Teşekkurler kasko eksper bizi hem cok yoracak hemde üzecek bir süreç gibi sanırım maslak oto sanayi yolları gozukuyor yada arkadaşların tavsiye ettikleri bir yere gideceğiz sanırım

Mexmet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
arkadaşlar kurulama havlusu olarak tavsiyeniz var mı? f/p olarak sedan aracımda memnun kalacağım. Aklımda smartbee queen dry var. 50x70 1000 gsm. Boyut olacakta çok büyük değil ?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
arkadaşlar kurulama havlusu olarak tavsiyeniz var mı? f/p olarak sedan aracımda memnun kalacağım. Aklımda smartbee queen dry var. 50x70 1000 gsm. Boyut olacakta çok büyük değil ?
Smartbee Queendry halihazırda kullanıyorum yaklaşık 2 senedir. Bez ilk senesinden sonra çok sertleşti su çekmemeye basladı dikkatli yıkadıgım halde. Son 1 senedede mikrofiber şampuanı ile yıkanıyor ama hala sert . O yüzden onu kapı aralarında kullanıyorum. Purestar veya Klin tavsiye ederim. Klin Drying Duo Evo alabilirsiniz. Fp olara Nasiolun havluları cok iyi tavsiye ederim.

Mexmet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Smartbee Queendry halihazırda kullanıyorum yaklaşık 2 senedir. Bez ilk senesinden sonra çok sertleşti su çekmemeye basladı dikkatli yıkadıgım halde. Son 1 senedede mikrofiber şampuanı ile yıkanıyor ama hala sert . O yüzden onu kapı aralarında kullanıyorum. Purestar veya Klin tavsiye ederim. Klin Drying Duo Evo alabilirsiniz. Fp olara Nasiolun havluları cok iyi tavsiye ederim.
Purestar düşünüyordum fakat whatsapdan birşey sordum dönüş olmadı. Nasiol 600gsm olanı aldım iade ettim ince geldi içime sinmedi. Klin duydum fakat tuzlu geldi Adams garage veya smartbee aralarında geziyorum. teşekkür ederim tavsiyelerin için

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Purestar düşünüyordum fakat whatsapdan birşey sordum dönüş olmadı. Nasiol 600gsm olanı aldım iade ettim ince geldi içime sinmedi. Klin duydum fakat tuzlu geldi Adams garage veya smartbee aralarında geziyorum. teşekkür ederim tavsiyelerin için
Nasiol korumalı c suv aracı tek basına kuruluyor diyebilirim sonlara dogru biraz ıslak kalıyor o da normaldir. Adams garage daha iyidir smartbee den

kaptik_virusu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
1 tane Nasiol 60x90 + 1 tane Nasiol 50x60 hepsiburada'dan alınca toplamda 520 liraya geliyor kuponla falan. Büyük havluyla kabasını alıp, küçükle detaylı kurutabilirsiniz.