Kış şampuanı olarak Magifoam'ı uzun süredir kullanıyor ve beğeniyordum. Fiyatlarının artmasıyla artık tercih edilemez bir noktaya gidiyor, indirim sayesinde 5 litrelik yatırım yapmak istedim. Elimde hali hazırda 1.2 litre civarı da mevcut. Önümüzdeki 5-6 yıl arkama bakmam sanırım : )
Bahar ve Yaz için Autobrite Superfoam'ı denemek istedim, Kokusu ve içindeki şampuanın kıvamı gerçekten güzel gözüküyor. Deneyimlerimi ilerleyen zamanlarda paylaşıyor olacağım. Meguiars 3 in 1'i uzun bir süredir denemek istiyordum, daha önce aplikatör ile hiç böyle bir ürün kullanmadım. Vereceği ekstra parlaklık ve kapatıcı özelliğiyle iyi bir iş çıkartacağını ümit ediyorum.
@Sefa46 hocam'a güzel paketlemesi ve herşey için teşekkürler.
Cam bezi olarak Klin shine, gyeon waffle, superclean carbon bezlerim var ancak birde cartainer'in carbonuna şans vermek istedim. Deneyimlerimi yine paylaşıyor olurum.
Son olarak mikrofiber bezlerin yıkanması için reviver kullanıyordum hala elimde oldukça var ancak hem wax hemde havluları ayrı ayrı yıkadığımda çok fazla reviver kullandığımı görüp daha hesaplı olması için 2 adet perwoll spor aldım. İndirim de olduğu için bayağı uyguna gelmişti. Forumlarda araştırdığım kadarıyla yurtdışında da perwoll'ün spor ürünü tercih ediliyormuş. 2-3 yıkamada bir defa reviver kullanacağım bir hesapta ilerlemeye çalışacağım.